Nikon Z7 Kit 24-70 f4 (VOA010K001)

Код товару: С000008478
Фото: Nikon Z7 Kit 24-70 f4 (VOA010K001)

Нема в наявності

Ціна: 137 299 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати


Великий байонет дає світлу дорогу.

Широкий байонет діаметром 55 мм дозволяє захопити вашій фотокамері серії Z більше світла. Відстань між байонетом та повнокадровою матрицею фотокамери становить лише 16 мм, і більша частина цього світла потрапляє на матрицю.


Неймовірна деталізація. Фантастична система фокусування.

Повнокадрова КМОП-матриця зі зворотним підсвічуванням, роздільною здатністю 45,7 МП та АФ з визначенням фази у фокальній площині дає можливість отримувати дуже чіткі зображення.


Надшвидкість

Надшвидкий процесор EXPEED 6 для обробки зображень створює зображення з низьким рівнем шуму та неймовірним динамічним діапазоном як при високих, так і при низьких значеннях ISO.


Неймовірна точність фокусування дозволить вам повноцінно використовувати перевагу величезної кількості пікселів. Слідуйте за своїм натхненням і не випускайте його з уваги.


Широкі можливості творчості

Отримуйте стабільно різкі зображення завдяки надширокій області автофокусування – 90% кадру. Додайте до цього чудові можливості фокусування об'єктивів з байонетом Z від Nikon, і навіть об'єкти на межі кадру вийдуть добре помітними.


Свобода фокусування

Система АФ допоможе зловити момент. Навіть маленькі об'єкти, що швидко рухаються, відстежуються з абсолютною точністю і при будь-якому освітленні. А щоб докладно відобразити красу найдрібніших деталей, скористайтеся точковою АФ.


Всередині світла

Вимірювання експозиції до -4 EV може використовуватися під час зйомки з об'єктивами з максимальною світлосилою f/2 і більше.


Передайте всі почуття

Інтелектуальна система автофокусування з розпізнаванням облич виявляє обличчя та тримає їх у фокусі, навіть якщо об'єкт зйомки ненадовго відвернеться.


Незалежно від того, знімаєте ви відеоролики або фотографії, якість зображень буде чудово в найширшому діапазоні чутливості. Надайте багаті тональні градації при яскравому сонячному світлі. І максимум деталей при найслабшому освітленні.


Придушення вібрацій: без вагань

Вбудована система оптичного придушення вібрацій по п'яти осях компенсує тремтіння фотокамери у п'яти напрямках. Різкі фотографії. Відеоролики без тремтіння.

Режим Sport забезпечує стійке зображення у видошукачі при зйомці об'єктів, що дуже швидко рухаються, і при панорамуванні. Під час відеозйомки система оптичного придушення вібрацій по п'яти осях використовується разом з електронним VR для створення разюче чітких відеороликів.

Передавайте динаміку дії, не забуваючи про висвітлення. Вбудована система оптичного придушення вібрацій по п'яти осях дозволяє знімати з витримками на п'ять ступенів довше ніж без неї.


Заворожливі рухи

Записуйте повнокадрові відео з роздільною здатністю 4K/UHD з частотою кадрів 30p. Отримайте захоплюючі відео у режимі уповільненої зйомки у форматі Full HD з частотою кадрів до 120p. Легко робіть окремі фотографії, не припиняючи відео, у форматі 4K або Full HD.


Висока роздільна здатність

Оверсемплінг від 8K дозволяє знімати витончені та детальні відеоролики з роздільною здатністю 4K. Швидкий процесор EXPEED 6 гарантує чудову чіткість відеофайлів без шумів, муара та спотвореного кольору.


Керуйте красою

Світлосильні об'єктиви з байонетом Z від Nikon забезпечують тихе автофокусування та витончений бік. А вбудована у фотокамеру технологія посилення контурів під час фокусування допоможе вручну відстежувати та утримувати об'єкт у фокусі протягом усієї сцени.


Рух та стійкість

Швидкість та чутливість АФ можна настроювати під час відеозйомки. Вражаючі можливості фокусування об'єктивів із байонетом Z від Nikon дозволяють уникнути таких небажаних ефектів, як дихання фокусу та зсув фокусування під час зумування.


N-Log 10 біт

Надайте характеру. Запис із глибиною кольору 10 біт дозволяє зберегти вчетверо більше інформації, ніж за стандартної записи з глибиною 8 біт. Отримайте зображення максимально високої якості для подальшого редагування та корекції кольорів. Використовуйте функцію «Показати підтримку», щоб переглянути стандартне зображення з простою корекцією кольору.


Виведення позначок часу

Тримайте все під контролем. Записуйте позначки часу у форматах з пропуском кадрів або без нього та виводьте через 10-бітовий вихід HDMI. Фотокамера Z 7 підтримує відкритий протокол Atomos: можна синхронізувати початок та закінчення запису відео через HDMI із зовнішнім пристроєм запису. Або із фотокамерою.


Активний D-Lighting

Збалансуйте світло. Вбудований у фотокамеру активний D-Lighting допомагає збалансувати світло та тінь у контрастних сценах. Ідеально для зйомки відео, якщо ви не маєте часу на тривалу обробку.


