Boya M3

Код товару: С000009752
Фото: Boya M3

У наявності

Ціна: 1 592 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Boya BY-M3 є USBType-C петличним мікрофоном, який спеціально розроблений для смартфонів Android, планшетів, iPadPro, MacPC з аудіороз'ємом USB Type-C.

Крім повсякденного відеозапису, прямої трансляції, Boya BY-M3 також сумісний з більшістю аудіо додатків для запису вокалу та музики.

Маючи всеспрямовану діаграму спрямованості та оснащений затискачем, BY-M3 зможе ефективно зменшити небажаний шум фону, забезпечуючи високоякісний звукозапис на мобільні пристрої.

Boya M3 - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Мікрофони А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Мікрофон на кращих умовах. Щоб вам простіше було вибрати Мікрофон, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Boya і перед вами будуть усі Мікрофони Boya. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Ніяких сумнівів як товари. Товари, які можна замовити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Zoom. Виникли при покупці Boya M3 Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення можна отримати Україні своєчасно.

Вихід:USBТип-С роз'єм

Чутливість: -40+/-3дБ (0дБ=1В/Па, на 1КГц)

Діаграма спрямованості: Всеспрямована

Співвідношення сигнал/шум: 75дБ SPL

Частота дискретизації: 16 біт/48 КГц

Частотна характеристика: 50Гц – 20КГц

Вимоги до живлення: Через USBТип-С пристрій

Довжина кабелю: 6м

Вага: 44,5г

Комплектація :

BY-M3 петличний мікрофон

Поролоновий вітрозахист

Затискач на одяг

Липучка

Сумочка для перенесення

Посібник користувача

Гарантія 12 місяців