Sony ZV-E10 II kit 16-50mm White ZVE10M2KW.CEC

Код товару: С000012522
Фото: Sony ZV-E10 II kit 16-50mm White ZVE10M2KW.CEC

У наявності

Ціна: 51 166 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
Sony ZV-E10 II оснащено сенсором APS-C на 26 МП, що розширює функції попередника, орієнтованого на створення контенту, для більш швидкої роботи та високоякісних зображень у компактному форм-факторі, призначеному для відеоблогерів. Це зближує ZV-E10 II із перевіреними та справжніми моделями, такими як FX30 та a6700. Вбудовані режими творчої зйомки, 3-капсульний спрямований мікрофон та 3-дюймовий поворотний РК-екран із підтримкою вертикальної орієнтації та вбудованим підсвічуванням створюють потужний багатоцільовий пристрій для ведення відеоблогів. Інші помітні оновлення ZV-E10 II включають: 759-точкову систему автофокусування з визначенням фази, режим Cinematic Vlog, блок обробки штучного інтелекту та сумісність з аккумуляторами NP-FZ100 більшої ємності.
 
Функції відеоблогів
 
Оптимізований дизайн камери
 
- Задній 3-дюймовий сенсорний РК-екран із роздільною здатністю 1,04 м із відкидним дизайном дає змогу легко знімати собі чи робити селфі. Під час запису вбудована контрольна лампа створює червону рамку навколо дисплея. Якщо ви знімаєте вертикально для TikTok або Instagram, ваш РК-екран перевернеться, щоб також відображати інформацію вертикально.
 
- Направлений 3-капсульний мікрофон спеціально розроблений для запису звуку у прямому напрямку для відеоблогів та інтерв'ю. Спеціальний лобовий екран мінімізує спотворення під час зйомки на вулиці.
 
- 3,5-мм порти для мікрофона та навушників також представлені для більш розширеного аудіозапису, а багатоінтерфейсний роз'єм також має переваги від можливостей аудіозапису. Цей роз'єм для аксесуарів підтримує цифровий аудіоінтерфейс, який допомагає знизити рівень шуму під час запису, а також усуває безлад із кабелями та потребу в зовнішньому живленні під час роботи з сумісними мікрофонами, установленими на черевиках.
 
Підключення та прямі трансляції
Порти на ZV-E10 II включають відеовихід micro-HDMI та вихід даних USB-C, які можуть полегшити обмін відео на комп'ютер або сумісний мобільний пристрій. Ви навіть можете транслювати пряму трансляцію в соціальні мережі за допомогою порту даних USB-C або вбудованого Wi-Fi 5 ГГц. Порт даних USB-C також підтримує високошвидкісну проводову передачу на сумісний пристрій через додаток Sony Creators. Підтримуються потокові протоколи RTMP, RTMPS та SRT, а також стандарти UVC, які дозволяють використовувати камеру як веб-камеру.
 
Спеціалізовані режими зйомки
 
- Налаштування «Демонстрація продукту» ідеально підходить для відеоблогів, оглядів продуктів або демонстраційних відеороликів і дозволяє швидко і плавно перемикати фокус між об'єктом зйомки та об'єктом, що знаходиться перед об'єктивом.
 
- Розфокусування фону дозволяє негайно перейти на максимальну діафрагму підключеного об'єктива за допомогою спеціальної функції кнопки для ізолювання об'єкта з використанням малої глибини різкості та ефекту боке.
 
- Компенсація дихання фокусу активно коригує будь-які візуальні спотворення, які можуть виникнути при ручному або автоматичному перемиканні фокусу камери.
 
- Режим Slow & Quick (S&Q) дозволяє знімати відео у форматі Full HD із заданим кроком у діапазоні 1–120 кадрів за секунду. Ці налаштування дозволять вам уповільнити дію, а також прискорити сцену, що повільно рухається.
 
Якість зображення, автофокус та відео 4K
26-мегапіксельна матриця Exmor R CMOS формату APS-C та процесор BIONZ XR
 
Подібно до датчика, встановленого на флагманських моделях FX30 або a6700, ZV-E10 II оснащений 26-мегапіксельною CMOS-матрицею Exmor формату APS-C, що забезпечує плавну, деталізовану якість зображення з мінімальним шумом. Високий діапазон чутливості ISO 100-32000 можна розширити до ISO 102400 для підвищення продуктивності в умовах низького освітлення. Датчик працює в тандемі з оновленим процесором BIONZ XR, забезпечуючи у 8 разів більш високу продуктивність та збільшену область передискретизації 5,6K.
 
