Nikon Zf Body

Код товару: С000012332
Фото: Nikon Zf Body

У наявності

Ціна: 94 398 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
Корпусна бездзеркальна камера Nikon Zf
Пориньте у світ фотографії з фотокамерою Nikon Z f, яка поєднує в собі класичний вигляд аналогової камери з сучасністю серії Z. Завдяки повнокадрової якості фото кожен ваш знімок стає справжнім витвором мистецтва. Насолоджуйтесь неперевершеною точністю, чіткістю та швидкістю, які пропонує технологія серії Z. Інтуїтивно зрозумілі елементи керування адаптуються до вашого робочого процесу, дозволяючи вам з легкістю створювати дивовижні фотографії.
 
Справжні можливості повнокадрової камери
Nikon Z f — це камера, яка поєднує в собі спадщину класичних дзеркальних фотоапаратів із останніми технологічними досягненнями. Його дизайн схожий на ікони 35-мм фотографії, але нехай вас не вводить в оману його зовнішній вигляд. Всередині справжній технологічний звір. Повнокадрова CMOS-матриця з роздільною здатністю 24,5 млн пікселів, що підтримується процесором EXPEED 7, гарантує фотографії з неймовірною різкістю, контрастністю та точністю кольору. Завдяки вдосконаленим алгоритмам глибокого навчання Nikon Z f може виявляти та відстежувати об’єкти з точністю, незрівнянною з жодною іншою камерою цього класу.
 
Вбудоване зменшення вібрації дозволяє робити фотографії в складних умовах, навіть із довгою експозицією, не турбуючись про небажане розмиття. А діапазон чутливості ISO від 100 до 64000 з можливістю розширення до 204800 робить камеру ідеальною як для зйомки в сонячний день, так і в умовах слабкого освітлення. Nikon Z f — це не лише інструмент, але, перш за все, ключ до відкриття нових горизонтів вашої творчості.
 
Точність фокусування у ваших руках
Nikon Zf – це фотоапарат, який переосмислює концепцію ручного фокусування. Завдяки передовій технології глибокого навчання та потужності процесора EXPEED 7 навіть при ручному фокусуванні камера може виявити ключовий об’єкт і сфокусуватися на ньому. Уявіть, що ви робите портрет, а камера автоматично розпізнає обличчя чи око, пришвидшуючи процес і забезпечуючи фокус саме там, де вам потрібно. Це не тільки економить час, але дозволяє зосередитися на головному - композиції та творчості. Найкраще те, що функція виявлення об’єкта працює як з видошукачем, так і з монітором, а також із класичними об’єктивами з байонетом F. Nikon Z f — справжній партнер для будь-якого фотографа, який цінує точність і надійність.
 
Майстерність у деталях
З Nikon Z f ви відкриєте для себе новий вимір фотографії завдяки функції зміщення пікселів. Ця інноваційна технологія дозволяє поєднувати до 32 фотографій, створюючи зображення з неймовірною роздільною здатністю та ідеальною передачею кольорів. У студії чи на вулиці, коли об’єкт зйомки нерухомий, ви можете отримати фотографії незвичайної якості. Вибравши зсув на один піксель, ви отримаєте файл RAW з роздільною здатністю 24 мільйони пікселів, а зсув на 0,5 пікселя дозволить створити зображення з вражаючою роздільною здатністю 96 мільйонів пікселів. Ефекти муару, спотворення кольорів і шуми стають майже непомітними, а завдяки системі точного фокусування камери Z f кожна деталь чітка та чітка. З Nikon Z f кожна ваша фотографія стає справжнім витвором мистецтва.
 
Досконалість у кожному кадрі
З Nikon Z f ви не пропустите жодного важливого моменту. Завдяки можливості зберігати фотографії за секунду до повного натискання кнопки спуску затвора кожна мить буде увічнена. Швидкість безперервної зйомки до 30 кадрів/с у поєднанні з повним відстеженням автофокусування/автоекспозиції гарантує, що ви не пропустите жодного моменту. Камера пропонує цілих 299 точок автофокусування з автоматичним вибором, що дозволяє точно фокусуватися в будь-якій точці кадру. Для тих, хто хоче повністю контролювати зону фокусування, Nikon Z f пропонує 77 налаштувань для фотографій і 66 для відео. Завдяки пікселям АФ на сенсорі навіть зйомка проти світла стає легкою, а обличчя залишаються чіткими. А неймовірна чутливість автофокусу до -10 EV означає, що навіть у найтемнішу ніч ваші фотографії будуть яскравими та чіткими. З Nikon Z f кожна фотографія стає шедевром.
 
Ваша творчість у найкращому світлі
З Nikon Z f кожна мить стає незабутньою історією. Незалежно від умов освітлення ця камера дозволяє знімати чіткі зображення з роздільною здатністю 4K, забезпечуючи плавне автофокусування та чіткість звуку. Хочете знімати динамічні сцени? Уповільнені записи 4K/60p або екстремальне сповільнення у Full-HD/120p стануть вашим інструментом для створення унікальних історій. А з можливістю запису до 125 хвилин за один дубль ваш кінематографічний погляд не знає меж.
 
