Marumi 72mm EXUS Lens Protect

Код товару: С000008310
Фото: Marumi 72mm EXUS Lens Protect

Нема в наявності

Ціна: 2 641 2 155 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Компанія Marumi Optical Co. LTD (Японія) представляє принципово нове покоління світлофільтрів EXUS, які мають виняткові характеристики та функціональність, а також відповідають останнім вимогам у світі цифрових дзеркальних фотокамер. Світлофільтри EXUS Lens Protect призначені для захисту дорогої оптики від подряпин, забруднень та механічних пошкоджень.
Світлофільтри Marumi EXUS Lens Protect мають спеціальне двостороннє просвітлення, що усуває ультрафіолетові промені, та покращує при цьому якість зображення. Також світлофільтри Marumi EXUS Lens Protect відсікають інфрачервоні промені, шкідливі для матриці цифрової камери, значно продовжуючи термін її служби.
Щоб досягти високих оптичних показників, інженери Marumi пішли на безпрецедентний крок - товщина скла була збільшена до 2 мм (для порівняння товщина Super DHG Lens Protect - 1.3мм). Це дозволило досягти гарантовано високої точності обробки, ідеально рівної поверхні світлофільтру та практично повної відсутності спотворень. При цьому товщина оправи світлофільтра не збільшилася, що дозволило використовувати понад ширококутні об'єктиви.
Світлофільтри EXUS Lens Protect мають ультра низький коефіцієнт відбиття – лише 0,3%! Це досягається за рахунок застосування якісного оптичного скла, заново розрахованого просвітлення та чорніння торцевої частини світлофільтра, а також за рахунок світлозахисних канавок, насічок на оправі світлофільтру та матового покриття. Завдяки придушенню відбиття від поверхні світлофільтру та оправи, характеристики об'єктива виявляються по максимуму, що сприяє досягненню чудової якості зображення. Тефлонове напилення забезпечує м'яке ковзання по різьбленню світлофільтра.
Світлофільтри Marumi EXUS Lens Protect мають інноваційне антистатичне покриття ASC, що запобігає накопиченню статичного заряду на поверхні світлофільтру і не дозволяє осідати пилу. Навіть якщо світлофільтр забруднюється, пил може бути легко видалений за допомогою чистої груші.
Поверхня світлофільтра Marumi EXUS Lens Protect оброблена дуже міцним покриттям, що має відмінні волого та жировідштовхувальні характеристики. Будь-які забруднення на світлофільтрі Marumi EXUS Lens Protect легко видаляються за допомогою серветки.
Світлофільтр Marumi EXUS Lens Protect підійде для захисту найсучаснішої професійної цифрової фототехніки. За своїми технологічними рішеннями цей світлофільтр не має рівних на сьогоднішній день.
Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється в Японії.
 

Marumi 72mm EXUS Lens Protect - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри та інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Фільтр за доступною ціною. Щоб легше було підібрати Фільтр, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Marumi і Ви побачите список з Фільтри Marumi. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими компаніями, наприклад Tamron. Якщо з'явилися при купівлі Marumi 72mm EXUS Lens Protect Питання можна поставити нашому фахівцю. Товар можна отримати в Олександрії в необхідні терміни.