Nikon Z6 III Body Black VOA130AE

Код товару: С000012413
Фото: Nikon Z6 III Body Black VOA130AE

У наявності

Ціна: 123 372 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     

Бездзеркальна камера Nikon Z6 III має нову та оригінальну конструкцію з частковим багатокомпонентним датчиком, яка пропонує низку флагманських оновлень для цієї камери середнього класу, зокрема швидкий і точніший автофокус, внутрішнє необроблене відео 6K професійного рівня, попередню зйомку. зі швидкістю до 120 кадрів/с і плавним, яскравим, барвистим відошукачем. У сукупності ці оновлення створюють цей бездзеркальний монстр ідеальним вибором для початківців професіоналів, які шукають доступну універсальну камеру.

Новий сенсор і флагманська обробка
 
 
24,5-мегапіксельний сенсор CMOS із частковим накопиченням
Z6 III є першою камерою Nikon, яка має конструкцію частково складеного датчика для швидкого сканування та зчитування, ніж її попередник, а також зменшує обертання затвора. Крім того, ця конструкція датчика розблоковує
багато флагманських функцій камери, як-от швидший автофокус, плавніший видошукач, вищу швидкість безперервної зйомки та вищу частоту кадрів під час зйомки відео.
 
Процесор зображень EXPEED 7
Датчик доповнює процесор обробки EXPEED 7, який є в топових бездзеркальних камерах Z8 і Z9 і забезпечує приблизно в 10 разів більшу швидкість, ніж Z6II. Цей механізм працює разом із сенсорною конструкцією з частковим набором, щоб реалізовувати вражаюче високу швидкість автофокусування, швидкість серійної зйомки, високу ємність буфера, плавну продуктивність відео та швидке всебічне керування.
 
 
- Максимальна швидкість безперервної зйомки становить 20 кадрів/с під час зйомки у форматі RAW, до 60 кадрів/с під час зйомки повнокадрового JPEG і 120 кадрів/с під час зйомки JPEG із використанням кадрування DX, при цьому всі швидкості підтримують повну продуктивність АФ/АЕ.
- Здатність буферизувати понад 1000 зображень під час серії за допомогою електронного затвора, тобто серії зображень можна записувати протягом приблизно 50 секунд безперервно.
 
 
- Попередня зйомка зі швидкістю до 120 кадрів/с полегшує зйомку вирішальних моментів, записуючи кадри в серії до секунди до фактичного спуску затвора. Якщо цю функцію активовано, серійна зйомка розпочнеться після натискання затвора наполовину, а буфер збереже до 4 секунд кадрів після повного натискання затвора.
- Електронний затвор забезпечує максимальну витримку 1/16 000 с для роботи в найяскравіших умовах із ширшими діафрагмами.
- Конструкція датчика з частковим набором зменшує спотворення затвора, тому об’єкти, що швидко рухаються, як-от ключка для гольфу, тенісна ракетка чи бейсбольна біта, не виглядають спотвореними під час роботи з витримкою до 1/16 000 с.
- Обчислення АФ виконуються зі швидкістю 120 кадрів/с, щоб не відставати від високої швидкості безперервної зйомки.
 
Швидке та інтелектуальне АФ
 
 
493-точкове фазове автофокусування
Охоплюючи всю зону датчика, флагманський процесор EXPEED 7 Z6 III розблоковує флагманську 493-точкову систему фазового автофокусування Nikon для швидкого й точного фокусування. Ця система має переваги високошвидкісного зв’язку інтерфейсу Z разом із швидкістю датчика, що дозволяє зчитувати автофокус зі швидкістю до 120 кадрів/с.
 
