Nikon Z50 Body

Код товару: С000009409
Фото: Nikon Z50 Body

У наявності

Ціна: 30 247 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

 

Бездзеркальна фотокамера DX від Nikon. Магія у ваших руках.

 
Зафіксуйте красу, яка змусила вас зупинитись, на бездзеркальну фотокамеру, яка сама лягає до рук. Насичені кольори через слабке освітлення. Знайомий сюжет із несподіваного ракурсу. Чарівна гра тіней біля яскравого сонячного дня. Легка та маневрена, бездзеркальна фотокамера Nikon Z 50 дозволяє знімати дивовижні фотографії та чудові відеоролики. Вона швидка, потужна та зручна.
- 20,9 МП
- 11 КАДРІВ У СЕКУНДУС АФ/АЄ
- ВІДЕО 4K
- НАКЛОННИЙ СЕНСОРНИЙ ЕКРАН
- Wi-Fi®/BLUETOOTH®

Ваше уявлення про досконалість

Ви легко запам'ятаєте чуда навколишнього світу завдяки фотокамері Nikon Z 50, яка забезпечує чудову якість зображень. Завдяки широкому байонет Z від Nikon велика 20,9-мегапіксельна матриця формату DX захоплює більше світла по всьому кадру. Чим більше світла, тим більше деталей. Вдень або вночі, кольори на фотографіях та у відеороликах виглядають яскравішими. Нове відчуття глибини. Вражаюча різкість.

Завжди чудові результати. Незалежно від кадру.

Ідеально різкі фотографії та відеоролики з роздільною здатністю 4К – отримайте справжню свободу творчості. Гібридна система АФ забезпечує швидке, точне та плавне автофокусування. Крапки АФ на матриці покривають прибл. 90% кадру по горизонталі та вертикалі, гарантуючи бездоганну різкість на кожній ділянці кадру. Система фокусування забезпечує стійке фокусування на об'єктах, незалежно від того, знаходяться вони в центрі, збоку або в русі.

Чудові результати на заході сонця

Знімайте вільно вдень або вночі завдяки автоматичному діапазону чутливості від 100 до 51 200 одиниць ISO та АФ в умовах недостатнього освітлення. Від міської зйомки о 3-й годині ранку до портретів при слабкому освітленні — тепер жодна важлива деталь не сховається від вас у темряві.

Чудово підходить для зйомки людей

Новий рівень портретної зйомки. Інтелектуальна функція АФ з розпізнаванням очей дозволяє автоматично фокусуватися на очах людини, незалежно від того, чи вона стоїть окремо чи в товпі. Вона автоматично утримує фокус на обличчі навіть у разі переміщення об'єкта.

Тиха та вміла

Фотокамерою Nikon Z 50 можна знімати в режимі "Безшумна фотозйомка", максимально зменшивши шум від затвора. Тому, коли друзі просять принести свою фотокамеру на їхнє весілля, ви можете відобразити ключові моменти, не заважаючи їм.

Натисніть та утримуйте, щоб знімати зі швидкістю 11 кадрів на секунду.

Якщо ваші очі це бачать, фотокамера це зніме. Неперервна зйомка зі швидкістю до 11 кадрів в секунду, автофокусуванням та автоматичним режимом експозиції дозволить зробити кадри, які інші фотографи можуть пропустити.

Відеоролики у вашому стилі

Фотокамера Nikon Z 50 забезпечує кінематографічну якість відео. Ви можете записувати відео з роздільною здатністю 4K/UHD та частотою кадрів 30p, а також вести замедлену зйомку у форматі Full HD. Ви можете записувати відео з роздільною здатністю 4K/UHD та частотою кадрів 30p, без кадрування/використовуючи всю матрицю, а також вести замедлену зйомку у форматі Full HD.

Дивіться у саму суть

Надрізкий електронний видошукач (EVF) дозволяє вам побачити все чітко, будь то фото- або відеозйомка. З EVF можна побачити природне зображення, як в оптичному видошукачі цифрової зеркальної фотокамери, або зображення із застосованими налаштуваннями. Зображення залишається різким та стійким, навіть якщо ви знімаєте панораму або використовуєте збільшення для контролю фокусування.

Там, де ви

Фотокамера Nikon Z 50 готова до зйомки тоді, коли що-небудь приверне вашу увагу і оснащена спалахом для додаткового освітлення. Передня та верхня частини легкого корпусу фотокамери, зручної для перенесення, виконані із міцного магнієвого сплаву.

