Boya BM3030

Код товару: С000009536
Фото: Boya BM3030

Нема в наявності

Ціна: 2 573 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

BOYA BY-BM3030 є мікрофоном із суперкардіоїдним конденсатором, 3,5-мм міні-штепсельним роз'ємом, який сумісний із дзеркальними фотокамерами, відеокамерами, аудіо рекордерами з 3,5-міліметровим входом. Він оснащений вбудованим амортизатором, який може бути встановлений на камеру або бомбу, і ідеально підходить для інтерв'ю, ENG та багато іншого.
Високоякісна та односпрямована конденсаторна капсула зменшить навколишній шум при записі звуку з більшою чіткістю.
Цей мікрофон включає вітрове скло та хутряне лобове скло, яке допомагає зменшити вокальні вибухові речовини та шум вітру при записі діалогів та живлення від двох частин батарей AA (не входить до комплекту) протягом 150 годин.
Мікрофонний конденсаторний мікрофон
Цей мікрофон забезпечує винятковий звук, значно якісніший за вбудовані мікрофони DSLR-камер, відеокамер, аудіо рекордерів.
Порт для навушників
Мікрофон оснащений вбудованим гніздом для навушників, що забезпечує моніторинг вашого джерела в режимі реального часу.
Сумісність:
  • Він оснащений 3,5-міліметровим міні-штепсельним роз'ємом, який сумісний із будь-якою камерою DSLR, відеокамерою та аудіо рекордером із 3,5-міліметровим входом.
  • Живлення від батарей AA
  •  Дві батареї типу АА можуть працювати до 150 годин.

 

Boya BM3030 - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Мікрофони або інші аксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Мікрофон за гарною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Мікрофон, скористайтеся зручною системою. Введіть: Boya і Ви побачите всі необхідні Мікрофони Boya. Як бачите, вибір максимально спрощений. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка з нашого каталогу розроблені лідируючими компаніями, наприклад Rode. З'явилися при виборі Boya BM3030 Запитайте наших професіоналів. Відправляємо продукцію в Миколаєві своєчасно.