 
Ця система фокусування також підтримує роботу в умовах слабкого освітлення з режимом Starlight, який дозволяє фокусуватися до -10 EV, що значно покращує астрофотографію, концертну та іншу нічну зйомку. Завдяки найвищій власній чутливості ISO у камерах Z-серії на рівні ISO 64000, автофокус також корисний для роботи в умовах складного освітлення. Функція автофокусування з підсвічуванням використовує окремі пікселі на сенсорі, що дає змогу навмисно переекспонувати ці області для точності фокусування, не впливаючи на фактичну експозицію записаного зображення.
Основний режим фокусування в цифрових дзеркальних фотокамерах, який дебютував у бездзеркальних фотоапаратах із Z9, Z6 III також включає 3D Tracking AF, який поєднується з виявленням об’єкта, щоб фіксувати швидкі, нерівномірно рухомі об’єкти, які рухаються паралельно та перпендикулярно камері. Крім того, є три режими автофокусування з динамічною зоною з діапазоном розмірів зони фокусування для зйомки різноманітних рухомих об’єктів.
 
 
Виявлення предметів за допомогою технології глибокого навчання
Використовуючи успадковані алгоритми та технологію глибокого навчання від Z9, включаючи складне виявлення об’єктів, Z6 III може розпізнавати різні типи об’єктів, починаючи від людей і тварин, літаків і велосипедів. Під час роботи в режимі автоматичного визначення зони автофокусування ці об’єкти автоматично виявлятимуться, фокусуватимуться на них і відстежуватимуться для забезпечення чіткого фокусування, коли об’єкт рухається по кадру.
 
 
Зокрема, автофокусування з розпізнаванням очей було налаштовано для покращеної точності та покращеного розпізнавання очей у сцені, а також може використовуватися разом із спеціальним широкозонним автофокусуванням для різних форм і розмірів об’єктів.
 
 
Більше красивих портретів
Ідеально підходить для портретів, Z6 III покращує властиві можливості частково складеного датчика за допомогою низки інструментів обробки та функцій зйомки для покращення портретів:
 
Портретний режим обробляє портрети для шкіри з природною текстурою та закругленням
Портретний режим насичених тонів, режим зображення, який дає більш яскраві результати, фіксуючи деталі кольору обличчя об’єкта та уникаючи втрати деталей у світлих ділянках
Плоский монохромний режим має м’які градації від світлих ділянок до тіней, створюючи м’які монохромні портрети
Монохромний режим Deep Tone вибирає дещо темніші тони в діапазоні від тіней до середніх тонів, причому яскравість швидко зростає, коли тони просуваються від середніх тонів до світлих тонів.
Пом’якшення шкіри можна використовувати до трьох об’єктів на знімку та злегка розмиває шкіру для більш приємної текстури, зберігаючи основну чіткість очей і волосся
Ручне керування балансом білого більш інтуїтивно зрозуміле під час налаштувань, а автоматичний баланс білого також оптимізовано для людей.
Скористайтеся перевагами портретних режимів Nikon, об’єднавши Z6 III з одним із портретних об’єктивів Z від Nikon, як-от 50mm f/1.2 S, 85mm f/1.2 S або 135mm f/1.8 S Plena.
 
 
Технологія Pixel Shift
Створюйте зображення надвисокої роздільної здатності приблизно до 96 мегапікселів за допомогою технології зсуву пікселів. Злегка переміщуючи датчик зображення між знімками (можна вибрати від 4 до 32 знімків на зображення, де більше знімків означає більше деталей), користувачі можуть об’єднати зображення в NX Studio після зйомки, щоб створити одне зображення з покращеною роздільною здатністю, текстурою та кольором. Метод зйомки також зменшує шуми, муар і помилкові кольори. Зйомка зі зсувом пікселів корисна для архівних, ландшафтних, архітектурних, образотворчого мистецтва, макрозйомки та програм оцифрування плівок і досягає найкращих результатів під час роботи зі штативом.
 
Відео професійного рівня
Внутрішній запис 6K60 і 4K 120
Так само здатний записувати відео, Z6 III також наближається до можливостей запису Z9, завдяки різноманітній роздільній здатності та доступній частоті кадрів до 6K.
 
 
Використовуючи повнопіксельне зчитування, відео 6K60p можна записувати з безперервною зйомкою, тоді як запис 4K і Full HD також можливий із різною частотою кадрів, включаючи повнокадровий запис 4K із роздільною здатністю до 120p і запис Full HD із роздільною здатністю 240p для сповільненої зйомки. відтворення.
 
