Nikon Z7 II Body VOA070AE

Код товару: С000010319
Фото: Nikon Z7 II Body VOA070AE

У наявності

Ціна: 99 294 94 560 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Повнокадрова бездзеркальна камера, яка здатна втілювати ваше бачення на кожному кроці творчого процесу. Якою б складною була ваша ідея, фотокамери Nikon Z 7II дозволяють творити зі світлом справжні дива.
 
Ваше ремесло, ваше захоплення
 
Нехай ніщо не заважає безкомпромісному втіленню вашого задуму. Від найдрібніших деталей, кожна з яких розповідає свою історію, до масштабних видів, переданих із бездоганною точністю. Від реалістичних портретів до відео кінематографічної якості. Творіть вільно, знаючи, що ви зможете побачити і відобразити все в найдрібніших подробицях.
 
Вище продуктивність, вище деталізація
 
Оснащена системою EXPEED із двома процесорами фотокамера Z 7II легко справляється із завданням створення повнокадрових зображень з високою роздільною здатністю. Ви отримаєте зображення з низьким рівнем шуму та неймовірним динамічним діапазоном при низьких та високих значеннях ISO. Надійне фокусування навіть при найслабшому освітленні.
 
Максимальна швидкість та надійність
 
Два гнізда для карт пам'яті дозволяють використовувати SD-карту UHS-II в одному гнізді та карту XQD або надшвидку карту CFexpress в іншому. Налаштуйте камеру для використання другої картки у разі переповнення першої, для резервного копіювання або для відокремлення файлів RAW від файлів JPEG та фотографій від відео.
 
Надшироке та ідеально різке автофокусування
 
Чутлива система гібридної АФ забезпечує широке охоплення кадру з граничною точністю, камера повертається у вибрану точку фокусування, коли виходить із режиму очікування. Вимірювання експозиції до –4 EV можна використовувати під час зйомки з об'єктивами зі світлосилою f/2 (і більше).
 
Знімайте швидше та працюйте довше — у тиші
 
Швидкість зйомки до 10 кадрів в секунду дає величезну гнучкість, а буфер збільшеного об'єму та два гнізда для карток пам'яті дозволяють вести зйомку без перерв. Робіть до 200 зображень JPEG з повною роздільною здатністю або 77 12-розрядних зображень у форматі RAW без стиснення за одну серію.
 
Вражаючий динамічний діапазон
 
Текстури, візерунки, кольори. Фотокамера Z 7II забезпечує неймовірний динамічний діапазон при низьких та високих значеннях ISO. М'яка градація тонів та передача відтінків шкіри з приголомшливою точністю. Можливість знімати відео з роздільною здатністю до 4K/60p дозволяє відтворювати динамічні сцени із зачаровує деталізацією.
 
Точне стеження
 
Висока точність відстеження навіть найменших об'єктів. Спостереження можна вмикати та вимикати за допомогою спуску затвора або призначити цю функцію на кнопку Fn фотокамери або об'єктива.
 
Зйомка людей та тварин
 
АФ із виявленням очей фокусується на очах людей. Завдяки АФ з виявленням тварин можна робити ефектні фотографії котів та собак. Надійне фокусування на очах об'єкта під час зйомки фото та відео.
 
Переваги Nikon Z
 
Nikon Z - найдосконаліша оптична система з розроблених компанією Nikon. Надширокий байонет Z і асортимент приголомшливих об'єктивів NIKKOR Z, що постійно розширюється, дозволяють творити чудеса за допомогою світла. Будь-який об'єктив, будь-яка діафрагма. Нові рівні яскравості. Нове відчуття глибини. Чудова різкість.
 
Видошукач, від якого нічого не вислизає
 
Електронний видошукач (EVF) з роздільною здатністю 3690 тис. пікселів забезпечує плавний безперервний огляд навіть при високошвидкісній зйомці. Висока частота оновлення значно знижує затемнення, тому ви ніколи не пропустите з уваги те, що знаходиться перед вами.
 
