Nikon Z50 Kit 16-50mm VR (VOA050K001)

Код товару: С000009124
Фото: Nikon Z50 Kit 16-50mm VR (VOA050K001)

Нема в наявності

Ціна: 40 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Бездзеркальна фотокамера DX від Nikon Творить справжні чудеса

Захоплюйте красу, що ловить ваш погляд за допомогою бездзеркальної фотокамери, яку не хочеться випускати з рук. Яскраві кольори за умов недостатнього освітлення. Гра тіні протягом дня. Легка та швидка бездзеркальна фотокамера Nikon Z 50 забезпечує неперевершені фотографії та чудові відео. Вона швидкісна, потужна та проста у використанні.

Ідеальний для вас

 

Завдяки чудовій якості зображення Nikon Z 50 відбиває світ саме таким, яким ви його бачите. Завдяки широкому байонету Z від Nikon, 20,9-мегапіксельний датчик фотокамери формату DX може вловити більше світла по всьому кадру. А більше світла забезпечує найкращу деталізацію. Кольори ваших фотографій та відео будуть яскравішими і вдень, і вночі. Ще більша глибина. Вражаюча різкість.

Постійна різкість. Які б кадри ви не створювали

Створюйте ідеально чіткі фотографії та відео формату 4К. Система комбінованого АФ (автофокусування) швидка, точна та дуже плавна. Крапки АФ на датчику охоплюють приблизно 90% кадру по горизонталі та вертикалі, що забезпечує чудову різкість по всьому кадру. Фокус на об'єктах зйомки встановлюється миттєво - як у центрі кадру, так і на тих, що розміщені збоку або рухаються.

Неперевершена, коли сідає сонце

Знімайте комфортно і вдень, і вночі завдяки автоматичному діапазону світлочутливості ISO 100-51 200 та АФ при недостатньому освітленні. Що б ви не знімали - від міських пейзажів на світанку до портретів у сутінках, - ви неодмінно відобразю ще більше деталей, ніж будь-коли раніше.

Не пропустіть жодного обличчя

Зйомка невимушених портретів значно покращала. Завдяки інтелектуальному АФ з розпізнаванням очей фотокамера автоматично фокусується на очах об'єкта - або під час зйомки портрета, то у натовпі. Різкість фокусування не втрачається, навіть якщо об'єкт рухається.

Завжди непомітна

Фотокамера Nikon Z 50 фокусується тихо та має режим безшумної зйомки. Тому коли друзі попросять вас «захопити свою фотокамеру» на їхнє весілля, ви зможете відобразити події, не зіпсувавши моменту.

Синхронність дій має виняткове значення

Все побачене можна зафіксувати. Завдяки серійній зйомці до 11 кадр/с з автофокусуванням та автоматичною експозицією ви отримаєте кадри, інші можуть пропустити.

Ваша ідеальна відеозйомка

З Nikon Z 50 отримати кінематографічну якість легко. Ви можете записувати як повнокадрових відео у форматі 4K/UHD із частотою 30p, так і уповільнені відео у форматі Full HD. Відсутність фактора обрізки у фотокамері Nikon дозволяє без обмежень використовувати всю ширину кадру великого датчика DX. Ви також можете створювати нерухомі зображення під час відеозйомки та знімати драматичне відео з прискореним часом у форматі 4K прямо на камері.

Чітке зображення

Дуже різкий електронний видошукач дозволяє чітко бачити всі деталі - як під час зйомки об'єктів, так і під час запису відео. Електронний видошукач може відображати оригінальне зображення, майже як в оптичному видошукачі цифрових дзеркальних фотокамер, крім того, можна переглядати зображення із застосованими параметрами. Зображення під час перегляду залишаються плавними та стабільними, навіть при збільшенні для перевірки правильності фокусування.

Куди б ви не прямували

Nikon Z 50 готова знімати в той самий момент, коли щось приверне вашу увагу, а висувний спалах додасть світла. Завдяки легкому корпусу фотокамеру зручно носити із собою, а магнієвий сплав, з якого виготовлено верхню та передню панелі, додає міцності.

Ідеальне кутове поле

Великий РК-дисплей високої роздільної здатності з сенсорними елементами керування, як на смартфоні, можна нахиляти вгору або вниз. Незалежно від того, чи ви знімаєте відео або автопортрети, ваші кути зображення ще ніколи не були такими вдалими.

Ваш ідеальний стиль

У камеру вбудовано 20 творчих ефектів для фото- та відеозйомки, які ви можете додавати на свій смак. Просто налаштуйте інтенсивність під час попереднього перегляду ефекту та отримуйте унікальний результат.

