Sony Cyber-shot DSC-RX10 III Black (DSC-RX10M3)

Код товару: С000006249
Фото: Sony Cyber-shot DSC-RX10 III Black (DSC-RX10M3)

Нема в наявності

Ціна: 58 499 46 499 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Цифрова компактна камера оснащена зум-об'єктивом ZEISS® Vario-Sonnar T 24–600 мм F2.4-F4.0 і дозволяє отримувати неймовірно різкі знімки та відео з великою кількістю чітких деталей, навіть під час 4K-відеозапису або надсповільненої зйомки.

 
Об'єктив з оптичним зумом 24–600 мм та великим отвором діафрагми F2.4–4
 
Вперше в камері серії RX реалізовано світлосильний зум-об'єктив з 25-кратним збільшенням - діапазон фокусних відстаней становить 24-600 мм від надширококутного положення до ультра-телефото, максимальний отвір діафрагми дорівнює F2.4-4. Оптична конструкція об'єктива включає елементи зі скла з наднизькою дисперсією (Super-ED) та низькодисперсійного скла (ED), а також асферичні елементи, які в сукупності забезпечують високу роздільну здатність, контрастність та якість зображення. Дев'ятипелюсткова діафрагма відповідає за чудовий малюнок об'єктива з художнім дефокусуванням фону.
 
Багатошарова CMOS-матриця Exmor RS® з ефективною роздільною здатністю 20.1 мегапікселя
 
Велика CMOS-матриця Exmor RS® типу 1.0 з ефективною роздільною здатністю 20.1 мегапікселя дозволяє досягати високих результатів. У ній реалізовані багатошарова структура, завдяки якій підвищується швидкість обробки даних, та технологія тилового підсвічування, що сприяє вловлюванню більшої кількості світла та зниженню рівня шуму при значеннях чутливості до ISO 12800. Крім того, інтегрований модуль пам'яті DRAM забезпечує швидку обробку великого обсягу даних, що є основною вимогою для внутрішнього 4K-відеозапису з надуповільненням руху.
 
4K-відеозапис
 
Відеозапис у 4K можна виконувати при повному зчитуванні даних без об'єднання пікселів, за рахунок чого досягається висока якість зображення та зводяться до мінімуму ефекти муара та ступінчастих контурів. Високопродуктивний процесор на базі БІС підтримує обробку зображення і дозволяє значно знизити ефект плаваючого затвора (спотворення зображення по діагоналі), який часто виникає при відеозйомці об'єктів, що швидко рухаються.
 
Швидкий інтелектуальний автофокус лише за 0.09 секунди
 
Поряд із широким діапазоном зумування до 600 мм RX10 III підтримує швидке автофокусування за 0.09 секунд. Характер руху об'єкта зйомки оцінюється до натискання кнопки спуску затвора наполовину за допомогою спеціального алгоритму розпізнавання, який дозволяє точно передбачити положення точки фокусування, після чого камера наводиться на різкість при натисканні кнопки.
 
Надповільна зйомка також у режимі ультрателефото
 
Створювати відеоролики зі сповільненим рухом тепер легко. Виберіть за допомогою дискового перемикача режимів режим зйомки з високою частотою кадрів (HFR). Виберіть одне з доступних значень частоти кадрів: 960/1000 кадрів/с, 480/500 кадрів/с або 240/250 кадрів/с (NTSC/PAL — і приступайте до зйомки). при частоті кадрів до 40 разів вище в порівнянні зі звичайною відеозйомкою в залежності від швидкості руху об'єкта зйомки.В режимі пріоритету якості якість зображення досягає роздільної здатності Full HD при 240/250 кадрів за секунду і якості HD при 480/500 кадрів за секунду.
 
Серійна зйомка зі швидкістю до прибл. 14 кадрів/с без затемнення видошукача
 
Завдяки підтримці високошвидкісного зчитування даних з матриці, ефективна роздільна здатність якої становить прибл. 20.1 мегапікселя, можна виконувати серійну зйомку зі швидкістю до 14 кадрів/с протягом тривалого часу. З цією функцією з'являється можливість зберегти найкращі моменти за лічені секунди. Висока точність відстеження автофокусування зберігається навіть під час серійної зйомки до 5 кадрів/с.
 