Дисплеї, які адаптуються до вашого стилю
 
Інформаційні екрани, що настроюються, дозволяють швидко коригувати параметри; під час зйомки відображення інформації можна повністю вимкнути. Якщо відкинути монітор для зйомки в режимі Live View, електронний видошукач автоматично вимкнеться для збереження енергії.
 
Максимальна різкість при малій діафрагмі
 
Створюєте зображення з великою глибиною простору, що різко відображається? Фотокамера Z 7II перешкоджає появі дифракції, яка може виникати при закритті діафрагми.
 
Міцна? Це слабо сказано!
 
Фотокамері Z 7II не страшні ні перетнута місцевість, ні суворі погодні умови, ні встановлені на знімальному майданчику аерозольні генератори. Ця бездзеркальна камера виготовлена ​​із надміцного, але легкого магнієвого сплаву та повністю захищена від пилу, бруду та вологи. Сміливо вирушайте туди, куди вас кличе натхнення, та знімайте з комфортом, коли дістанетеся до мети.
 
Більше знімків на одній зарядці
 
Завдяки енергоефективній схемі живлення та новій батареї фотокамера Z 7II дозволяє робити більше кадрів без заряджання. Також за потреби можна вмикати режим економії енергії.
 
Є контакт
 
Під час тривалої зйомки підключення через кабель USB Type-C дозволяє забезпечити постійне живлення камери (і навіть зарядити акумулятор). Оптимальний варіант для цейтраферної відеозйомки.
 
Вертикальна зйомка
 
Знімаєте портрети? Додатковий батарейний блок MB-N11 оснащений елементами керування для вертикальної зйомки та забезпечує надійне захоплення. Батареї можна оперативно замінювати без втрати живлення.
 
Бездротове керування
 
Чи використовуєте бездротові системи освітлення або ведете дистанційну зйомку? Вам можуть бути корисні бездротові контролери дистанційного керування WR-R11b і WR-1, що працює на більшій відстані (придбаються додатково).
 
Оновлення прошивки через SnapBridge
 
Додаток Nikon SnapBridge, що безперервно вдосконалюється, тепер дозволяє оновлювати прошивку камери через смарт-пристрій. Ця програма також можна використовувати для дистанційної зйомки фото та відео. Також воно дозволяє фільтрувати та передавати файли JPEG або RAW на будь-який смарт-пристрій або комп'ютер з можливістю додавання хештегов та інформації про авторські права прямо з програми.
 
 
 

Nikon Z7 II Body VOA070AE - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Фотоапарати А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Фотоапарат за низькою ціною? Щоб легше було підібрати Фотоапарат, за допомогою навігації. Введіть: Nikon і Ви побачите, які доступні для замовлення Фотоапарати Nikon. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Canon. Якщо виникли при купівлі Nikon Z7 II Body VOA070AE Запитайте наших професіоналів. Замовлення заберіть у Кременчуці максимально швидко.

Тип та розмір матриці

КМОП-матриця, 35,9 мм x 23,9 мм

Загальна кількість пікселів

46,89 млн

Кількість ефективних пікселів

45,7 млн

Об'єктив

Nikon Z

Чутливість ISO

Від 64 до 25 600 одиниць ISO з кроком 1/3 або 1/2 EV; також можна встановити значення прибл. на 0,3, 0,5, 0,7 або 1 EV (еквівалентно 32 одиницям ISO) менше 64 одиниць ISO або значення прибл. на 0,3, 0,5, 0,7, 1 або 2 EV (еквівалентно 102400 одиницям ISO) більше 25600 одиниць ISO; можливість автоматичного керування чутливістю ISO (рекомендований індекс експозиції)

Тип фокусування

Гібридна АФ ​​з визначенням фази/АФ з функцією визначення контрасту та допоміжним підсвічуванням АФ

Система/точки автофокусування

493

Робочий діапазон автофокусування

Від -3 до +19 EV (від -4 до +19 EV з АФ при слабкому освітленні)