Знімайте так, як вам зручно

Великий РК-монітор з високою роздільною здатністю та сенсорним керуванням, як у смартфона, можна відхиляти вгору та вниз. Будь то відеозйомка чи робота над автопортретами, ви знайдете найвдаліші ракурси.

Виявіть свою майстерність

Вибирайте з 20 встановлених спеціальних ефектів для фото- та відеозйомки або внесіть у них зміни на свій смак. Просто налаштуйте інтенсивність під час перегляду ефекту, щоб насолоджуватися унікальними результатами.

Сама лягає до рук

Варто вам лише охопити пальцями рукоятку цієї фотокамери, що виступає, і почати знімати, і вам більше не захочеться випускати її з рук. Продумано розташовані кнопки та елементи керування на сенсорному екрані полегшують роботу, а інтуїтивно зрозуміле меню, як у цифрових зеркальних фотокамер, легко освоїти. Якщо ви ще не знайомі з продуктами Nikon або бездзеркальними фотокамерами Nikon, вам не знадобиться багато годин, щоб навчитися з нею працювати.

Залишайтесь на зв'язку

Завдяки швидким з'єднанням Wi-Fi® та Bluetooth® ви можете надсилати фотографії та відео на будь-яке пристрій для спільного використання або зберігання. Додаток SnapBridg

Nikon Z50 Body - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Фотоапарати А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Виберіть із каталогу Фотоапарат за собівартістю. Щоб максимально просто підібрати Фотоапарат, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Nikon і Вам будуть запропоновані різні Фотоапарати Nikon. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Товари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Canon. Якщо виникли під час підбору Nikon Z50 Body Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлену продукцію можна отримати в Дніпрі максимально швидко.

Тип та розмір матриці

КМОП-матриця, 23,5 мм х 15,7 мм

Загальна кількість пікселів

21,51 млн

Кількість ефективних пікселів

20,9 млн

Система/точки автофокусування

209 (одноточкова АФ, режим зйомки, область зображення DX)

Режими автофокусування

Точкова, одноточкова та динамічна АФ ​​(точкова та динамічна АФ ​​доступні лише в режимі фотозйомки); широка область АФ(S); широка область АФ(L); автоматичний вибір зони АФ

Режими виміру експозиції

Вимірювання експозиції TTL за допомогою матриці фотокамери

Компенсація експозиції

Від -5 до +5 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A, M, SCN та EFCT

Діапазон роботи експозаміру

від -4 до +17 EV

Витримки

Від 1/4000 до 30 с (вибір кроку 1/3 або 1/2 EV), витримка від руки, час

Характеристики видошукача

Електронний видошукач ОСІД (OLED) з діагоналлю 0,99 см, роздільною здатністю прибл. 2360 тис. точок (XGA), регулювання кольорового балансу, автоматичне та ручне (7 рівнів) регулювання яскравості.

 

Баланс білого

"Авто" (3 типи), "Автоматичний для природного освітлення", "Пряме сонячне світло", "Хмарно", "Тінь", "Лампи розжарювання", "Лампи денного світла" (7 типів), "Спалах", вибір колірної температури (2500-10 000 К), «Ручне налаштування» (можливість зберігання до 6 значень); для всіх значень, крім вибору колірної температури, доступна тонка настройка

 

Спалах

Спалах: розкривається вручну за допомогою важеля відкриття спалаху; провідне число: прибл. 7, 7 при ручному режимі спалаху (м, 100 одиниць ISO, 20 °C)

РК дисплей

сенсорний РК-монітор TFT, що відхиляється, діагоналлю 8 см з роздільною здатністю прибл. 1040 тис. точок, кутом огляду 170°, практично стовідсотковим покриттям кадру та ручним (11 рівнів) регулюванням яскравості

Акумулятор

Одна літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL25

Джерело живлення змінного струму

Мережевий зарядний пристрій EH-73P

Карта пам'яті

Карти пам'яті SD, SDHC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I), SDXC (з підтримкою інтерфейсу UHS-I)

Операційне середовище

від 0 до +40 °C

Водо-/пиленепроникний корпус

Еталонні дані для видалення пилу (потрібне програмне забезпечення Capture NX-D)

Комплектація

Захисна кришка BF-N1, гумовий наглазник DK-30 (постачається прикріпленим до фотокамери), літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL25 (із захисною кришкою), зарядний пристрій MH-32 (мережний перехідник постачається тільки в країнах та регіонах, де це необхідно) ; форма залежить від країни продажу), ремінь AN-DC20, USB-кабель UC-E21

Габарити (Ш х В х Г)

126.5 x 93.5 x 60 мм

Вага

395 г