Optical SteadyShot™
 
Система оптичної стабілізації зображення, розроблена на базі власної технології Sony, стане в нагоді під час фото- та відеозйомки з рук, особливо в умовах низького освітлення або при використанні великих фокусних відстаней до 600 мм. Стабілізація зображення камери еквівалентна зменшенню витримки приблизно на 4.5 ступені та допомагає запобігти змазаності зображення, забезпечуючи плавну, стійку картинку під час кадрування та зйомки.
 
Антидисторсійний затвор для швидкої та тихої зйомки
 
Ефект плаваючого затвора проявляється у спотворенні зображення при зйомці об'єктів, що швидко рухаються. Камера RX10 III здатна не допускати цього ефекту під час зйомки при витримці 1/32000 с. Завдяки цьому гарантується бездоганна різкість та відсутність спотворень на зображенні під час спортивної зйомки, наприклад, гри в теніс. Крім того, електронний затвор спрацьовує безшумно, тому з цією камерою можна знімати в ситуаціях, коли шум роботи затвора може перешкодити, наприклад, під час зйомки дикої природи або на концерті.
 
Процесор обробки зображення BIONZ X™
 
Точна передача дрібних деталей і текстур можлива завдяки процесору обробки зображення, який здатний швидко і точно обробляти великі об'єми даних, які отримують з багатошарової матриці Exmor RS® з ефективним дозволом прибл. 20.1 мегапікселя та при використанні нового об'єктива. Висока якість зображення також підтримується за рахунок зниження дифракції, завдяки чому забезпечується більша чіткість навіть при зйомці на відкритій діафрагмі, а також за рахунок роботи алгоритму локального шумоподавлення.
 
Видошукач XGA OLED Tru-Finder™
 
Цей електронний видошукач має великий коефіцієнт збільшення (0.70x) і відрізняється контрастністю та високою роздільною здатністю, забезпечуючи велику глибину зображення. Його роздільна здатність еквівалентно прибл. 2.35 млн. точках, а зображення при перегляді виглядає надзвичайно реалістично і відрізняється високою якістю передачі кольору, відповідаючи високій якості одержуваних знімків і відео. Покриття ZEISS T* значно знижує відблиски при використанні в яскравий сонячний день та поблизу інших джерел світла.
 
Універсальні можливості, проста та зручна робота
 
Об'єктив оснащений трьома кільцями для фокусування, зумування та управління діафрагмою, які підвищують комфорт роботи та забезпечують зручне керування, особливо під час зйомки з використанням видошукача. Мультиінтерфейсний роз'єм служить для простого підключення спалаху, мікрофона та інших аксесуарів. Пилозахисний герметизуючий матеріал корпусу та органів керування камери дозволяє використовувати камеру в складних умовах зйомки без побоювань, забезпечуючи надійний захист.
 
Допоміжна функція при зумуванні
 
Якщо Ви втратили рухомий об'єкт зйомки під час кадрування — з цим доводиться стикатися досить часто при зйомці з дуже великим наближенням, — натисніть та утримуйте контекстну кнопку C, на яку призначено функцію допомоги у кадруванні під час зумування. При цьому активується спеціальний допоміжний режим Zoom Assist для автоматичного зменшення масштабу. Знайдіть об'єкт зйомки, помістіть його назад у кадр і відпустіть контекстну кнопку. Камера автоматично повернеться до вихідної фокусної відстані, і Ви зможете продовжити зйомку.
 
S-Gamut/S-Log2
 
Зробіть процес відеозйомки та подальшої обробки матеріалу гнучкішими для досягнення більш виразного результату. Профілі кривих гами S-Log2 забезпечують розширений динамічний діапазон (до 1300%), що дозволяє знизити ймовірність недосвічених та пересвічених ділянок при корекції кольору та постобробці.
 
Функція відображення даних гами
 
З цією функцією Ви можете виконувати перегляд у таких ситуаціях: запис з профілем гами S-Log, перетворення S-Log2 на ITU709 (800%) для перевірки зображення або керування фокусуванням при збільшенні зображення на РК-екрані або видошукачі.
 
