Nikon Coolpix P1000 Black (VQA080EA)

Код товару: С000011138
Фото: Nikon Coolpix P1000 Black (VQA080EA)

Нема в наявності

Ціна: 34 671 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Вийдіть за межі досяжного
Рекордне 125-кратне оптичне масштабування. Діапазон фокусних відстаней від 24 до 3000 мм відкриває чудові можливості.
250-кратне цифрове масштабування з функцією Dynamic Fine Zoom збільшує верхню межу діапазону фокусних відстаней до неймовірного значення 6000 мм². Ви можете повністю захопити сцену в композиції з широким кутом огляду, так і збільшити зображення дрібних деталей. Навіть на поверхні Місяця!
 
Неймовірні знімки
Отримуйте різкі зображення навіть при зйомці з фокусною відстанню в діапазоні супертелефото. Світлосильний об'єктив NIKKOR f/2,8, 16-мегапіксельний датчик та підтримка формату RAW.
Чутливий датчик КМОП підсвічування та світлосильний об'єктив NIKKOR з діафрагмою f/2,8 дають можливість знімати в умовах недостатнього освітлення. Завдяки потужній системі обробки зображень EXPEED та вдосконаленим технологіям розробки об'єктивів спотворення зведені до мінімуму навіть під час зйомки з великим збільшенням. Швидка система автофокусування дозволяє знімати динамічні сюжети із частотою до 7 кадрів. / С. А підтримка формату RAW дає можливість зберігати файли зображень без стиснення та експортувати їх до різних програм обробки та редагування.
 
Зйомка з будь-якої точки
Компонуйте неймовірні кадри завдяки електронному видошукачеві з високою роздільною здатністю та великим монітором зі змінним кутом нахилу.
Електронний видошукач з надвисокою роздільною здатністю (близько 2360 тис. крапок) забезпечує чітке відображення з високою деталізацією навіть в умовах яскравого освітлення. А яскравий 3,2-дюймовий РК-монітор з роздільною здатністю 921 тис. крапок можна повертати і нахиляти майже в будь-якому напрямку. Датчик видошукача автоматично перемикає зйомку з монітора на видошукач, лише якщо фотокамера наблизиться до обличчя.
 
Відеозйомка формату 4K в режимі супертелефото
Знімайте космічні відеоепізоди у форматі 4K/UHD зі стереозвуком. Спостерігайте за дрібними деталями запуску ракети. Зніміть на відео перший політ орлята з дальньої дистанції.
 
Чіткі зображення
Пригнічення вібрацій, розроблене компанією Nikon, усуває наслідки тремтіння фотокамери. Створюйте чіткі фотографії та відеоепізоди навіть під час зйомки з рук у режимі телефото.
 
Діліться чудесами. Залишайтеся на зв'язку разом із SnapBridge.
Підтримуйте підключення фотокамери до інтелектуального пристрою для синхронізації чудові знімки безпосередньо під час зйомки та миттєво ділитися ними. Використовуйте інтелектуальний пристрій для дистанційної зйомки.
Програма SnapBridge від Nikon підтримує постійне підключення фотокамери до вашого інтелектуального пристрою за допомогою технології Bluetooth з низьким енергоспоживанням. Синхронізація знімка з пристроєм під час зйомки - для цього не потрібно кожного разу знову встановлювати з'єднання. Передавайте відео вручну за допомогою вбудованої функції Wi-Fi® фотокамери. Програма SnapBridge оновлює дані про місцезнаходження фотокамери та дату зйомки за допомогою функції інтелектуального пристрою GPS дозволяє легко відстежувати маршрут. А ще ця програма дозволяє використовувати інтелектуальний пристрій для дистанційного керування масштабуванням або спуску затвора фотокамери.
 
Прогулянки серед зірок
Вбудовані режими зйомки відкривають широкий простір творчості. Адже чудовий знімок у режимі супертелефото – це щось набагато більше, ніж просто збільшення масштабу.
 