Режими автофокусування

точкова (доступна тільки в режимі фотозйомки), одноточкова та динамічна АФ ​​(доступні тільки в режимі фотозйомки); широка область АФ(S); широка область АФ(L); широка область АФ (L – зйомка людей); широка область АФ (L – зйомка тварин); автоматичний вибір зони АФ; автоматичний вибір зони АФ (зйомка людей); автоматичний вибір зони АФ (зйомка тварин)

Фіксація автофокусування

Фокусування блокується натисканням кнопки спуску затвора наполовину (покадрова стежить АФ/AF-S) або натисканням на центр допоміжного селектора

Режими експозиції

Матричний вимір; центрозважений замір: 75 % вкладу вносить коло діаметром 12 мм у центрі кадру; може використовуватися зважене усереднення по всій області кадру; вимір експозиції по яскравих ділянках

Режими виміру експозиції

Вимірювання експозиції TTL за допомогою матриці фотокамери

Компенсація експозиції

Від –5 до +5 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A та M

Діапазон роботи експозаміру

від -3 до +17 EV

Тип затвора

Механічний затвор з вертикальним ходом шторок та електронним керуванням; електронний спуск передньої шторки; електронний затвор

Витримки

Від 1/8000 до 30 секунд (вибір кроку 1/3 або 1/2 EV, можливість збільшення до 900 с у режимі M); витримка від руки, тривала витримка, X200

Характеристики видошукача

Електронний видошукач ОСІД (OLED) діагоналлю 1,27 см, роздільною здатністю прибл. 3690 тис. точок (Quad VGA), з регулюванням колірного балансу, автоматичним та ручним (11 рівнів) регулюванням яскравості.

Збільшення

Прибл. 0,8-кратне (для об'єктива 50 мм, сфокусованого на нескінченність; з корекцією -1,0 м-1)

Баланс білого

"Авто" (3 типи), "Автоматичний для природного освітлення", "Пряме сонячне світло", "Хмарно", "Тінь", "Лампи розжарювання", "Лампи денного світла" (7 типів), "Спалах", вибір колірної температури (2500-10 000 К), «Ручне налаштування» (можливість зберігання до 6 значень); для всіх значень, крім вибору колірної температури, доступна тонка настройка

Підстроювання діоптрій

Від -4 до +2 м-¹

РК дисплей

сенсорний РК-монітор TFT, що відхиляється, діагоналлю 8 см з роздільною здатністю прибл. 2100 тис. точок, кутом огляду 170°, практично стовідсотковим покриттям кадру, ручним регулюванням колірного балансу та ручним (11 рівнів) регулюванням яскравості.

Акумулятор

Одна літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL15c

Джерело живлення змінного струму

Мережевий зарядний пристрій EH-7P (входить до комплекту); мережевий блок живлення EH-5d/EH-5c/EH-5b, необхідний роз'єм живлення EP-5B (придбано окремо)

Карта пам'яті

Карти пам'яті CFexpress (тип B), XQD, SD, SDHC (з підтримкою інтерфейсу UHS-II), SDXC (з підтримкою інтерфейсу UHS-II)

Операційне середовище

від 0 до +40 °C

Комплектація

Захисна кришка BF-N1, наглазник окуляра DK-29 (постачається прикріпленим до фотокамери), літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL15c із захисною кришкою, зарядний пристрій для батареї MH-25a (постачається з мережевим перехідником або мережевим шнуром) залежать від країни або регіону продажу), затискач кабелю HDMI/USB, ремінь AN-DC19, кабель USB UC-E24, мережний зарядний пристрій EH-7P (постачається з прикріпленим мережним перехідником у країнах та регіонах, де це необхідно; форма залежить від країни продажу), кришка черевика для приладдя BS-1.

Габарити (Ш х В х Г)

Прибл. 134 x 100,5 x 69,5 мм

Вага

Прибл. 705 г з батареєю та карткою пам'яті, але без захисної кришки;

прибл. 615 г (тільки корпус фотокамери)