Прямий висновок через HDMI
 
Крім підтримки запису відео в незжатому форматі на зовнішнє записувальне обладнання, камера також дозволяє виводити якісний відеосигнал для перегляду зображення в реальному часі, наприклад, на зовнішньому моніторі. За допомогою цієї функції можна більш ефективно перевіряти точність фокусування та інші параметри безпосередньо під час зйомки на камеру.
 
Поліпшена функція «зебра»
 
Зручне керування експозицією, особливо під час зйомки з налаштованим профілем гами S-Log. Виберіть рівень виведення відеосигналу від 0% до 109% і налаштуйте діапазон допустимих значень від +10% до -10%, після чого переекспоновані та недоекспоновані області зображення для заданого діапазону відображатимуться штрихуванням. Індикатор мінімального рівня яскравості попереджає про можливі пересвічені зони в кадрі.
 
Параметри зображення
 
Меню профілів зображення служить для професійного налаштування параметрів зйомки, наприклад кривої гамма-характеристики та мікроконтрасту, для регулювання контрастності, корекції кольору, рівня яскравості та контурів зображення.
 
Формати відео XAVC S/AVCHD
 
З підтримкою формату XAVC S з великою швидкістю потоку, розроблений на основі професійного формату XAVC, захоплені відеографи можуть знімати якісні фільми в 4K та Full HD з мінімальним рівнем шуму при стисканні, зі швидкістю потоку 100 Мбіт/с та 50 Мбіт/с відповідно. Крім того, за допомогою RX10 III можна записувати відео у форматі AVCHD, якими просто ділитися та легко монтувати.
 
Установки функцій, що настроюються
 
На контекстну кнопку (C) можна призначити одну з 58 доступних функцій, підвищивши таким чином зручність роботи з камерою і адаптувавши можливості камери до свого стилю зйомки. Призначайте на цю кнопку функцію або параметр, якими часто користуєтеся. Це дозволить викликати їх одним натисканням. Потрібні функції завжди будуть під рукою, завдяки чому Ви будете витрачати менше часу на налаштування камери.
 
Режим подвійного запису
 
Завдяки покращеній швидкості обробки даних з матриці та технології зчитування без поєднання пікселів за допомогою RX10 III можна зберігати окремі знімки з великою кількістю деталей прямо під час відеозапису. Результат - зображення високої якості з роздільною здатністю до 17 МП.
 
Зберігайте окремі кадри з відео
 
Тепер Ви можете вибрати найвдаліший момент з відео і зберегти цей кадр як окреме зображення з роздільною здатністю 8 мегапікселів, якщо вихідне відео було записано в 4K. При вихідній якості відео у Full HD зображення буде зберігатися у роздільній здатності 2 мегапікселі.
 
Налаштування імені файлу
 
Перші три символи імені файлу тепер можна встановити в камері. За промовчанням ім'я файлу починається літерами DSC, проте їх можна змінити та зареєструвати три інші символи за бажанням. Це дозволяє фотографам легше впорядковувати файли, особливо у разі одночасної роботи з кількома камерами в межах однієї зйомки.
 
Автофокусування по очах
 
Навіть якщо об'єкт зйомки не повністю повернений до камери, при зйомці з невеликою глибиною різкості обличчя буде у фокусі завдяки надточній функції автофокусування по очах. Коли фокусування виконано, поверх ока в області різкості з'явиться зелена рамка.
 
Автофокусування з функцією фіксації
 
Щоб активувати автофокусування з функцією фіксації, достатньо просто натиснути кнопку затвора наполовину. При цьому розмір рамки автофокусування коригується під розмір об'єкта зйомки, що підвищує ефективність роботи автофокуса, що стежить, дозволяючи не упустити жодної деталі.
 
Дистанційне керування камерою
 
Завантажте та встановіть програму Remote Camera Control для дистанційного керування настройками камери, функціями зйомки та іншими параметрами з комп'ютера під час підключення камери до ПК через USB. Зображення, записані на камеру, автоматично зберігатимуться на комп'ютері.
 
