Godox BS-04 ворота з сумкою

Код товару: С000011608
Фото: Godox BS-04 ворота з сумкою

Нема в наявності

Ціна: 3 600 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ворота Godox BS-04 з сумкою (BS-04)
Створіть фон у своїй студії або на іншій локації за допомогою регульованих за висотою опор із регульованою за довжиною перекладиною. Система встановлення фону Godox BS-04 комплектується сумкою з ручками та ременем для перенесення комплекту. До комплекту входять дві стійки з максимальною висотою 260 см і висотою в складеному стані 97 см, а також трисегментна розсувна перекладина з максимальною довжиною 300 см. Конструкція з алюмінію забезпечує міцність, довговічність і легку вагу.
 
Легке встановлення та розбирання, зручність транспортування, а також можливість швидкого встановлення фону роблять цю систему незамінним інструментом для фотографів, яким потрібна мобільність. До комплекту входить сумка-чохол.
 
- Максимальна висота: 260 см
- Висота в складеному вигляді: 97 см
- Кількість сегментів: 3
- Матеріал: алюміній
 
 

Godox BS-04 ворота з сумкою - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно придбати Стійки для студійного світла або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-супермаркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Стійка за бюджетною ціною? Щоб правильно вибрати Стійка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і перед вами з'явиться Стійки для студійного світла Godox. Як бачите, все досить просто. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Falcon. Виникли при замовленні Godox BS-04 ворота з сумкою Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари можна забрати в Броварах своєчасно.

Артикул виробника BS04
Тип Стойки
Висота знімання 260 см
Чохол у комплекті Да
Країна реєстрації бренда Китай
Комплектація 2 стійки, 1 перекладина, сумка.