Nikon Z5 Kit 24-50 f4-6.3 (VOA040K001)

Код товару: С000010054
Фото: Nikon Z5 Kit 24-50 f4-6.3 (VOA040K001)

У наявності

Ціна: 74 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

Результати припадуть вам до душі

Ласкаво просимо до багатогранного світу повнокадрової фотозйомки. Бездзеркальна фотокамера Nikon Z 5 відрізняється міцністю, легкістю, проста у користуванні та сумісна з цілим рядом компактних повнокадрових об'єктивів. Досягніть захоплюючих нових рівнів якості зображення під час фото- та відеозйомки.
 
Вибравши повнокадрову фотокамеру Nikon Z 5, ви отримуєте чудову можливість досягти нових висот у фото- та відеозйомці. Відмінна риса бездзеркальної фотокамери – байонет Z від Nikon – найширший у світі повнокадровий байонет об'єктива. На матрицю фотокамери потрапляє більше світла, що дає вам волю створювати зображення з більшою деталізацією, глибиною та з кращими кольорами.

Весь світ у кадрі
 
Досягніть нового рівня деталізації ваших фотографій і відеороликів, незалежно від того, що ви знімаєте. Завдяки повнокадровій матриці, потужному процесору EXPEED 6 та надрізкому електронному видошукачеві фотокамера Nikon Z 5 дозволяє легко створювати повнокадрові зображення. Ви навіть можете кадрувати фотографії без втрати деталей, що ідеально підходить для друку фотографій та веб-сайтів.

Притягуючі зображення

Портрети з багатими тональних переходів. Відеоролики з дуже малою глибиною простору, що різко зображається. Повнокадрова 24,3-мегапіксельна КМОП-матриця повною мірою використовує світлозбираючі можливості надширокого байонета Z для отримання чудових результатів.

Чудові результати при будь-якому освітленні
Насолоджуйтесь свободою миттєвої адаптації до освітлення, що змінюється завдяки широкому діапазону чутливості від 100 до 51 200 одиниць ISO. Не думайте про шум — отримуйте чіткі зображення з неймовірним динамічним діапазоном як при високих, так і низьких значеннях ISO.

 
Придушення вібрацій: без вагань
 
Потужна вбудована система придушення вібрацій по п'яти осях дозволяє знімати з витримками на п'ять щаблів довше ніж без неї. Незалежно від того, який об'єктив NIKKOR Z ви використовуєте, кадри залишаються різкими, а у відеороликах відсутнє тремтіння.

Невеликий комплект, велика сила

Повнокадрова фотокамера Nikon Z 5 — портативна та потужна, як і об'єктив NIKKOR Z 24–50 мм, що входить до базового комплекту Z 5. Цей об'єктив NIKKOR Z є найменшим на ринку повнокадровим зум-об'єктивом.¹ З його допомогою завжди можна досягти чудових результатів зйомки — від широких кутів, що інтригують, до експресивних портретів.

 
Різке фокусування
 
273-точкова система гібридної АФ забезпечує швидке, точне та плавне автофокусування. Об'єкти захоплюються та залишаються у фокусі, незалежно від того, де вони знаходяться у кадрі.
 
Досконалі портрети
 
Приголомшливі знімки людей, собак та кішок. Під час зйомки фотографій можна зафіксуватися на об'єкті та утримувати його у фокусі, навіть якщо він рухається.
Світлосильні повнокадрові об'єктиви NIKKOR Z
Випробуйте новий рівень глибини та деталізації. Фотокамера Nikon Z 5 сумісна з усіма повнокадровими об'єктивами NIKKOR Z, і ця лінійка продуктів постійно поповнюється новими. Від ширококутних об'єктивів з постійною фокусною відстанню до зум-телеоб'єктивів ці об'єктиви для бездзеркальних фотокамер забезпечують великі швидкість, тишу і різкість. Приголомшливі можливості передачі деталей під час фото- та відеозйомки.
 
Подвійні гнізда для карток пам'яті
 
Два гнізда підтримують швидкі карти SD UHS-II. Легко настройте гнізда, щоб використовувати одну картку для зйомки, а іншу для резервного копіювання. Або зберігайте відео на одній карті, а фотографії — на іншій.
 
Міцна, але легка
 
Корпус із міцного та легкого магнієвого сплаву та надійна герметизація захищають фотокамеру від пилу та вологи. Кнопки і кожна частина корпусу, що рухається, надійно захищені від попадання пилу і крапель води.
 
Ергономічність Nikon Z
 
Корпус цієї повнокадрової фотокамери може бути меншим за звичний, але з нею, як і раніше, легко поводитися. Фотокамера дуже зручно лежить у руці, а ключові елементи керування розташовані там, де потрібно.
 
Надрізкий електронний видошукач
 
Те, що ви бачите в електронному видошукачі високої чіткості з роздільною здатністю 3690 тис. пікселів - це саме те, що ви отримаєте в результаті. Основні настройки, такі як експозиція, ISO та баланс білого, використовуються в режимі реального часу.
 
Продовжуйте знімати
 
Ви можете заряджати (у вимкненому стані) або живити фотокамеру Nikon Z 5 через USB ². Зручно, якщо ви хочете знімати протягом триваліших періодів у приміщенні або під час запису цейтраферних відеороликів.
 
Нахиляйте, торкайтеся, гортайте
 
Підберіть потрібні кути за допомогою поворотного сенсорного екрана та торкніться фокуса. Легко прогортайте фотографії та відео, перевіряйте знімки подвійним торканням, щоб побачити область зображення в масштабі 100%.
 
Усі можливості для творчості
 
Створюйте фотографії та відео у власному стилі. Система Picture Control від Nikon дозволяє застосовувати унікальні творчі фільтри та здійснювати попередній перегляд у реальному часі в електронному видошукачі або на моніторі.
 
