Boya PB25

Код товару: С000010796
Фото: Boya PB25

У наявності

Ціна: 4 139 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

BOYA BP25 - телескопічний карбоновий монопод з XLR роз'ємом, що забезпечує від 1м до 2.5м розширення для вашого мікрофона. Він може використовуватися операторами для підключення мікрофона або інших аксесуарів для таких додатків, як широкомовне телебачення, фільми, збір електронних новин, польові роботи і багато іншого.
У нього є різьблення 1/4”, адаптер 3/8” та адаптер 5/8”, який входить у комплект поставки для забезпечення сумісності з широким діапазоном кріплень. Конструкція з вуглецевого армованого волокна дуже довговічна, залишаючись надзвичайно легким і зручним навіть при екстремальних температурах. Легка конструкція зменшує втому під час роботи під час тривалих сеансів.
Має внутрішній спіральний кабель та XLR-з'єднанням в основі. Загалом три секції з вуглецевого волокна від 1 м до 2,5 м легко зберігатимуть у будь-якому корпусі стандартного обладнання. Система зчеплення із цанговим замком фіксує кожну секцію на місці для ще більшої надійності.
 

Boya PB25 - в каталозі abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Мікрофони А також інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний маркет abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Мікрофон за ринковими розцінками? Щоб вам простіше було вибрати Мікрофон, за допомогою зручної навігації. Введіть: Boya і Ви побачите, які доступні для замовлення Мікрофони Boya. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Saramonic. Якщо з'явилися при підборі Boya PB25 Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення отримаєте Чернігові без затримок.

 

  • Три секції регулюють довжину стріли від 1 м до 2,5 м
  • Використовує стандартне кріплення 1/4", а також адаптер 3/8" та 5/8"