Boya BY-C01

Код товару: С000010797
Фото: Boya BY-C01

У наявності

Ціна: 252 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
Адаптер Boya BY-C01 – універсальний компактний алюмінієвий кронштейн для зручного об'єднання в єдину систему камери та мікрофона або інших аксесуарів.
Конструкція оснащена роз'ємом "холодний черевик", двома отворами 1/4" для фіксації кронштейна на штативі або стійці, а також гвинтом 1/4" з можливістю регулювання по довжині кронштейна в діапазоні 7 см.
 
 

Boya BY-C01 - в інет-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Мікрофони або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Мікрофон за економною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Мікрофон, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Boya і Ви побачите, які доступні для замовлення Мікрофони Boya. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад SmallRig. Якщо виникли під час вибору Boya BY-C01 Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товар можна отримати в Луцьку у стислі строки.

Матеріал: алюмінієвий сплав;
Колір чорний;
Модель: BY-C01
Тип: мікрофонний кронштейн;
Додатковий холодний черевик: 1/4 дюйми;
Розмір: 16х3х2, 5 см;
Вага виробу: 54 г.