N-RAW і ProRes RAW Video
Внутрішній 12-бітний необроблений запис із роздільною здатністю до 6K 60p у форматі N-RAW підтримується разом із внутрішнім ProRES RAW HQ. Необроблений запис пропонує більшу тонову та колірну широту та може покращити динамічний діапазон, сприяючи потребам градації кольору та гнучкості пост-продакшну.
 
N-RAW — це власний необроблений формат запису від Nikon, який пропонує вражаюче малі розміри файлів порівняно з іншими необробленими форматами, а також можливість створювати проксі-файли MP4 для ефективнішого попереднього перегляду або передачі.
Запис у форматі N-RAW доступний із роздільною здатністю до 6K при 60p, а ProRes RAW також доступний із роздільною здатністю до 6K та 30p.
 
10-бітний запис ProRes і H.265
Внутрішній запис також підтримується з 10-бітним кольором і дискретизацією 4:2:2 у кодеку ProRes 422 HQ і дискретизацією 4:2:0 у кодеку H.265 з роздільною здатністю 5,4K 30p і 5,4K 60p відповідно.
 
 
Найяскравіший видошукач Nikon
Комбінація датчика та процесора Z6 III дозволила Nikon надати Z6 III найяскравіший електронний видошукач серед усіх її камер. При яскравості 4000 ніт він на 33% яскравіший за флагманський Z9, тому деталі об’єкта зйомки видно навіть при яскравому сонячному світлі. Його роздільна здатність 5 760 000 точок також є першою для EVF Nikon, яка допомагає з автофокусуванням, показуючи квадрат розпізнавання об’єкта. Цей EVF також має функцію високої частоти кадрів в секунду, яка підвищує частоту оновлення EVF до 120 кадрів в секунду для більш плавного, реалістичного перегляду. Нарешті, електронний видошукач Z6 III також має ширший динамічний діапазон і сумісний із кольоровою гамою DCI-P3 — першою у своєму роді в бездзеркальних камерах — для наближення кольору до реального світу під час зйомки.
 
 
170° РК-дисплей зі змінним кутом нахилу
Z6 III оснащений 3,2-дюймовим сенсорним РК-екраном із роздільною здатністю 2,1 м із можливістю зміни кута на 170° для кращої підтримки роботи з високих і низьких кутів, незалежно від того, чи з’єднання створюється в горизонтальній чи вертикальній орієнтації. Це дозволяє легше переглядати з різноманітних кутів. положення та орієнтація інтерфейсу користувача також змінюються залежно від того, як тримають камеру.
 
 
Дизайн кузова
Підвійні слоти для карт — один слот CFexpress типу B і один слот UHS-II SD — забезпечують гнучко збереження файлів. Слот CFx підходить для додатків із інтенсивним об'ємом даних, таких як запис 6K і високошвидкісна серійна зйомка, тоді як слот SD зберігає сумісність із популярним форматом зберігання. Крім того, слот CFx B також сумісний з картами пам'яті XQD.
З’єднайте Z6 III з додатковим блоком живлення MB-N14 Power Battery Pack для покращеної ергономіки під час зйомки у вертикальному положенні та подовження терміну служби батареї до 1,9 разів.
Менший і легший дизайн робить Z6 III ідеальним кандидатом для монтажу або використання підвіси для відео.
Преміальна герметизація захищає від пилу та вологи для надійного використання в суворих кліматичних умовах.
Внутрішнє зменшення вібрацій тепер підтримує Synchro VR, щоб досягти компенсації тремтіння камери до 8 ступенів при використанні з вибраними Z-об'єктивами.
 