Дистанційне керування одним дотиком / Передача контенту одним дотиком
 
Функція дистанційного керування в один дотик дозволяє використовувати смартфон як видошукач/пульт дистанційного керування. А за допомогою функції обміну в один дотик можна передавати знімки та відео на інший пристрій та ділитися ними у соціальних мережах. Для цього достатньо встановити програму PlayMemories Mobile™ Wi-Fi на свій Android-пристрій з підтримкою NFC, після чого просто докласти його до камери для підключення. Ні NFC? Нічого страшного, адже нова функція зчитування QR-кодів також дозволяє налаштовувати пару між пристроями.
 
Програма для камери PlayMemories Camera Apps™
 
Зручний сервіс завантаження програм, за допомогою якого можна додавати нові функції до камери, розширює ваші можливості для творчої зйомки.
 
Підтримується в Capture One Express (для Sony)
 
Capture One Express (for Sony) — одна з найкращих у світі програм для перетворення RAW-файлів, яка забезпечує точну перенесення кольорів і вражаючу деталізацію. Ця програма дозволяє легко і зручно впорядковувати цифровий контент і керувати файлами, пропонує набір необхідних інструментів для базової корекції зображення і має швидкий і чуйний інтерфейс з можливістю налаштування користувача.
 
Підтримка iMovie та Final Cut Pro X
 
Цей продукт сумісний із програмами Final Cut Pro X та iMovie.
 
 
 
 

Sony Cyber-shot DSC-RX10 III Black (DSC-RX10M3) - в каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Фотоапарати та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Фотоапарат З вигодами для себе? Щоб легше було підібрати Фотоапарат, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sony і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фотоапарати Sony. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Canon. Якщо виникли при купівлі Sony Cyber-shot DSC-RX10 III Black (DSC-RX10M3) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товари можна забрати в Миколаєві якомога швидше.

Колір
 
Тип фотокамери цифровий ультрозум
Матриця
Тип матриці КМОП (CMOS)  / BSI, процесор Bionz X /
Розмір матриці 1" (13.2x8.8 mm)
Повна кількість МП 21
Ефективне число МП 20
Максимальний розмір знімка 5472x3648 пікс
Світлочутливість (ІSO) 64 - 25600
Запис у RAW-форматі
Об'єктив
Світлосила f/2.4 - f/4.0
Фокусне відстань 24 – 600 мм
Оптичне збільшення 25
Цифрове збільшення 4
Ручна фокусування
Стабілізація зображення оптична
мін. відстань для фокусування 3 см
Макрозйомка, від 3 см
Система автофокусування TTL
Крапок фокусування 25 шт
Зйомка фото
Сюжетні програми є
HDR
Вимір балансу білого
Експокорекція ± 3 EV, з кроком 1/3 EV
Автобрекетинг
Режими експозиції автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний режим
Система виміру експозиції точкова
центрозважена
матрична (оцінна)
Зйомка відео
Зйомка HD (720) 1280x720 пікс 30 к/с
Зйомка Full HD (1080) 1920x1080 пікс 60 к/с  / формат HFR /
Зйомка Ultra HD (4K) 3840x2160 пікс 30 к/с
Формати запису файлів AVCHD, MPEG4 (H.264), XAVCS
Порти підключення HDMI  / micro /
v 1.4
аудіовихід
аудіовхід мікрофона
Фокусування
Режими автофокусу один знімок
стежить
за обличчям
Видошукач та затвор
Видошукач електронний
Кроп видошукача 0.7 x
Охоплення кадру 100%
Витримка 30 - 1/32000 з  /в механічному режимі до 1/2000/
Серійна зйомка 14 кадр/с
Тип затвора електронний
Автоспуск  / 2, 10 секунд /
Дисплей
Діагональ дисплея 3 ''
Розширення дисплея 1228 тис. пікс
Поворотний дисплей
Акселерометр
Пам'ять та комунікації
Типи карт пам'яті SD, SD HC, SDXC  / MemoryStick /
Комунікації Wi-Fi
NFC-чіп
Спалах
Вбудована спалах
Діапазон застосування 10.2 м
живлення
Тип харчування Акумулятор
Модель акумулятора NP-F W50
Місткість акумулятора 1080 мАг
Знімків на заряді 420 шт
Загальне
Модель зарядного пристрої BC -TRW
Модель пульта/синхронізатора RM -VPR1
Пило-, волого-, ударозахист
Габарити (ШхВхТ) 133х94х127 мм
Вага 1051 г  /с акумулятором/