Boya BM2021

Код товару: С000009534
Фото: Boya BM2021

У наявності

Ціна: 1 537 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

BOYA BY-BM2021 – суперкардіоїдний мікрофон «гармата», який забезпечує набагато кращу продуктивність звуку, ніж при використанні вбудованого мікрофона смартфона, планшетів, камер.
З'єднувальний кабель TRRS і TRS, що входить до комплекту поставки, сумісний з більшістю смартфонів, планшетів, дзеркальних фотокамер, відеокамер з 3,5 мм роз'ємом.
Унікальна суперкардіоїдна полярна модель, щільна область захоплення фокусується прямо перед мікрофоном і зменшує звуки, що гарантують, що ваш об'єкт ізольований від будь-якого фонового шуму.
Укріплена конструкція ABS лише 63 г, мікрофон завжди тримає ваші налаштування в суперлегкій вазі, що робить його ідеальним для ручної зйомки.
Без будь-яких складних перемикачів або налаштувань він живиться в основному камерами, відеокамерами або смартфоном, зовнішнім мікрофонним входом ПК, що не вимагає будь-яких батарей.
- Сумісний зі смартфоном, DSLR камери, відеокамери, ПК і т.д.
- Працює на смартфоні, планшетах, камерах немає потреби в батареї
- Посилена конструкція ABS, супер легка вага
- Вихідний кабель 3,5 мм TRS & TRRS у комплекті
- Поролоновий вітрозахист
 

Boya BM2021 - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Мікрофони або інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. З асортименту виберіть Мікрофон за економною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Мікрофон, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Boya і перед вами відкриються всі необхідні для вас Мікрофони Boya. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад SmallRig. Виникли при замовленні Boya BM2021 Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлений товар можна отримати Львові в необхідні терміни.