Mircopro LS-8008

Код товару: С000006355
Фото: Mircopro LS-8008

Нема в наявності

Ціна: 1 550 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Mircopro LS-8008 – це висока студійна стійкість для камерних і студійних вспишек з софтбоксами і прочего освітлювального обладнання загальною вагою до 3,5 кг. Висота стійки регулюється від 0,83 до 2,82 м. Завдяки універсальному кріпленню обладнання на стійку можна встановлювати як у вертикальному, так і в горизонтальному положенні.

Конструкція стійки складається з чотирьох секцій, які фіксуються прочними алюмінієвими затискачами. Щоб стійка не тільки як могла більше прослужила, але і була зручною в експлуатації, розробники вмонтували в не спеціальну амортизуючу систему, засновану на пружинному механізмі. Завдяки цій системі секції роздвигаються і укладаються плавно, обереговое обладнання від тряски.

Стійка має покриття, стійке до царапинам і відбиткам пальців, а також препятствующее блискам.

 

Mircopro LS-8008 - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Стійки для студійного світла або інші аксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний каталог abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Стійка за вигідною ціною? Щоб легко підібрати Стійка, скористайтеся зручною системою. Введіть: Mircopro і Ви побачите, які доступні для замовлення Стійки для студійного світла Mircopro. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не сумніватися як товар. Вироби, які можна придбати у нас, випускають відомі фірми, наприклад Godox. З'явилися при виборі Mircopro LS-8008 Запитайте наших професійних менеджерів. Товари заберіть в Миколаєві найшвидше.

Артикул виробника LS-8008CB
Тип Стойки
Высота съемки 2820 мм
Длина (в складеному стані) 985 мм
Мінімальна висота знімки 830 мм
Максимальне навантаження 3500 г