Kenko 46mm MC UV Digital

Код товару: С000003579
Фото: Kenko 46mm MC UV Digital

У наявності

Ціна: 392 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Багатоцільовий фільтр для сонячної погоди
 

Ультрафіолетовий фільтр серії MC не пропускає ультрафіолетового проміння, роблячи знімок чітким і контрастним. Фільтр сумісний із цифровими камерами та класичними камерами, що використовують чорно-білу та кольорову плівку.

УФ-промені - це та причина, через яку знімки, зроблені на відкритому повітрі в горах або на морі, страждають від ефекту серпанку і можуть здаватися нечіткими. Для підвищення контрастності та яскравості фотографій, зроблених у подібних умовах, використовуються ультрафіолетові світлофільтри.

- BAF - Алюмінієва оправа з чорною матовою поверхнею не викликає бічних відбитків.

- BRG - На торець скла, що використовується в серії PRO1D, нанесено спеціальне вугільне чорне покриття, яке знижує ризик виникнення відбиття від торцевої поверхні скла.

- LPF - Вузька оправа дозволяє використовувати фільтр із ширококутними об'єктивами, не викликаючи ефекту віньєтування. Кришка об'єктива може надягати прямо на фільтр.

- KEF - Зубчаста поверхня оправи забезпечує надійний ухват пальців за оправу, що дозволяє швидше надягати та знімати фільтр з об'єктива.

- UVC - Пластиковий кейс захищає поверхню фільтра від ультрафіолетових променів, продовжуючи тим самим термін служби вашого фільтра.

 

 

Kenko 46mm MC UV Digital - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. З каталогу виберіть Фільтр з хорошими знижками. Щоб не витрачати час на вибір Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Kenko І Ви побачите перелік з Фільтри Kenko. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Canon. З'явилися під час підбору Kenko 46mm MC UV Digital Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення отримаєте Білій Церкві своєчасно.

 
Діаметр, мм
46
Матеріал оправи
Алюміній
Товщина оправи, мм
4.2
Просвітлення
Мультипросвітлення MC
Рівень просвітлення
4
Світловідображення
1% і менше
Скло
Оптичне скло
UV-cut ефект
Є
Товщина скла, мм
2.0
Колір скла
Жовтит (рівень жезти середній)
Чорнення грані скла
Є