Boya BY-W4

Код товару: С000011401
Фото: Boya BY-W4

У наявності

Ціна: 8 557 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

BY-W4 – це бездротова мікрофонна система, яка забезпечує якість трансляції та надійну роботу з чистим, чітким звуком. Завдяки чотирьом каналам він ідеально підходить для інтерв’ю з кількома особами, живих виступів, прямих трансляцій, конференцій, панельних дискусій та інших заходів. 4-канальна бездротова система, надзвичайно проста у використанні. BY-W4 має бездротову систему, яка дозволяє використовувати до чотирьох мікрофонів одночасно, що робить його ідеальним для групових презентацій, конференцій або інтерв’ю. Неймовірна трансляційна якість аудіо. Завдяки високоякісному вбудованому всеспрямованому мікрофону, а також вражаючій чутливості -42 дБ, BY-W4 забезпечує набагато більш чіткий і детальний звук, гарантуючи, що ваш голос буде чути голосно і чітко.

 

BY-W4 має бездротову систему, яка дозволяє використовувати до чотирьох мікрофонів одночасно, що робить його ідеальним для групових презентацій, конференцій або інтерв’ю.

 

Завдяки вазі менше 12,5 г. BY-W4 є портативним і зручним для носіння. Незалежно від того, чи ви музикант, ведучий чи організатор подій, це чудовий вибір для запису та підсилення чіткого та динамічного звуку.

 

Приймач BY-W4 оснащений двома вихідними кабелями TRRS 3,5 мм, які бездоганно працюють із камерами, смартфонами, комп’ютерами тощо.

 

Завдяки високоякісному вбудованому всеспрямованому мікрофону та вражаючій чутливості -42 дБ, BY-W4 забезпечує набагато більш чітке та детальне звучання, гарантуючи, що ваш голос буде чути голосно та чітко

 

Мікрофон BY-W4 має 4 передавачі та може виводити лише одну звукову доріжку. Користувачі можуть вибрати режими 1+4 або 1+2 відповідно до своїх потреб.

 

 

Що в коробці:
 
  • BY-W4 TX передавач *4, BY-W4 RX приймач *1
  • Вихідний кабель 3,5 мм від TRRS до TRS для камер *1
  • Вихідний кабель 3,5 мм від TRRS до TRRS для смартфонів *1
  • 3,5-мм кабель TRRS «папа» — «подвійний» кабель «TRRS» *1
  • Кабель для заряджання USB-C *3, хутряний вітрозахист *4, сумка для транспортування *1

 

Boya BY-W4 - в інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Мікрофони фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Мікрофон за собівартістю. Щоб правильно вибрати Мікрофон, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Boya і перед вами будуть усі Мікрофони Boya. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Zoom. З'явилися під час замовлення Boya BY-W4 Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Дніпродзержинське в швидкі терміни.

BY-W4 TX
Тип трансмісії
2,4 ГГц ISM
Модуляція
GFSK
Тополя візерунок
Всеспрямований
Робочий діапазон
До 30 м (без перешкод)
Вихідна потужність РЧ
<10 мВт
АЧХ
50 Гц-16 кГц
SNR
>78 дБ
Чутливість
-42 дБ
Технічні характеристики вбудованої літій-іонної батареї
3,7 В/ 110 мАг
Порт зарядки
USB-C
Час зарядки
прибл. 2 години
Термін служби батареї
Приблизно 7 годин
вага
Приблизно 12,5 г
Розміри
17,7x59x10 мм
BY-W4 RX
Тип трансмісії
2,4 ГГц lSM
Модуляція
GFSK
Робочий діапазон
до 30м (без перешкод)
Вихідна потужність РЧ
<10 мВт
Аудіовихід
Вихідний роз'єм TRRS 3,5 мм
Технічні характеристики вбудованої літій-іонної батареї
3,7 В / 200 мАг
Порт зарядки
USB-C
Час зарядки
прибл. 2 години
Термін служби батареї
Приблизно 7 годин
вага
Приблизно 18 г
Розміри
20,2x65x12,8 мм