Але це не просто зйомки. Nikon Z f у поєднанні з об’єктивами NIKKOR Z відкриває двері у світ творчої фотографії. Незалежно від того, чи це тонкі портрети з ідеально розмитим фоном, чи динамічні сцени під яскравим сонячним світлом, технологія глибокого навчання налаштовує налаштування, щоб зробити кожне фото ідеальним. А автоматичне фокусування на ваших очах, незалежно від перешкод, гарантує, що жодна деталь не вислизне від вашої уваги. З Nikon Z f кожен кадр стає шедевром.
 
Ваш надійний партнер
З Nikon Z f кожна подорож стає справжньою пригодою у світі фотографії. Ця повнокадрова бездзеркальна камера створена для тих, хто не боїться викликів. Завдяки захисту від погодних умов вам не доведеться турбуватися про пил, бруд або вологу. Міцна конструкція з легкого магнієвого сплаву забезпечує довговічність у будь-яких умовах, а інноваційні покриття забезпечують чистоту матриці.
 
Зручні ручки дозволяють інтуїтивно регулювати налаштування, а їх точне клацання додає впевненості в кожній зміні. Для тих, хто цінує комфорт під час компонування кадру, Z f пропонує обертовий рухомий монітор, який налаштовується відповідно до вашої точки зору. Якщо ви віддаєте перевагу роботі з монітором, Z f дає вам повну свободу в налаштуванні параметрів. А з двома слотами для карт пам’яті – SD і MicroSD – ваші фотографії завжди в безпеці. Nikon Z f — це не просто фотоапарат, це ваш супутник у кожній фотографічній подорожі.
 
 
 
 
 

Nikon Zf Body - на сайті АВС Фото. Якщо потрібно купити Фотоапарати А також інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Виберіть із пропозицій Фотоапарат на кращих умовах. Щоб правильно підібрати Фотоапарат, за допомогою зручної навігації. Введіть: Nikon і Вам будуть показані всі Фотоапарати Nikon. У нас найпростіша система підбору фототехніки. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Fujifilm. З'явилися при виборі Nikon Zf Body Питання можна уточнити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Краматорську без затримок.

Тип фотоапарата Беззеркальний
Байонет Nikon Z
роздільна здатність матриці 24.5 млн пікселів
Розмір Матриці 35.9 x 23.9 мм
Тип Матриці CMOS
Максимальний розмір кадру 6048 x 4032
Кроп-фактор Повний кадр
Тип фокусування Авто (273 крапки), ручна
Режими автофокусу Покадрове АФ (AF-S)
Неперервне слідкуюче АФ (AF-C)
Постійне АФ (AF-F; доступне тільки у відеорежимі)
Режими зйомки Автоматичний, програмний автоматичний режим із можливістю гнучкої програми (Р), автоматичний режим із пріоритетом витримки (S), автоматичний режим із пріоритетом діафрагми (А), ручний режим (М)
Серійна зйомка До 30 кадрів/сек
Автопортрет 2, 5, 10, 20 сек
Чутливість ISO Авто, 100-64000 (Розширені значення ISO 50-204800)
Витримка затвора 30-1/8000 сек
Баланс білого «Авто» (3 типи), «Автоматичний для природного освітлення», «Пряме сонячне світло», «Хмарно», «Тінь», «Лампи розжарювання», «Лампи денного світла» (3 типи), «Спалах», вибір колірної температури (2500-10 000 К), «Ручне регулювання» (можливість зберігання до 6 значень); для всіх значень доступна тонка настройка
Експозамер Мульти, Центрально-зважений, Замір по яскравим дільницях
Експокорекція ± 5 EV з кроком 1/3 EV
видошукач Електронний
Режими відеозйомки H.265/MOV/MP4 8/10-Bit
UHD 4K (3840 x 2160) @ 23.98/25/29.97/50/59.94 fps
1920 x 1080 @ 23.98/25/29.97/50/59.94/100/120 fps
4:2:2 8/10-Bit via HDMI
3840 x 2160 @ 23.98/25/29.97/50/59.94 fps
1920 x 1080 @ 23.98/25/29.97/50/59.94/100/120 fps
Тривалість відеозапису Макс. тривалість 125 хв
Діагональ дисплея 3.2"
Поворотний дисплей Так
Сенсорний дісплей Так
Слот карти пам'яті Слот 1: SD/SDHC/SDXC (UHS-II)
Слот 2: microSD/microSDHC/microSDXC (UHS-I)
Інтерфейси підключення USB Type-C, HDMI D (Micro), 3.5 мм стерео мікрофон
Бездротові підключення Wi-Fi, Bluetooth
Пило-вологозахист Так
Кріплення для штатива Так
Вбудований спалах Ні
Підключення зовнішнього спалаху Так
Підключення зовнішнього мікрофона Так
Елемент живлення Літій-іонний акумулятор EN-EL15c
Комплектація Фотоапарат Nikon Zf
Літій-іонний акумулятор EN-EL15c
USB-кабель Nikon UC-E25
Кришка черевика для аксесуарів Nikon BS-1
Ремінь для фотокамери Nikon AN-DC27
Захисна кришка Nikon BF-N1
Гумове наглазник Nikon DK-33
Розміри 144 x 103 x 49 мм
Вага 630 г