Плавні відеоролики у форматі 4K
 
Перетворіть звичайні моменти на кіно. Фотокамера Nikon Z 5 знімає різкі епізоди у форматі 4K Ultra HD, а повнокадрові об'єктиви NIKKOR Z забезпечують чудову глибину простору, що різко зображується. Легко робіть окремі фотографії, не припиняючи відеозйомку, та створюйте неймовірні цейтраферні відеоролики за допомогою вбудованих функцій фотокамери.
 
Широкі можливості підключення
 
Вбудовані Wi-Fi® та Bluetooth® спрощують обмін, а програма Nikon SnapBridge може перетворити ваш телефон на потужний аксесуар. Без зусиль передавайте фотографії або відеоролики або перетворіть мобільний пристрій на дистанційний монітор і контролер.
 
 
 

Nikon Z5 Kit 24-50 f4-6.3 (VOA040K001) - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Фотоапарати або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Фотоапарат за прийнятною ціною? Щоб простіше було підібрати Фотоапарат, за допомогою фільтрів. Введіть: Nikon І Ви побачите перелік з Фотоапарати Nikon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не хвилюватися. Товари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Sony. Якщо виникли при купівлі Nikon Z5 Kit 24-50 f4-6.3 (VOA040K001) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлену продукцію можна отримати в Львові в необхідні терміни.

Тип та розмір матриці
КМОП-матриця, 35,9 мм x 23,9 мм
Загальна кількість пікселів
24,93 млн
Кількість ефективних пікселів
24,3 млн
Об'єктив
24–50
Чутливість ISO
Від 100 до 51200 одиниць ISO з кроком 1/3 або 1/2 EV; також можна встановити значення приблизно на 0,3, 0,5, 0,7 або 1 EV (еквівалентно 50 одиницям ISO) нижче 100 одиниць ISO або прибл. 0,3, 0,5, 0,7 або 1 EV (еквівалентно 102400 одиницям ISO) вище 51200 одиниць ISO; доступне автоматичне керування чутливістю ISO
Тип фокусування
Гібридна АФ ​​з визначенням фази/АФ з функцією визначення контрасту та допоміжним підсвічуванням АФ
Система/точки автофокусування
273 (кількість точок фокусування, доступних у режимі зйомки, коли для режиму зони АФ вибрано одноточкову АФ, а для області зображення вибрано FX)
Режими автофокусування
Точкова (доступна лише в режимі фотозйомки), одноточкова та динамічна АФ ​​(доступні тільки в режимі фотозйомки); широка область АФ(S); широка область АФ(L); автоматичний вибір зони АФ
Допоміжний промінь світла для автофокусування
Матричний, центрозважений або завмер по яскравих ділянках
Режими виміру експозиції
Вимірювання експозиції TTL за допомогою головної матриці, замірювання експозиції TTL за допомогою матриці фотокамери
Компенсація експозиції
Від –3 до +3 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A та M
Брекетинг автоекспозиції
«Експозиція» та/або «Спалах», «Баланс білого», «Активний D-Lighting» (ADL)
Тип затвора
Механічний затвор з вертикальним ходом шторок та електронним керуванням; електронний спуск передньої шторки; електронний затвор
Витримки
Від 1/8000 до 30 с (вибір кроку 1/3 або 1/2 EV), витримка від руки, час, X200
Характеристики видошукача
Електронний видошукач ОСІД (OLED) діагоналлю 1,27 см, роздільною здатністю прибл. 3690 тис. точок (Quad VGA), з регулюванням колірного балансу, автоматичним і ручним (11 рівнів) регулюванням яскравості.
Баланс білого
"Авто" (3 типи), "Автоматичний для природного освітлення", "Пряме сонячне світло", "Хмарно", "Тінь", "Лампи розжарювання", "Лампи денного світла" (7 типів), "Спалах", вибір колірний температури (2500–10 000 К), «Ручне налаштування» (можливість зберігання до 6 значень); для всіх значень, крім вибору колірної температури, доступна тонка настройка
«Гарячий черевик» / роз'єм для підключення до ПК
«Гарячий» черевик стандарту ISO 518 із синхронізуючим контактом, контактом для передачі даних та запобіжним фіксатором
РК дисплей
сенсорний РК-монітор TFT, що відхиляється, діагоналлю 8 см з роздільною здатністю прибл. 1040 тис. точок, кутом огляду 170°, практично стовідсотковим покриттям кадру, ручним регулюванням колірного балансу та ручним (11 рівнів) регулюванням яскравості.
Акумулятор
Одна літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL15c⁷
Джерело живлення змінного струму
Мережевий зарядний пристрій EH-7P (придбано додатково); мережевий блок живлення EH-5d/EH-5c/EH-5b, необхідний роз'єм живлення EP-5B (додається додатково)
Карта пам'яті
Карти пам'яті SD, SDHC (з підтримкою інтерфейсу UHS-II), SDXC (з підтримкою інтерфейсу UHS-II)
Операційне середовище
від 0 до +40 °C
Комплектація
Захисна кришка BF-N1, гумовий наглазник DK-29 (постачається прикріпленим до фотокамери), літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL15c із захисною кришкою, зарядний пристрій для батареї MH-25a (постачається з мережевим перехідником або мережевим шнуром) залежать від країни або регіону продажу), ремінь AN-DC19, кабель USB UC-E24, кришка башмака для приладдя BS-1.
Габарити (Ш х В х Г)
Прибл. 134 x 100,5 x 69,5 мм
Вага
Прибл. 675 г з батареєю та карткою пам'яті, але без захисної кришки; прибл. 590 г (тільки корпус фотокамери)