Rime Lite Стойка LSS 302

Код товару: С000007822
Фото: Rime Lite Стойка LSS 302

Нема в наявності

Ціна: 1 467 1 365 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Стойки для вспишек  Rime Lite  виготовлені з прочного сплаву з анодованим покриттям, володіють високою міцністю, малим вагою і витримують навантаження до 6 кг. Збільшений діаметр секцій стійки і подовжені опори роблять стійкість більш стійкою. Крім того, нові високоякісні зажими забезпечують максимальну надійність і безпеку. 

 

В асортименті компанії Rime Lite нараховується три стійки з 2, 3 і 4 секціями. Сама маленька стійка LSB 201 має висоту всього 53 см і відмінно підходить для підсвічування фону або для освітлення з низьким світлом.

 

Стойки більшого розміру, висотою 2,85 метра (LSS 302) і 3,95 метра (LSM 401)  підходять для більшості видів студійних робіт. Воздушный механизм амортизации надійно захищає обладнання від пошкоджень. Посадковий вінт стоек підходить для всіх видів студійних вспишек. Для зручності переміщення в студії можливо прикріпити до стійки колеса (опція).

 

Rime Lite Стойка LSS 302 - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Стійки для студійного світла або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. З асортименту виберіть Стійка з хорошими знижками. Щоб точно підібрати Стійка, за допомогою навігації. Введіть: Rime Lite і перед вами з'явиться Стійки для студійного світла Rime Lite. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Arsenal. Виникли при замовленні Rime Lite Стойка LSS 302 Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлений товар можна отримати Кропивницькому своєчасно.

Наименование Стойка
Бренд Rime Lite
Модель LSS 302
Максимальна навантаження (кг) 4
Максимальна висота (мм) 2850
Мінімальна висота (мм) 840
Висота в складеному стані (мм) 840
Максимальний діаметр центральної штанги (мм) 20
Вага (кг) 1,6
Комплектація стойка
Гарантія (мес) 12