Не хочеться випускати з рук

Варто лише охопити пальцями поглиблену ручку камери і почати знімати, і її більше не захочеться випускати з рук. Завдяки продуманому розташуванню кнопок та елементів керування сенсорним екраном користуватися цією фотокамерою – справжнє задоволення, і просту систему меню як у цифрових дзеркальних фотокамер легко опанувати. Або це перша ваша фотокамера Nikon або лише перша бездзеркальна фотокамера Nikon - у вас не виникне жодних складнощів.

Завжди на зв'язку

Завдяки швидкому підключенню через Wi-Fi та Bluetooth можна надсилати фотографії та відео на будь-який пристрій для зберігання або обміну. Програма SnapBridge від компанії Nikon дозволяє легко та швидко обмінюватися відео та фотографіями у форматі JPEG або знімати фото чи відео дистанційно.

Безліч об'єктивів

Об'єктиви NIKKOR Z призначені для зйомки фотографій та відео. Швидка, світлочутлива та компактна фотокамера Nikon Z сумісна з кожним із них. Адаптер байонета FTZ дозволяє використовувати також об'єктиви NIKKOR для цифрових дзеркальних фотокамер з байонетом F.

Вражаюча система

Або ви хочете робити фотографії, створювати відео – для вас відкривається цілий світ можливостей. Фотокамера Nikon Z 50 легко підключається до різноманітних аксесуарів Nikon, зокрема до пультів дистанційного керування, спалахів Nikon Speedlight, розроблених для цифрових дзеркальних фотокамер, мікрофонів тощо.

 

Nikon Z50 Kit 16-50mm VR (VOA050K001) - в електронному маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Фотоапарати А також інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto. Виберіть із пропозицій Фотоапарат з хорошими знижками. Щоб максимально просто вибрати Фотоапарат, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Nikon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фотоапарати Nikon. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Nikon. Якщо з'явилися при купівлі Nikon Z50 Kit 16-50mm VR (VOA050K001) Питання можна уточнити у наших фахівців. Відправляємо продукцію в Кременчуці якомога швидше.

Тип та розмір матриці

КМОП-матриця, 23,5 мм х 15,7 мм

Загальна кількість пікселів

21,51 млн

Кількість ефективних пікселів

20,9 млн

Об'єктив

NIKKOR Z DX 16-50 f/4.5-6.3 VR

Система/точки автофокусування

209 (одноточкова АФ, режим зйомки, область зображення DX)

Режими автофокусування

Точкова, одноточкова та динамічна АФ ​​(точкова та динамічна АФ ​​доступні лише в режимі фотозйомки); широка область АФ(S); широка область АФ(L); автоматичний вибір зони АФ

Режими виміру експозиції

Вимірювання експозиції TTL за допомогою матриці фотокамери

Компенсація експозиції

Від -5 до +5 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A, M, SCN та EFCT

Діапазон роботи експозаміру

від -4 до +17 EV

Витримки

Від 1/4000 до 30 с (вибір кроку 1/3 або 1/2 EV), витримка від руки, час

Характеристики видошукача

Електронний видошукач ОСІД (OLED) з діагоналлю 0,99 см, роздільною здатністю прибл. 2360 тис. точок (XGA), регулювання кольорового балансу, автоматичне і ручне (7 рівнів) регулювання яскравості.

Баланс білого

"Авто" (3 типи), "Автоматичний для природного освітлення", "Пряме сонячне світло", "Хмарно", "Тінь", "Лампи розжарювання", "Лампи денного світла" (7 типів), "Спалах", вибір колірної температури (2500-10 000 К), «Ручне налаштування» (можливість зберігання до 6 значень); для всіх значень, крім вибору колірної температури, доступна тонка настройка

Спалах

Спалах: розкривається вручну за допомогою важеля відкриття спалаху; провідне число: прибл. 7, 7 при ручному режимі спалаху (м, 100 одиниць ISO, 20 °C)

РК дисплей

сенсорний РК-монітор TFT, що відхиляється, діагоналлю 8 см з роздільною здатністю прибл. 1040 тис. точок, кутом огляду 170°, практично стовідсотковим покриттям кадру та ручним (11 рівнів) регулюванням яскравості

Акумулятор

Одна літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL25

Джерело живлення змінного струму

Мережевий зарядний пристрій EH-73P

Карта пам'яті

Карти пам'яті SD, SDHC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I), SDXC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I)

Операційне середовище

від 0 до +40 °C

Водо-/пиленепроникний корпус

Еталонні дані для видалення пилу (потрібне програмне забезпечення Capture NX-D)

Комплектація

Захисна кришка BF-N1, гумовий наглазник DK-30 (постачається прикріпленим до фотокамери), літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL25 (із захисною кришкою), зарядний пристрій MH-32 (мережний перехідник постачається тільки в країнах та регіонах, де це необхідно) ; форма залежить від країни продажу), ремінь AN-DC20, USB-кабель UC-E21

Габарити (Ш х В х Г)

126.5 x 93.5 x 60 мм

Вага

395 г