Nikon Z6 II Kit 24-70mm f4 VOA060K001

Код товару: С000010318
Фото: Nikon Z6 II Kit 24-70mm f4 VOA060K001

Нема в наявності

Ціна: 84 904 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

Універсальна повнокадрова бездзеркальна фотокамера Z 6II забезпечить високу швидкість роботи, якість зображення та плавність. Використовуйте кожну можливість виразити себе через фотографії або відео на 100%.
 
ТВОРЧІСТЬ БЕЗ КОМПРОМІСІВ
 
Створюйте зображення у повній відповідності до задуму
 
Втілюйте свої ідеї. Дотримуйтесь інтуїції. Незалежно від вашого наступного проекту, універсальна повнокадрова бездзеркальна фотокамера Z 6II забезпечить швидкість, різкість і плавність. Використовуйте кожну можливість виразити себе через фотографії або відео на 100%.
 
Нове сьогодні. Нове завтра.
 
Можливо, ви знімає відео фотограф або відеооператор, який робить фотографії, або прихильник змішаної техніки. Ви можете працювати в команді або поодинці. Знімати динамічні події або тишу, що зачаровує. Відео кінематографічної якості у форматі 4K або інтерв'ю на місці подій. Хоч би якою була ваша ідея, ця фотокамера дозволяє творити зі світлом справжні чудеса.
 
Готовність до нічної зйомки
 
Завдяки вражаючій здатності збирати світло, ця фотокамера дозволяє вести зйомку при будь-якому освітленні. Ви отримуєте чіткі повнокадрові зображення при низьких та високих значеннях ISO під час фотозйомки та якісний матеріал під час відеозйомки. АФ тепер працює за низького рівня освітленості аж до –6 EV при використанні об'єктива зі світлосилою f/2 (або вище). Фокусування спрацьовує, навіть якщо єдине джерело світла – чверть місяця.
 
Набагато швидше
 
Надширока система гібридної АФ забезпечує точне захоплення об'єкта. Ви можете вести зйомку з максимальною роздільною здатністю зі швидкістю до 14 кадрів в секунду, з автофокусуванням і автоматичним режимом експозиції. Коли швидкість має значення — а вона завжди важлива, — ви зможете робити кадри, які втрачають інші.
 
Вдвічі потужніша
 
Як би ви не працювали зі світлом, робіть це швидше і плавніше. Завдяки наявності двох процесорів EXPEED все стало вдвічі краще – від продуктивності автофокусування до розміру буфера. Працює як по нотах під час запису відео та фотозйомки. 
 
Вище швидкість — триваліша робота
 
Швидкий високопродуктивний буфер дозволяє робити до 200 зображень у форматі JPEG або до 124 12-розрядних зображень у форматі RAW без стиснення за одну серію. Завдяки високій частоті оновлення ви не пропустите жодної секунди. Подвійна система EXPEED забезпечує блискавичну швидкість запису. 
 
Два гнізда для карт пам'яті забезпечують гнучкий робочий процес
 
Маючи у своєму розпорядженні два гнізда для карток пам'яті, можна налагодити будь-який робочий процес. Відокремте фото від відео або файли RAW від JPEG. Копіюйте файли з однієї картки на іншу. Налаштуйте гнізда для використання при переповненні однієї картки та резервного копіювання. В одне гніздо можна вставити SD-карту UHS-II, в інше – карту XQD або надшвидку карту CFexpress останнього покоління.
 
Продовжуйте рух
 
Знімаєте інтерв'ю? Фотокамера підтримує живлення кабелем USB Type-C, який також може заряджати акумулятор під час зйомки. Навіть під час тривалої зйомки від цієї фотокамери нічого не вислизає.
 
Вертикальна зйомка
 
Додатковий батарейний блок MB-N11 має вбудовані елементи керування для вертикальної зйомки. З його допомогою можна оперативно замінювати батареї без втрати живлення.
 
Мультимедійний центр
 
Якщо ви є відеооператор, ця фотокамера Nikon для вас. Завдяки повнокадровій матриці та зчитуванню всіх пікселів ви отримуєте ширший динамічний діапазон та більш різкі та чіткі відеоролики. Швидкість автофокусування та чутливість стеження можна встановити під час запису. При відеозйомці можна використовувати АФ з виявленням очей і виявленням тварин. Підтримка різних значень частоти кадрів розширює ваші можливості. Ви можете виводити знятий матеріал зручним способом.
 
