Marumi DHG ND16 77mm

Код товару: С000007734
Фото: Marumi DHG ND16 77mm

У наявності

Ціна: 1 911 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ім'я Marumi дуже добре відоме більшості фотографів. Світлофільтри  Marumi  для об'єктивів – це символ технічної досконалості, якості виготовлення та зручності у використанні. Серія  DHG ND  – включає різноманітні фото фільтри нейтральної щільності для будь-яких об'єктивів. Їхнє основне призначення – зменшення об'єму яскравого світла, що потрапляє через об'єктив на матрицю фотокамери. Застосовуючи нейтральні фільтри серії DHG, фотограф може контролювати кількість світла та регулювати швидкість затвора. Такі фільтри дуже ефективні у запобіганні засвіченню, яка може виникнути при перетримці експозиції, а також мінімізації зниження якості цифрового знімка зображення, викликаного надмірним затемненням лінзи діафрагмою.

Широкий діапазон параметрів щільності (8, 16, 32, 64) сприяє повному контролю інтенсивності та кількості світлового потоку та забезпечення повільнішої швидкості затвора. Застосування ND світлофільтрів серії DHG дозволяє отримувати чудові фото з малою глибиною різкості при яскравому освітленні, зберігаючи при цьому всю кольорову гаму оригінального кадру.

Для забезпечення високої якості знімків компанія Marumi застосовує під час виготовлення своїх фільтрів такі передові технології:

- Blackened Outer Rim of Glass (спеціальне антивідблискне зачорніння краю лінзи фільтра)

- Dynamic Coating (багатошарове покриття, що поглинає залишкове відбиття світла)

- Satin Finish (матове напилення, що мінімізує відблиски)

Обід світлофільтра має ультратонке виконання та тефлонову насічку для надійного хвату.

Досвідчені фотографи рекомендують фільтри  Marumi GHG ND  для зйомок пейзажів, гірських річок, водоспадів та морських сцен.

 

 

Marumi DHG ND16 77mm - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фільтр за економною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Фільтр, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Marumi і Ви побачите доступні для замовлення Фільтри Marumi. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як товари можна бути впевненими. Всі фототовари, представлені у нас, випускають відомі виробники, наприклад . Виникли при підборі Marumi DHG ND16 77mm Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари можна забрати в Луцьку в швидкі терміни.

Виробник Марумі
Тип фільтра Нейтрально сірий
Діаметр фільтра 77 мм
Пропускання світла н.д.