Sony Cyber-shot DSC-RX100 MkV Black (DSCRX100M5.RU3)

Код товару: С000005992
Фото: Sony Cyber-shot DSC-RX100 MkV Black (DSCRX100M5.RU3)

Нема в наявності

Ціна: 31 499 27 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   Зустрічайте RX100 V – компактну камеру для деталізованої фото- й відеозйомки. Вона обладнана сенсором зображення типу 1.0 серії RX100 та системою надшвидкого фазового автофокусування (що відбувається за 0,05 с) з найширшим у світі охопленням: 315 точок. Крім того, вона дає змогу виконувати безперервну зйомку зі швидкістю до 24 кадр./с, застосовуючи автофокусування або автоекспозицію, і записувати 

   Здійснюйте безперервну зйомку зі швидкістю 24 кадр./с з точним АФ і АЕ та отримуйте зображення 20,1 Мп (до 150 знімків). Завдяки зменшеному засвіченню стежити за рухомими об’єктами у видошукачі або на РК-дисплеї стало простіше.

    Новий CMOS-сенсор ExmorRS(20,1Мп) із системою фазового автофокусування у фокусній площині, високошвидкісний процесор BIONZX і оновлена система високорівневої інтеграції працюють ефективно та злагоджено. У результаті автофокусування відбувається за 0,05с і можливо виконувати безперервну зйомку зі швидкістю приблизно 24кадр./с, застосовуючи автофокусування або автоекспозицію.
    Система швидкого гібридного автофокусування із широким охопленням забезпечує надвисоку точність фокусування та стеження, що перевершує вимоги суворих стандартів зйомки відео 4K.
    Камерою RX100 V можна знімати відео зі швидкістю до 960 кадр./с (у 40 разів вищою за стандартну) вдвічі довше порівняно з попередньою моделлю. Тож ви зможете записати більше незабутніх моментів.

Sony Cyber-shot DSC-RX100 MkV Black (DSCRX100M5.RU3) - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Фотоапарати або інші аксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фотоапарат за прийнятною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Фотоапарат, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Sony і Вам будуть показані всі Фотоапарати Sony. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вироби, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Fujifilm. З'явилися під час підбору Sony Cyber-shot DSC-RX100 MkV Black (DSCRX100M5.RU3) Запитайте наших професіоналів. Посилання прийде в Мелітополі в швидкі терміни.