За допомогою вбудованих функцій фотокамери можна створювати цейтраферні відео з роздільною здатністю 4K/UHD. А роздільна здатність матриці 45,7 млн ​​ефективних пікселів дозволяє створювати видовищні цейтраферні відеоролики з роздільною здатністю 8K при подальшій обробці, використовуючи матеріали зйомки з інтервалом.


Знімайте без перешкод

Покращений видошукач з роздільною здатністю 3686 тис. пікселів від Nikon забезпечить хорошу видимість. Суперяскравий і надрізкий електронний видошукач допоможе вам сфотографувати все, що потрапило в кадр.


Надійність

Асферичні елементи зі скла та багатошарове захисне покриття не дозволять відблискам, відбиттям та забрудненням перешкодити зйомці. Вам забезпечено чудову видимість і в нічний час, і при яскравому світлі дня.


Різкість

Великий дисплей ОСІД (OLED) відрізняється чіткістю та передає рух і колір максимально природно. Різке та стійке зображення робить компонування кадру зручним, навіть якщо ви швидко знімаєте панораму або використовуєте збільшення для контролю фокусування.


Широкі можливості

Електронний видошукач може показувати зображення із застосуванням заданих налаштувань або в тому природному вигляді, в якому вони відобразилися в оптичному видошукачі. Можна скористатися функцією накладання знімальної інформації, що буде корисно під час компонування кадру.


Адаптованість. Висока надійність. Ідеальна точність. В усіх аспектах.

Корпус із міцного та легкого магнієвого сплаву та надійна герметизація захищають фотокамеру від несприятливих умов навколишнього середовища. З нею можна вирушити куди завгодно. Високоточний затвор випробуваний протягом 200 000 циклів. Зручна виступаюча рукоятка надійно лежить у руці.

Підберіть потрібні кути за допомогою поворотного сенсорного монітора з високою роздільною здатністю. Легко прогортайте зображення в обох напрямках під час перегляду на поворотному сенсорному моніторі з високою роздільною здатністю та використовуйте подвійне торкання на фрагменті будь-якого зображення, щоб побачити його в масштабі 100%.


Підключення до інтелектуального пристрою

Користуйтеся вбудованими функціями Wi-Fi® та Bluetooth®, щоб швидко підключатися до інтелектуальних пристроїв із програмою SnapBridge. Миттєво надсилайте файли у форматі JPEG. Виконуйте дистанційну зйомку фото та відео.


Підключення до комп'ютера

Швидко передавайте зображення у форматі JPEG та RAW у станціях або точках доступу. Використовуйте додатковий бездротовий передавач WT-7A для передачі даних по дротовій/бездротовій локальній мережі на великі відстані.


Picture Control

Фотокамера Nikon оснащена системою Picture Control. Вона містить безліч попередніх налаштувань і дозволяє створювати користувацькі режими для зйомки певних об'єктів і сцен. Просто встановіть параметри для фото- або відеозйомки, такі як різкість, насиченість та відтінок.

 

 

 

 

Nikon Z7 Kit 24-70 f4 (VOA010K001) - на надійному сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Фотоапарати та інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Фотоапарат за бюджетною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Фотоапарат, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться все Фотоапарати Nikon. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Canon. Якщо виникли під час підбору Nikon Z7 Kit 24-70 f4 (VOA010K001) Питання можна уточнити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Тернополі у стислі строки.

Колір
 
Тип фотокамери «бездзеркальна» (MILC)
Матриця
Тип матриці КМОП (CMOS)  / процесор EXPEED 5A, BSI /
Розмір матриці full frame
Повна кількість МП 47
Ефективне число МП 46
Максимальний розмір знімка 8256x5504 пікс
Світлочутливість (ІSO) 32-102400
Запис у RAW-форматі
Об'єктив
Кріплення (Байонет) Nik on Z
Ручна фокусування
Стабілізація зображення зі зсувом матриці
Система автофокусування TTL
Крапок фокусування 493 шт
Зйомка фото
HDR
Вимір балансу білого
Автобрекетинг
Режими експозиції автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний режим
Система виміру експозиції точкова
центрозважена
матрична (оцінна)
Зйомка відео
Зйомка HD (720) 1280x720 пікс 120 к/с
Зйомка Full HD (1080) 1920x1080 пікс 120 к/с
Зйомка Ultra HD (4K) 3840x2160 пікс 30 к/с
Формати запису файлів MPEG-4, H.264
Ручне фокусування відео
Порти підключення HDMI  /micro/
v 1.4
Фокусування
Режими автофокусу один знімок
стежить
Сенсорна фокусування
Видошукач та затвор
Видошукач електронний
Витримка 30 - 1/8000 з
Серійна зйомка 9 кадр/с
Тип затвора механічний
Автоспуск  / 2, 5, 10, 20 секунд /
Дисплей
Діагональ дисплея 3.2 ''
Розширення дисплея 2100 тис. пікс
Сенсорний екран
Поворотний дисплей
Акселерометр
Пам'ять та комунікації
Типи карт пам'яті XQ D
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
управління зі смартфона
Спалах
Вбудована спалах
живлення
Тип харчування Акумулятор
Модель акумулятора E N-EL15b
Знімків на заряді 330 шт
Загальне
Матеріал корпуси алюмінієвий сплав
Габарити (ШхВхТ) 134x101x68 мм
Вага 675 г