Поліпшене визначення фокусу
ZV-E10 II оснащений швидким гібридним 759-точковим детектором фази та процесором штучного інтелекту для покращеного розпізнавання об'єктів. Автофокусування по очах у реальному часі може віддавати пріоритет фокусуванню на очах людини або тварини для забезпечення різкості під час створення портретів. Якщо вибрано цю функцію, вона активується при натисканні кнопки спуску затвора, і ви також можете вибрати пріоритет правого або лівого ока. Відстеження в реальному часі використовує алгоритми на основі штучного інтелекту і автоматично розпізнає і відстежує об'єкти, що рухаються. Якщо увімкнути пріоритет автофокусування по обличчю/очам, цей метод відстеження додатково відстежуватиме очі або обличчя об'єкта в режимі реального часу в залежності від стану об'єкта, що рухається.
 
Запис відео 4K
Запис відео UHD 4K можливий до 60p та використовує повне зчитування пікселів з передискретизацією 5,6K для отримання більшої деталізації зі зменшенням муару та згладжування. Запис Full HD 1080p також підтримується з частотою кадрів до 120 кадрів в секунду, і обидві роздільні здатності використовують формати XAVC HS і XAVC SI зі швидкістю 600 Мбіт/с і дискретизацією 4:2:2. Камера оснащена колірною системою S-Cinetone та S-Log 3, які забезпечують кращий контроль корекції кольору та повне використання 14-ступінчастого динамічного діапазону. Ви також можете призначити LUT або використовувати режим Creative Looks, щоб застосувати встановлені колірні ефекти до знятого матеріалу під час зйомки.
 
Велика ємність акумулятора
Щоб розмістити батарею NP-FZ100, ZV-E10 II тепер має трохи більший дизайн корпусу, зберігаючи при цьому загальний компактний форм-фактор для портативності. При використанні акумулятора NP-FZ100 тепер можна записати близько 610 кадрів на одному заряді, що на 30% більше, ніж у попередньої моделі. Можна також подавати живлення на камеру через порт USB-C або за допомогою додаткового адаптера живлення.
 
 

Sony ZV-E10 II kit 16-50mm White ZVE10M2KW.CEC - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Фотоапарати або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог і підберіть Фотоапарат зі знижками? Щоб не витрачати час на вибір Фотоапарат, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Sony і Вам будуть показані всі Фотоапарати Sony. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Canon. Якщо з'явилися при виборі Sony ZV-E10 II kit 16-50mm White ZVE10M2KW.CEC Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення можна отримати Білій Церкві своєчасно.

Iso діапазон 100 - 32000
Аксесуари в комплекті Антивіатричне покриття; Плечовий ремінь; Body Bayonet Cover; Antiaatr Cover Adapter
Вага виробу 292 г
Висота виробу 67,5 мм
Гарантійний термін (міс) 12
Діапазон вимірювання освітленості від -3 до 20 еВ
Діапазон відкривання затвора 30 с - 1/8000 с
РК-екран 3 '
Джерело живлення Батарея NP-FZ100
Код виробника Zve10m2kb.cec
Компенсація експозиції +/- 5 еВ; з точністю 1/2 або 1/3 ступеня
Лампа-спалах Вбудована; Можливість під'єднати зовнішню спалах
Безперервне знімання до 11 кадрів за секунду
Позначення продукту Відео
Оптичний зум 2x
Розмір матриці APS-C (23,2x15,5 мм)
Роздільна здатність матриці 26 mpix
Роздільна здатність фото 6192x4128; 4384x2920; 3104x2064
Роз'єми Читач SD-карти — 1 ПК; USB Type-C; Micro HDMI — 1 ПК; 3,5 мм вхід мікрофона — 1 ПК
Стабілізація зображення Оптичний
Тип матриці CMOS Exmor R
Толщина изделия 54,2 мм
Формат записування JPEG; RAW; Heif; MPEG-4 AVC; MPEG-H HEVC/H.265
Колір Білий
Ширина вироби 114,8 мм