 
Універсальне підключення
Відповідаючи професійній якості збірки, Z6 III оснащений найкращими варіантами підключення, щоб задовольнити різні потреби робочого процесу:
 
Ще одна вперше Nikon, Z6 III має пряме підключення до хмари за допомогою Nikon Imaging Cloud для передачі файлів і доступу до рецептів обробки зображень Nikon для творчої корекції кольорів.
Синхронізуйте тайм-коди за допомогою Ultrasync Blue від Atmos, з’єднуючи кілька корпусів камери Z6 III для виробництва налаштувань з кількома камерами
Повнорозмірний порт HDMI для виведення відео на зовнішній рекордер або монітор
3,5-мм порт для навушників і новий лінійний порт для моніторингу вбудованого аудіо та високоякісного аудіоходу разом із камерою
Один порт USB-C, який підтримує передачу файлів і модему, а також живлення та зарядку акумулятора
Термінал зв'язку USB-C підтримує з'єднання USB-LAN у поєднанні з додатковим адаптером USB-C – Ethernet. Це забезпечує дротове з'єднання LAN 1000BASE-T для передачі файлів через FTP
10-контактний порт пропонує широкий вибір аксесуарів і дистанційне підключення
Bluetooth і Wi-Fi (2,4 і 5 ГГц) дозволяють бездротову передачу файлів, дистанційне керування камерою через мобільний пристрій і працюють у поєднанні з програмою NX Mobile Air для керування файлами
 
 
 
 

Nikon Z6 III Body Black VOA130AE - на сайті магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Фотоапарати або інші елементи фотототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-маркет abcphoto. Виберіть із пропозицій Фотоапарат за низькою ціною? Щоб вам простіше було вибрати Фотоапарат, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Nikon і Ви побачите, які доступні для замовлення Фотоапарати Nikon. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Nikon. Якщо виникли при купівлі Nikon Z6 III Body Black VOA130AE Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Надсилання проводиться в Миколаєві без затримок.

Кріплення об’єктива
Nikon Z
Роздільна здатність датчика
Фактична: 26,79 мегапікселя
Ефективна: 24,5 мегапікселя (6048 x 4032)
Датчик зображення
35,9 x 23,9 мм (повнокадрова) CMOS з частковим стосом
Стабілізація зображення
Зсув датчика, 5-осьовий
Діапазон чутливості ISO
Фото
від 100 до 64 000 (розширено: від 50 до 204 800)
Відео
від 100 до 51 200
Безперервна зйомка
Електронний затвор
До 20 кадрів/с при 24,5 МП
Механічний затвор
До 14 кадрів/с при 24,5 МП
Внутрішні режими запису
ProRes RAW/ProRes RAW HQ/Raw
6048 x 3404 при 23,98/25/29,97/50/59,94 кадрів/с
4032 x 2268 при 23,98/25/29,97/50/59,94 кадрів/с
3984 x 2240 при 23,98/25/29,97/5 0/59,94/ 100/120 кадрів /с
H.264/H.265 8/10-біт
5376 x 3024 при 23,98/25/29,97/50/59,94 кадрів/с
UHD 4K (3840 x 2160) при 23,98/25/29,97/50/59,94/100/ 120 кадрів/с
1920 x 1080 при 23,98/25/29,97/50/59,94/100/120/200/240 кадрів/с
Режими зовнішнього запису
HDMI
UHD 4K (3840 x 2160)
Слот для носія/карти пам'яті
Слот 1: CFexpress Type B / XQD
Слот 2: SD/SDHC/SDXC (UHS-II)
Відео I/O
1x вхід HDMI (невизначений сигнал).
Аудіо I/O
1x 1/8" / 3,5 мм TRS стереовихід для навушників
1x 1/8" / 3,5 мм TRS стереовхід для мікрофона
Введення/виведення живлення
1x вхід USB-C
Інші введення/виведення
1x USB-C вихід даних (спільно з входом живлення)
1x Nikon DC2
Бездротовий
2,4 / 5 ГГц Wi-Fi 5 (802.11ac), Bluetooth 5.0
Тип дисплея
Артикулюючий сенсорний РК-дисплей
тип батареї
1x перезаряджуваний літій-іонний акумулятор EN-EL15c (прибл. 360 знімків)