Sony A7C II body silver ILCE7CM2B

Код товару: С000012334
Фото: Sony A7C II body silver ILCE7CM2B

У наявності

Ціна: 96 714 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Бездзеркальна камера Sony a7C II
 
Відеозапис
Разом із потужним сенсором і процесором Sony a7C надає потужний набір відеофункцій для повсякденних творців контенту та відеооператорів.
 
 
Записуйте 10-біт 4:2:2 за допомогою вдосконаленого формату XAVC SI, що забезпечує стабільну продуктивність та якість при швидкості передачі даних до 600 Мбіт/с.
Можливий повнокадровий запис у форматі 4K із частотою кадрів до 30p, до 60p у форматі 4K із кадруванням Super35 та запис у форматі Full HD до 120p з використанням повного зчитування пікселів 1:1 без об'єднання.
Високошвидкісний запис зі швидкістю 120 кадрів в секунду також дозволяє записувати відео з 4-кратним і 5-кратним уповільненням з частотою кадрів 30p або 24p.
Режим Slow & Quick (S&Q) дозволяє знімати відео 4K із заданим кроком у діапазоні 1–60 кадрів за секунду та Full HD у діапазоні 1–120 кадрів за секунду, залежно від формату. Ці налаштування дозволять вам уповільнити дію, а також прискорити сцену, що повільно рухається.
Гамма-криві S-Log3 та S-Gamut3.Cine забезпечують більше 15 ступенів динамічного діапазону та підвищують гнучкість постобробки, включаючи зіставлення відео з інших камер Sony Cinema Line.
S-Cinetone можна використовувати для передачі чітких кольорів та здорового тону шкіри, заснованого на технології професійних камер Cinema Line, таких як VENICE. Цей колірний профіль пропонує природні півтони, м'які кольори та особливо добре контрольовані відблиски.
Creative Looks можна впровадити в записаний матеріал, щоб створити певний настрій під час запису та звести до мінімуму необхідність редагування.
Створені користувачем LUT та налаштування можна налаштувати для точного моніторингу знятого матеріалу або попереднього перегляду певного виду під час зйомки, а також застосувати до монітора камери, електронного видошукача або виходу HDMI.
 
Автофокус та стабілізація зображення на основі AI
 
 
Блок обробки штучного інтелекту Sony a7C II надає безліч розширених можливостей системам автофокусування та стабілізації зображення камери, що забезпечує плавну роботу та чіткість незалежно від умов зйомки. 759 точок виявлення фази камери в режимі фотозйомки та 495 точок у режимі відеозйомки, що охоплюють 94% області зображення, удосконалені за допомогою розпізнавання об'єктів на базі ШІ та відстеження в реальному часі. Процесор штучного інтелекту також використовує новий алгоритм автоматичної експозиції, оцінку пози людини, щоб визначити пріоритетність зон експозиції для 20% покращення загальної точності експозиції. Автоматичний баланс білого також виграє від покращеного процесора AI, допомагаючи у складних умовах освітлення. Інші функції автофокусування включають брекетинг до 299 зображень із послідовним зсувом точок фокусування, точність фокусування за слабкого освітлення до EV -4,0, компенсацію дихання фокусу, допомогу при автофокусуванні, відображення фокусу та пікове фокусування під час автофокусування.
 
Крім того, блок обробки штучного інтелекту розпізнає та відстежує об'єкти під час запису відео, безперебійно автоматично обрізаючи, щоб підтримувати об'єкт на видному місці в кадрі та полегшувати роботу, яка в іншому випадку складна камерою. Це відстеження можна розташувати в кадрі та настроїти на швидкість і чутливість одним натисканням пальця.
 
 
Стабілізація зображення
  5-осьова система оптичної стабілізації зображення на піксельному рівні камери, яка тепер пропонує сім ступенів компенсації тремтіння, яка протидіє п'яти різним типам тремтіння камери під час зйомки фотографій та відео з рук, алгоритмічно оптимізована для точного виявлення та контролю до одного піксель . Блок обробки штучного інтелекту також покращує зв'язок між корпусом та об'єктивом, забезпечуючи більш стабільне кадрування перед зйомкою. Це дозволяє користувачам впевнено використовувати будь-які об'єктиви, навіть адаптовані об'єктиви, для критичних зображень, не стикаючись із розмиттям від тремтіння камери.
 
