Fujifilm X-T4 Kit 18-55 Black 16650742

Код товару: С000009622
Фото: Fujifilm X-T4 Kit 18-55 Black 16650742

Нема в наявності

Ціна: 85 262 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

    

 

Fujifilm X-T4 Kit 18-55 Black - сучасна потужність

Перед тим як купити фотоапарат, покупцеві доведеться відповісти на одне фундаментальне питання: дзеркалка чи бездзеркалка? В інтернеті з цього приводу можна знайти сотні статей, які досконало описують переваги та недоліки обох видів. Але якщо раніше для професіоналів вибору не було, дзеркальна камера була безальтернативним варіантом, то тепер ситуація кардинально змінилася.

Наявність дзеркала і пентапризми дозволяло бачити картинку, не спотворену електронікою - таку, якою вона сприймалася б нашим оком і в реальному часі, не допускаючи підгальмовування, властивого всім електронним видошукачам. Однак розвиток сенсорів, процесорів і матриці призвело до того, що тепер ця відмінність практично нівельована, і чому віддати перевагу - олдскульного видошукача або високотехнологічного цифрового, вирішується на рівні особистих переваг.

У той же час, бездзеркалки простіше в управлінні, компактніші, при цьому також можуть оснащуватися змінною оптикою, а екран здатний надавати фотографу багато корисної інформації. Тим більше, що їх випуском займаються безліч брендів і завжди є можливість вибрати камеру за своїми запитами та фінансовими можливостями. Якщо ж хочеться випробувати майбутнє вже сьогодні і стати власником найсучаснішого та найпотужнішого бездзеркального фотоапарата, то саме час придивитися до Fujifilm X T4.

Революційні нововведення та бездоганна ергономіка

 Ця бездзеркальна камера позиціонується виробником як флагманська модель, покликана замінити легендарну X-T3, яка досі вважається еталоном і купу нагород, що зібрала свого часу, на різних спеціалізованих виставках. Насамперед необхідно, звичайно, відзначити реалізацію в лінійці XT системи IBIS. Ця п'ятиосьова система стабілізації зображення допомагає звести до мінімуму появу тремтіння камери та покращити якість зйомки. IBIS здатна працювати разом з більшістю оптики та дає відчутні переваги при використанні довгих витримок в умовах недостатнього світлового потоку. Крім цього, вона буде корисна під час зйомки відео, щоб досягти ще більшої стабілізації знятого матеріалу, зокрема, при зйомці з рук або на ходу.

Це універсальний і мультифункціональний фотоапарат, що органічно поєднує в собі суттєво розширені можливості фотозйомки та відеозапису, а також продуктивний робочий процес з безліччю допоміжних та корисних функцій. Використовуючи перевірену 26,1-мегапіксельну матрицю X-Trans CMOS 4, що добре зарекомендувала себе, Fuji X T4 здатний записувати відео з максимальною роздільною здатністю. Особливістю даної камери, що робить її лідером у цьому сегменті, може вважатися схильність до відеозйомки. Вона підтримує формат запису DCI UHD 4K зі швидкістю 60 кадрів за секунду, а запис Full HD - до 240 кадрів за секунду. Відкидний екран та покращення автофокусу також сприяють зйомці відеосюжетів.

Не забутий уподобаний багатьом режим моделювання плівки. Щоправда, тут їх кілька, бездоганно імітують вигляд класичних плівок Fujifilm. Це Provia, Velvia, Classic Neg і, звичайно, кінематографічна Eterna.

Найкраща фототехніка та аксесуари

 Судження про те, що Fujifilm створює зараз найкращі камери, отримало чергове підтвердження моделі Fujifilm X-T4. Придбати її можна в нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні.

Компанія АВС Фото пропонує своїм клієнтам оригінальну продукцію від найвідоміших брендів. Окрім безпосередньо фотоапаратів, у нас представлений великий вибір оптики та аксесуарів, що знімаються.

 

 

Fujifilm X-T4 Kit 18-55 Black 16650742 - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Фотоапарати та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фотоапарат вигідно? Щоб легко підібрати Фотоапарат, за допомогою зручної навігації. Введіть: Fujifilm і перед вами з'явиться Фотоапарати Fujifilm. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Sony. З'явилися під час підбору Fujifilm X-T4 Kit 18-55 Black 16650742 Питання можна уточнити у наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Каменському у стислі строки.

Тип фотокамери
XF 18-55mm f/2.8-4.0 Black
Тип процесора
EXR Proces IV
Тип матриці
CMOS
Розмір матриці
APS-C
Чутливість (ІSO)
160-12800
Кількість мегапікселів
26.1
Максимальний розмір знімка
6240x4160
Серійна зйомка, кадр/сек
30
Формат файлів
JPEG, RAW, TIFF
Кількість точок фокусування
425
Тип фокусування
авто, ручна
Кріплення об'єктиву (байонет
Fujifilm X
Фокусна відстань
16-80mm
Оптичне збільшення
25X
Формат відеофайлів
MOV, MP4
Витримка
1/250
Бездротові інтерфейси
Wi-Fi,Bluetooth
Підключення зовнішнього спалаху
так
Знімків на заряді акумулятора.
600
Стабілізація зображення
Стабіліз. зсувом матриці
Дисплей (діагональ)
3,0 дюйми
Роздільна здатність дисплея, тис. пікс
1620
Поворотний дисплей
так
Сенсорний дисплей
так
Наявність видошукача
так
Пило-волого-ударозахист
так
живлення
NP-W235
Матеріал корпусу
магнієвий сплав
Колір 
чорний
Габарити (ВхШхГ), мм
92,8 х134, 6х63, 8
Країна виробник
Китай