Nikon D780 body VBA560AE

Код товару: С000009207
Фото: Nikon D780 body VBA560AE

Нема в наявності

Ціна: 61 142 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Правила підкоряються вам

Нехай ніщо не встане між вами та вашим баченням світу. Фотокамера D780 дає вам все, що ви очікуєте від професійної цифрової дзеркальної фотокамери та багато іншого. Чітке зображення. Великий ресурс роботи батареї. Міцна конструкція. Плюс дві швидкі та надійні системи АФ, феноменальні можливості стеження, широкий діапазон чутливості ISO та багато іншого. Постановочні кадри або зйомка у природних умовах. Фотографії чи відеоролики. Ця повнокадрова цифрова дзеркальна фотокамера не знає страху.

Одна цифрова дзеркальна фотокамера, дві системи АФ

Вітаємо на новому рівні універсальності. У повнокадровій фотокамері D780 передбачена спеціальна швидка система гібридної АФ для зйомки в режимі Live view, а також швидка і надійна система АФ з визначенням фази для зйомки з видошукачем. У режимі Live view високоточна система АФ забезпечує охоплення з 273 точками АФ та АФ із розпізнаванням очей. При зйомці з видошукачем можна використовувати 51-точкову систему АФ від Nikon з флагманськими можливостями стеження.

Передайте погляд

При зйомці в режимі Live view інтелектуальна система гібридної АФ з функцією АФ з розпізнаванням очей може фіксуватись на очах людини. Незалежно від того, перебуває він серед інших людей чи ні. Для виявлення очей кількох людей для вибору бажаного об'єкта фокусування скористайтеся мультиселектором. Фотокамера фокусуватиметься на вибраних очах, навіть якщо ваш об'єкт постійно рухається.

Ніколи не зупиняйтесь

Усі перешкоди знесені – зосередьтеся на творчості. Надійна герметизація та міцний корпус із магнієвого сплаву гарантують, що фотокамера D780 готова до роботи в будь-якому місці та в будь-яких умовах. Два гнізда підтримують швидкі SD-карти UHS-II, які легко справляються із високою швидкістю серійної зйомки та зберігають буфер вільним. Завдяки рукоятці, що виступає, і великому ресурсу роботи батареї цією фотокамерою можна знімати з ранку до самої ночі.

Зафіксуйте будь-який сюжет

Захоплюючі краєвиди. Блискавичні рухи. Повнокадрова КМОП-матриця зі зворотним підсвічуванням та роздільною здатністю 24,5 МП, а також процесор EXPEED 6 для обробки зображень створюють зображення з низьким рівнем шуму та неймовірним динамічним діапазоном як при високих, так і при низьких значеннях ISO. 180K-піксельний датчик RGB та покращена система розпізнавання сюжетів як у фотокамері D850 дозволяють підвищити точність виміру експозиції.

Шедеври у ваших руках

Фотокамера D780 дозволяє працювати безпосередньо з будь-якими об'єктивами NIKKOR з байонетом F і сумісна з усіма спалахами Speedlight від Nikon. Повністю підтримується бездротове управління по радіоканалу для використання універсального спалаху SB-5000. Можливості високошвидкісної передачі даних фотокамери та бездротове з'єднання полегшують передачу ваших зображень.

Знімайте відеоролики, слідуючи за змінним сюжетом

D780 використовує роздільну здатність матриці 6K для зйомки епізодів з ультрависокою роздільною здатністю 4K/UHD з частотою 30p/25p/24p і нульовим кроп-фактором. Ви можете вести уповільнену зйомку у форматі Full HD з аудіо та частотою кадрів до 120p. Також ви можете записувати відео у форматі DX із частотою кадрів 50p/60p. Швидкість і чутливість стеження АФ можна настроювати під час відеозйомки; для зйомки відео доступні чотири режими зони АФ.

Вбудована функція цейтраферної відеозйомки

За допомогою вбудованих функцій фотокамери можна створювати чудові цейтраферні відео з роздільною здатністю 4K/UHD. Завдяки функції вирівнювання експозиції згладжуються невеликі зміни експозиції від кадру до кадру та забезпечуються плавні переходи. Фотокамера підтримує безшумну зйомку з інтервалом – знімайте без шуму від спуску затвора та механічних вібрацій. Діапазон виміру експозиції при слабкому освітленні може бути збільшений до -3 EV, а витримка - до 900 с.

 
 
 
 

Nikon D780 body VBA560AE - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Фотоапарати та інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Фотоапарат зі знижками? Щоб правильно підібрати Фотоапарат, за допомогою зручної навігації. Введіть: Nikon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фотоапарати Nikon. Як бачите, все досить просто. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Nikon. З'явилися під час підбору Nikon D780 body VBA560AE Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилання прийде в Чернівцях у стислі строки.

Основне
Тип фотокамери цифрова дзеркальна
Матриця
Тип матриці КМОП (CMOS)  / процесор Expeed 6 /
Розмір матриці full frame
Повна кількість МП 25
Максимальний розмір знімка 6048x4024 пікс
Світлочутливість (ІSO) 50-204800
Чищення матриці
Запис у RAW-форматі
Об'єктив
Кріплення (Байонет) Nikon F  / 1х кроп-фактор /
Ручна фокусування
Стабілізація зображення Відсутнє
Привід автофокусування (викрутка)
Зйомка фото
Сюжетні програми 6
HDR
Вимір балансу білого
Експокорекція ± 5 EV, з кроком 1/2 або 1/3 EV
Автобрекетинг
Режими експозиції автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний режим
Система виміру експозиції точкова
центрозважена
матрична (оцінна)
Зйомка відео
Зйомка HD (720) 1280x720 пікс 60 к/с
Зйомка Full HD (1080) 1920x1080 пікс 120 к/с
Зйомка Ultra HD (4K) 3840x2160 пікс 30 к/с
Формати запису файлів MPEG4, H.264
Ручне фокусування відео
Максимальна довжина відео обмежена часом  / 30 хвилин /
обмежена обсягом пам'яті
Порти підключення HDMI
v 2.0
аудіовихід
аудіовхід мікрофона
Фокусування
Режими автофокусу один знімок
AI фокус
стежить
по обличчю
Система автофокусування TTL
Крапок фокусування 51 шт
Сенсорна фокусування
Підстроювання фронт/бек
Видошукач та затвор
Видошукач оптичний (пентапризма)
Кроп видошукача 0.7 x
Охоплення кадру 100%
Витримка 900 - 1/8000 с
Серійна зйомка 12 кадр/с
Тип затвора механічний
Автоспуск  / 2 - 20 з /
Дисплей
Діагональ дисплея 3.2 ''
Розширення дисплея 2359 тис. пікс
Сенсорний екран
Поворотний дисплей
Додатковий екран
Акселерометр
Пам'ять та комунікації
2 слоти для карт пам'яті
Типи карт пам'яті SD, SDHC, SDXC  / підтримка UHS-II /
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
управління зі смартфона
Спалах
Вбудована спалах
Підключення зовнішнього спалахи
живлення
Тип харчування Акумулятор
Модель акумулятора EN- EL15b
Знімків на заряді 2260 шт
Загальне
Модель зарядного пристрої MH -25
Матеріал корпуси магнієвий сплав
Пило-, волого-, ударозахист  / захист від вологи та пилу /
Габарити (ШхВхТ) 144x116x76 мм
Вага 840 г  /с акумулятором та карткою пам'яті /