Завжди точно в ціль
Велика ручка та зручно розташовані елементи керування дозволяють легко, швидко та плавно регулювати масштабування. Що б там не з'явилося в небі, ви завжди будете напоготові.
Завдяки великій ручці можна міцно утримувати фотокамеру, а бічний елемент керування масштабуванням дозволяє висувати об'єктив великим пальцем. Простим натисканням кнопки масштабування з поверненням можна втягнути об'єктив у ширококутне положення, що дозволяє легко зловити об'єкти, що вислизнули з кадру. А ще фотокамера COOLPIX важить у чотири рази менше, ніж цифрова дзеркальна фотокамера з приєднаним супертелеоб'єктивом. Її вага – всього 1,4 кг, тому з нею легко впоратися під час зйомки з рук.
       

Nikon Coolpix P1000 Black (VQA080EA) - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Фотоапарати та інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фотоапарат вигідно? Щоб вам простіше було вибрати Фотоапарат, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Nikon і перед вами будуть усі Фотоапарати Nikon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Nikon. Виникли при підборі Nikon Coolpix P1000 Black (VQA080EA) Запитайте наших професійних менеджерів. Відправляємо продукцію в Ужгород своєчасно.

Тип фотоапарата Компактний
роздільна здатність матриці 16 млн. Пікселів
Розмір Матриці 1/2.3"
Тип Матриці CMOS
Максимальний розмір кадру 4608 x 3456
Фокусна відстань 24 - 3000 мм
Оптичний зум 125x
фокусування Авто, ручна
Стабілізатор зображення Оптичний, Цифровий
Макрозйомка Від 1 см
Режими автофокусу АФ із виявлен. об'єкта,
Пріоритет особи,
Ручний вибір (точкова),
Ручний вибір (нормальна),
Ручний вибір (широка),
Ведення об'єкту,
Центр (точковий),
Центр (нормальний),
Центр (широкий)
Режими зйомки Програмний автоматичний режим експозиції з гнучкою програмою, автоматичний режим з пріоритетом витримки, автоматичний режим з пріоритетом діафрагми, ручний режим, брекетінг експозиції, корекція експозиції (від -2 до +2 EV з кроком 1/3 EV)
Серійна зйомка до 10 кадрів / сек
Автопортрет 3 сек., 10 сек.
Чутливість ISO Авто, 100 - 6400 (Розширення 100-12800)
Витримка затвора 30–1/4000 с
Баланс білого Авто, Денне світло, Хмарно, Лампи розжарювання, флуоресцентна лампа, спалах
Експозамер Матричний, центрально-зважений, точковий
Експокорекція ± 2 EV з кроком 1/3 EV
видошукач Електронний
Режими відеозйомки UHD 4K (3840 x 2160) @ 25, 30 кадров/сек
Full HD (1920x1080) @ 12.5, 15, 25, 30, 50, 60 кадров/сек
HD (1280x720) @ 25, 30, 50, 60 кадров/сек
SD (640 x 480) @ 25, 30, 100, 120 кадров/сек
Тривалість відеозапису Макс. тривалість 29 хв 59 сек.
Діагональ дисплея 3.2"
Поворотний дисплей Так
Сенсорний дісплей Ні
Слот карти пам'яті SD/SDHC/SDXC
Інтерфейси підключення micro-USB, HDMI D (Micro), 3.5 мм стерео мікрофон
Бездротові підключення Wi-Fi, Bluetooth
Пило-вологозахист Ні
Кріплення для штатива Так
Вбудований спалах Так
Підключення зовнішнього спалаху Так
Підключення зовнішнього мікрофона Ні
Елемент живлення Літієво-іонний акумулятор EN-EL20a
Комплектація Фотоапарат Nikon Coolpix P1000
Літієво-іонний акумулятор Nikon EN-EL20a
Зарядний пристрій Nikon EH-73P
Шийний ремінь Nikon AN-DC3
Кабель USB Type-A Male to Type-B Micro Male
Розміри 146.3 x 118.8 x 181.3 мм
Вага 1415 г
Гарантійний термін, міс. 24