RODENSTOCK 62mm ND8x HR Digital

Код товару: 14477
Фото: RODENSTOCK 62mm ND8x HR Digital

У наявності

Ціна: 4 478 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

RODENSTOCK нейтрально сірий світлофільтр HR Digital ND Filter

Знижувальні світлосилу об'єктиву нейтрально-сірі фільтри не впливають на спектральний склад світла, що проходить через них, послаблюючи лише потужність світлового потоку надходить в об'єктив в умовах його надмірної кількості. Це дозволяє збільшити тривалість витримки для отримання ефекту розмиття предметів, що рухаються, не змінюючи при цьому установок діафрагми і чутливості ISO.

Нейтрально-сірі фільтри підходять для зйомки об'єктів, що рухаються, наприклад, води, що біжить, автомобілів і т.д. для отримання ефекту динаміки у сюжеті кадру. З іншого боку, ND фільтри дозволяють встановити найменше значення діафрагми для отримання меншої глибини різкості, не змінюючи інших налаштувань експозиції. Ця особливість дозволяє застосовувати ND фільтри при зйомці портретів або при предметній зйомці для отримання художнього ефекту і у випадках, коли потрібно візуально відокремити об'єкт зйомки від фону, який стає розмитим.

Ще одна сфера застосування ND фільтрів - запобігання переекспонування, у випадках, коли яскравість сюжету виходить за допустимі межі зменшення діафрагми, витримки та чутливості ISO. Як приклад можна навести ситуації, пов'язані з фото-зйомкою в яскравий сонячний день на снігу, біля води або в пустелі. При цьому головна особливість використання нейтральних фільтрів в подібних умовах полягає в неможливості отримання того ж ефекту пізніше, навіть при обробці зображення на комп'ютері, що робить їх незамінним використання в цифровій фотографії.

Нейтрально-сірі фільтри доступні з факторами 2x, 4x та 8x, що відповідає послабленню світла на один, два та три ступені експозиції. Всі ND фільтри оснащені внутрішнім різьбленням та зовнішнім різьбленням того ж діаметра, що дозволяє встановлювати додаткові фільтри або кришку об'єктива.

HR скло

Скло Rodenstock HR абсолютно нейтральне і має захисний шар, що виключає появу подряпин, а також водовідштовхувальним покриттям, розробленим за принципом квітки лотоса. Завдяки мультипросвітленню з обох боків фільтра ефективно усувається паразитне відображення від матриці цифрового фотоапарата. 

Високоякісна оправа

Тонка латунна оправа фільтра покрита спеціальним анодним шаром, який унеможливлює появу подряпин. Оправа Rodenstock дозволяє застосовувати світлофільтри не лише зі стандартними об'єктивами, але й без ризику віньєтування із надширококутними об'єктивами.

Особливості виготовлення фільтрів Rodenstock

Професійні фільтри Роденшток (Rodenstock) виготовляються виключно з первинної скляної сировини, що поставляється компанією Schott (Zeiss) – світового лідера у виробництві оптичного скла. Це гарантує, що вироби відповідають найвищим стандартам, які є основою неперевершеної репутації німецької індустрії виробництва оптики. За допомогою лазерного різання зі скляної циліндричної заготовки отримують фільтри необхідної товщини, після чого поверхні притираються та поліруються для досягнення максимальної паралельності площин та рівності країв. Надалі на фільтри з двох сторін наноситься багатошарове покриття, що просвітлює, стійке до пошкоджень. Щоб виключити зминання різьблення та забезпечити оптимальне центрування, всі фільтри Роденшток встановлюються в анодовані до чорноти латунні оправи.

Використання якісних матеріалів та сучасних технологій гарантує, що фільтри Роденшток є взірцем якості та мають надзвичайно високу прозорість, чистоту, безбарвність, однорідність, а також строго нормовані заломлюючу здатність та дисперсію.

Компанія Роденшток (Rodenstock) є лідером у виробництві високоточних оптичних пристроїв, а професійні фільтри Роденшток відповідають усім критеріям цифрової та класичної фотографії та по праву вважаються найкращими у своєму класі. Професійні фотографи по всьому світу довіряють фільтрам Роденшток і це, мабуть, найкраща рекомендація.

Компанія Rodenstock

Німецька компанія "Rodenstock" відома у світі як виробник оптичної продукції високого класу. Компанія "Rodenstock" - це традиційна відданість якості та багаторічний досвід виробництва високотехнологічної та інноваційної продукції.

Rodenstock є сімейною корпорацією. У 1877 радник з торгівлі Йозеф Роденшток заснував у місті Вюрцбурзі Інститут оптики "Einzelhandelsfirma Optisches Institut G. Rodenstock", при якому була відкрита майстерня з виробництва барометрів, точних ваг, вимірювальних приладів і лінз. Рубіж XX століття став для "Rodenstock" періодом становлення та розвитку промислової бази.

Переїзд компанії в столицю Баварії – місто Мюнхен, центр оптичної промисловості та тонкої механіки, будівництво заводів та розширення індустріальних потужностей, дозволили Йозефу Роденштоку протягом короткого періоду часу вийти на нові ринки збуту та перетворити марку Rodenstock на еталон якості та технічного прогресу, яким вона залишається і сьогодні.

RODENSTOCK 62mm ND8x HR Digital - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно придбати Фільтри фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний маркет АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фільтр вигідно? Щоб правильно вибрати Фільтр, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: RODENSTOCK І Ви побачите перелік з Фільтри RODENSTOCK. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Heliopan. З'явилися під час замовлення RODENSTOCK 62mm ND8x HR Digital Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Олександрії в потрібні терміни.

Діаметр різьблення

62 мм

Кратність

8x

Ослаблення експозиції

3 ступені

Просвітлення

так, покращене двостороннє мультипросвітлення з антивандальним покриттям та захистом від усіляких забруднень.

Матеріал оправи

латунь, тонка із зовнішнім різьбленням, спеціально розроблена для надширококутних об'єктивів.

Особливості

Скло Rodenstock HR абсолютно нейтральне і має захисний шар, що виключає появу подряпин, а також водовідштовхувальним покриттям, розробленим за принципом квітки лотоса.

Додаткові можливості

Завдяки мультипросвітленню з обох боків фільтр ефективно усуває паразитне відображення від матриці цифрового фотоапарата.