Mircopro LS-5002 журавель

Код товару: С000009333
Фото: Mircopro LS-5002 журавель

У наявності

Ціна: 1 090 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Журавль із кріпленням на стійку Mircopro LS-5002 є компактним та полегшеним аналогом Стійка-журавель для студійних спалахів Mircopro LS-5001 складається з двох секцій і легко перетворює Вашу будь-яку студійну стійку на журавель.
 
Mircopro LS-5002 з легкістю перетворить будь-яку Вашу стійку на повноцінний журавель, так як кріпиться на стандартний кінцевик стійки за допомогою поворотного механізму. Довжина журавля регулюється від 50см до 130см. В якості противаги в комплект входить міцна сумка, в яку можна розмістити будь-який вантаж (пісок, каміння, пляшку з рідиною). Сумка кріпиться до перекладини за допомогою затискача з гаком з одного боку, а з протилежного боку журавель оснащений стандартним кінцевиком з різьбовим кріпленням 1/4
 
Основною перевагою поперечини для журавля Mircopro LS-5002 є її легкість і компактність (незважаючи на максимальне навантаження до 6кг), а також її зручніше транспортувати, оскільки вона легко розбирається на основні складові, таким чином займаючи менше місця.
 
Якщо є необхідність закріпити на журавель зовнішній камерний спалах, то необхідне додаткове кріплення, наприклад Тримач з кульовою головою Mircopro M11-053 для парасольки та спалаху, Тримач Mircopro TMB-FUBW V1.2 з байонетом Bowens для накамерного спалаху FU-SOB
 
Увага! Стійка до комплекту не входить.
 

Mircopro LS-5002 журавель - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Стійки для студійного світла або інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Стійка з хорошими знижками. Щоб вам простіше було вибрати Стійка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Mircopro І Ви побачите перелік з Стійки для студійного світла Mircopro. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Arsenal. Якщо виникли при купівлі Mircopro LS-5002 журавель Запитайте наших професіоналів. Замовлений товар можна отримати Чернігові в необхідні терміни.