Розширений рендеринг
Для фотозйомок a7C II пропонує широкий діапазон кольору та стиснення для оптимального якості зображення та управління пам'яттю, на чолі з впровадженням формату High Efficiency Image File (HEIF). Під час зйомки у форматі RAW користувачі також мають вибір між параметрами «Стиснутий» та «Стиснутий без втрат». Блок обробки штучного інтелекту також допомагає досягти кращих результатів експозиції в автоматичному режимі за допомогою застосовних алгоритмічних коригування тону шкіри, фонового освітлення та балансу білого. Ті самі попередні налаштування Creative Looks, доступні у відео, також доступні під час фотозйомки, що додатково дозволяє використовувати конфігурації, визначені користувачем, з вісьмома регульованими параметрами. Для оптимального перегляду фотографій при підключенні до вибраних моніторів та телевізорів a7C II тепер пропонує розроблений для фотографій режим Hybrid Log-Gamma, який забезпечує точний динамічний діапазон у 10-бітному форматі HEIF.
 
 
Дизайн корпусу та підключення
Поява переднього диска керування дає додатковий рівень контролю та швидкості кінчиком вашого вказівного пальця та гарантує, що ви не будете повністю пальцями в момент піку активності.
Використовуйте функцію USB-виходу камери з керуванням UVC/UAC через комп'ютер для потокової передачі програм та трансляцій із повнокадровим відео 4K зі швидкістю 30 кадрів/с.
 
Вбудований Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac дозволяє спілкуватися в діапазонах 2,4 ГГц і 5 ГГц, щоб миттєво ділитися зображеннями з мобільними пристроями для прямого обміну в соціальних мережах, електронною поштою та на сайтах хмарних сховищ.
Вбудовані 3,5-міліметрові порти для навушників та мікрофона забезпечують кращий контроль над звуком під час запису відео.
 
Електронний OLED-видошукач із роздільною здатністю 2,36 м точок забезпечує яскраве збільшення 0,70x із високим разрешением для моніторингу на рівні очей і зайняти спортом, а також спеціальний режим 120 кадрів/с для більш плавного перегляду під час відстеження рухомих об'єктів.
 
Сенсорний 3,0-дюймовий РК-екран зі змінним углом нахилу та роздільною здатністю 1,03 м, що відкривається в сторони, працює під високим, низьким та переднім углами.
 
Підтримує перезаряджуваний літій-іонний аккумулятор Z акумулятора високої ємності, а також може живитися через USB-підключення до комп'ютера або мобільного аккумулятора. Це з'єднання також можна використовувати для заряджання аккумулятора.
Міцний корпус із магнієвого сплаву забезпечує міцний профіль та має захист від пилу та вологи для захисту від несприятливих умов.
 
 
 
 
 
 

Sony A7C II body silver ILCE7CM2B - на сайті магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Фотоапарати фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фотоапарат за гарною ціною? Щоб запросто підібрати Фотоапарат, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sony і Ви побачите всі необхідні Фотоапарати Sony. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як товари можна бути впевненими. Вироби, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Panasonic. Виникли при замовленні Sony A7C II body silver ILCE7CM2B Питання можна уточнити у наших фахівців. Посилання прийде в Дніпрі своєчасно.

Виробник
Sony
Тип фотокамери
Системний фотоапарат
Розмір матриці
35.9 x 23.9 мм (Full-Frame) CMOS
Кількість мегапікселів
Фактична: 34,1 мегапікселя Ефективна: 33 мегапікселя
Стабілізація зображення
Електронна стабілізація
Поворотний дисплей
Так
Сенсорний дисплей
Так
Видошукач
Оптичний
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів
4K (4096x2160)
Бездротові інтерфейси
- WI-Fi
- Bluetooth
- GPS-модуль