Передача файлів RAW через HDMI
 
Максимальний контроль при подальшій обробці відзнятого матеріалу. Вище швидкість передачі. Фотокамеру Z 6II можна підключати до сумісних зовнішніх пристроїв ATOMOS для експорту відео у форматі ProRes RAW®, щоб зберегти всі дані з повнокадрової матриці фотокамери у файлах меншого розміру.
 
10-бітний вихід HDMI
 
Більше гнучкості при корекції кольору. Запис відео з великою глибиною кольору 10 біт дозволяє зберегти на мільярди кольорів більше, ніж стандартний запис з глибиною 8 біт. Фотокамера Z 6II дозволяє записувати 10-бітовий вихідний сигнал безпосередньо на зовнішній записуючий пристрій через HDMI.
 
Hybrid Log Gamma (HLG)
 
Позбавте себе від трудомісткої корекції кольору і знімайте відеоматеріали, відразу готові до відтворення на дисплеях HDR. Під час зйомки у форматі HLG фотокамера дозволяє відобразити більше деталей, передати динамічний діапазон та контраст – постобробка не знадобиться.
 
Міцна конструкція
 
Сміливо крокуйте курними вулицями. Підкорюйте гірські стежки. Знімайте над поверхнею води. Завдяки надміцному та легкому корпусу з магнієвого сплаву фотокамеру Z 6II зручно носити із собою та використовувати в будь-яких умовах. Повністю захищена від пилу, бруду та вологи, вона служитиме вам вірою та правдою, куди б не привело вас натхнення.
 
Дистанційна зйомка
 
Бездротові контролери дистанційного керування WR-R11b і WR-1 (придбаються окремо) стануть у нагоді для дистанційної зйомки або керування зовнішніми спалахами, такими як Speedlight SB-5000.
 
Високошвидкісний спалах
 
Зовнішні спалахи можна використовувати навіть при високошвидкісній зйомці із частотою до 14 кадрів за секунду. Зображуйте більш глибокі та масштабні сцени – висвітлюючи весь кадр у будь-який момент.
 
Об'єктиви з байонетом F
 
Перехідник байонету FTZ забезпечує сумісність із понад 300 об'єктивами NIKKOR з байонетом F — від світлосильних об'єктивів із постійною фокусною відстанню до супертелеоб'єктивів із зумом.
 
Нові способи бачити
 
Знімайте відео. Робіть фотографії. Зображуйте все! Вам сподобається кінематографічна глибина простору, що різко відображається, яку дозволяють отримати різноманітні компактні об'єктиви NIKKOR Z зі швидким фокусуванням.
 
Оновлення прошивки через SnapBridge
 
Додаток Nikon SnapBridge, що безперервно вдосконалюється, тепер дозволяє оновлювати прошивку камери через смарт-пристрій. Ця програма також можна використовувати для дистанційної зйомки фото та відео. Також воно дозволяє фільтрувати та передавати файли JPEG або RAW на будь-який смарт-пристрій або комп'ютер з можливістю додавання хештегов та інформації про авторські права прямо з програми.
 
 
 
 
 
 

Nikon Z6 II Kit 24-70mm f4 VOA060K001 - в електронному маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Фотоапарати або інші фототовари не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фотоапарат за низькою ціною? Щоб швидко підібрати Фотоапарат, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Nikon і Ви побачите список з Фотоапарати Nikon. Як бачите, все досить просто. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Sony. Виникли при підборі Nikon Z6 II Kit 24-70mm f4 VOA060K001 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Транспортуємо продукцію в Мелітополі найшвидше.

Об'єктив у комплекті
Так
Тип та розмір матриці
КМОП-матриця, 35,9 мм x 23,9 мм
Загальна кількість пікселів
25,28 млн
Кількість ефективних пікселів
24,5 млн
Об'єктив
24-70 f4
Чутливість ISO
Від 100 до 51200 одиниць ISO з кроком 1/3 або 1/2 EV; також можна встановити значення прибл. на 0,3, 0,5, 0,7 або 1 EV (еквівалентно 50 одиницям ISO) менше 100 одиниць ISO або значення прибл. на 0,3, 0,5, 0,7, 1 або 2 EV (еквівалентно 204800 одиницям ISO) більше 51200 одиниць ISO; можливість автоматичного керування чутливістю ISO (рекомендований індекс експозиції)
Тип фокусування
Гібридна АФ ​​з визначенням фази/АФ з функцією визначення контрасту та допоміжним підсвічуванням АФ
Система/точки автофокусування
273
Робочий діапазон автофокусування
Від -4,5 до +19 EV (від -6 до +19 EV з АФ при слабкому освітленні)
Режими автофокусування
точкова (доступна тільки в режимі фотозйомки), одноточкова та динамічна АФ ​​(доступні тільки в режимі фотозйомки); широка область АФ(S); широка область АФ(L); широка область АФ (L – зйомка людей); широка область АФ (L – зйомка тварин); автоматичний вибір зони АФ; автоматичний вибір зони АФ (зйомка людей); автоматичний вибір зони АФ (зйомка тварин)
Фіксація автофокусування
Фокусування блокується натисканням кнопки спуску затвора наполовину (покадрова стежить АФ/AF-S) або натисканням на центр допоміжного селектора
Режими експозиції
Вимірювання експозиції TTL за допомогою матриці фотокамери
Режими виміру експозиції
Матричний вимір; центрозважений замір: 75 % вкладу вносить коло діаметром 12 мм у центрі кадру; може використовуватися зважене усереднення по всій області кадру; вимір експозиції по яскравих ділянках
Компенсація експозиції
Від –5 до +5 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A та M
Діапазон роботи експозаміру
від -4 до +17 EV
Тип затвора
Механічний затвор з вертикальним ходом шторок та електронним керуванням; електронний спуск передньої шторки; електронний затвор
Витримки
Від 1/8000 до 30 секунд (вибір кроку 1/3 або 1/2 EV, можливість збільшення до 900 с у режимі M); витримка від руки, тривала витримка, X200
Характеристики видошукача
Електронний видошукач ОСІД (OLED) діагоналлю 1,27 см, роздільною здатністю прибл. 3690 тис. точок (Quad VGA), з регулюванням колірного балансу, автоматичним та ручним (11 рівнів) регулюванням яскравості.
Кут охоплення видошукача
Прибл. 100% по горизонталі та 100% по вертикалі
Збільшення
Прибл. 0,8-кратне (для об'єктива 50 мм, сфокусованого на нескінченність; з корекцією -1,0 м-1)
 
Баланс білого
"Авто" (3 типи), "Автоматичний для природного освітлення", "Пряме сонячне світло", "Хмарно", "Тінь", "Лампи розжарювання", "Лампи денного світла" (7 типів), "Спалах", вибір колірної температури (2500-10 000 К), «Ручне налаштування» (можливість зберігання до 6 значень); для всіх значень, крім вибору колірної температури, доступна тонка настройка
Підстроювання діоптрій
Від -4 до +2 м-¹
РК дисплей
сенсорний РК-монітор TFT, що відхиляється, діагоналлю 8 см з роздільною здатністю прибл. 2100 тис. точок, кутом огляду 170°, практично стовідсотковим покриттям кадру, ручним регулюванням колірного балансу та ручним (11 рівнів) регулюванням яскравості.
Акумулятор
Одна літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL15c
Джерело живлення змінного струму
Мережевий блок живлення EH-5d/EH-5c/EH-5b; потрібен роз'єм живлення EP-5B (придбається окремо); зарядний пристрій EH-7P (придбано окремо)
Карта пам'яті
Карти пам'яті CFexpress (тип B), XQD, SD, SDHC (з підтримкою інтерфейсу UHS-II), SDXC (з підтримкою інтерфейсу UHS-II)
Операційне середовище
від 0 до +40 °C
Комплектація
Захисна кришка BF-N1, наглазник окуляра DK-29 (постачається прикріпленим до фотокамери), літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL15с із захисною кришкою, зарядний пристрій для батареї MH-25a (постачається з мережевим перехідником або мережевим шнуром) залежать від країни або регіону продажу), затискач кабелю HDMI/USB, ремінь AN-DC19, кабель USB UC-E24, кришка башмака для приладдя BS-1.
Габарити (Ш х В х Г)
Прибл. 134 x 100,5 x 69,5 мм
Вага
Вага Прибл. 705 г з батареєю та карткою пам'яті, але без захисної кришки;
прибл. 615 г (тільки корпус фотокамери)