Nikon Z fc kit 28mm

Код товару: С000011906
Фото: Nikon Z fc kit 28mm

У наявності

Ціна: 47 900 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
Збережіть знакові моменти свого життя
Nikon Z fc – це поєднання класичного дизайну фотокамер Nikon та інноваційної технології серії Z, що забезпечує неперевершену якість зображення і справжній стиль. Де б і що б ви не знімали – від фотографій до фільмів і відеоблогів. Спрямуйте свою творчу енергію в майбутнє за допомогою легкої бездзеркальної фотокамери формату DX, з якою ви можете творити легенду.
 
- 20,9 МП DX
- ДО 11 КАДР./С
- ВІДЕО 4K
- ЗМІННИЙ КУТ НАХИЛУ
- WI-FI®
- BLUETOOTH®
 
Тепер ваша черга
Збережіть знакові моменти свого життя за допомогою фотокамери, яка втілює естетичні принципи, перевірені часом. Бездзеркальна фотокамера Nikon Z fc, джерелом натхнення для створення якої стала легендарна плівкова дзеркальна фотокамера початку 80-х Nikon FM2, вирізняється ретельно відтвореними автентичними елементами дизайну: від дисків керування і круглого видошукача до класичного логотипу Nikon, вигравіюваного на пентапризмі.
 
 
Традиційний знаковий стиль
Чорний корпус із текстурованою поверхнею. Ледь помітна зернистість сріблястого металевого каркасу. Бездзеркальна фотокамера Z fc за характером не поступається плівковим дзеркальним фотокамерам Nikon минулих днів – і цей образ доповнює спеціальна версія об’єктива NIKKOR Z. Тут головне – оригінальні елементи дизайну з минулого. І справжня творча енергія сьогодення.
 
 
Спеціальна версія NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE
Спеціальна версія об’єктива з фіксованою фокусною відстанню серії Z. В основі дизайну лежать оригінальні об’єктиви AI Nikkor, що використовувалися з фотокамерою Nikon FM2 – навіть шрифти в назві об’єктива відтворюють оригінальні.
 
 
Сріблястий Nikon NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR
Срібляста версія ширококутного об’єктива зі змінною фокусною відстанню 16–50 мм формату DX. Сріблястий колір цього надзвичайно компактного об’єктива пасує до сріблястих деталей фотокамери Nikon Z fc, створюючи абсолютно безпрограшний вигляд.
 
 
Керування – як у плівкової фотокамери Nikon
Диски керування розташовані так само, як і на Nikon FM2, і кожен із них виточено з цільного бруска алюмінію. Механізми спрацьовують з неймовірною точністю і відчутним клацанням. Якщо ви раніше користувалися дзеркальною фотокамерою Nikon, ваші руки пригадають це відчуття. Якщо ні, вам сподобається працювати з фізичними дисками керування.
 
Фізичні диски керування
Окремі диски дають змогу регулювати витримку, корекцію експозиції та чутливість ISO, не відкриваючи меню фотокамери. Ви також можете налаштувати фотокамеру таким чином, щоб можна було використовувати диски керування для регулювання витримки або корекції експозиції.
 
 
Верхня індикаторна панель
Бажаєте знімати портрети з малою глибиною різкості або вуличні сцени з широким кутом огляду, різкі від переднього плану до фону? Невелика індикаторна панель, на якій відображено поточне діафрагмове число, дає змогу швидко перевірити діафрагму.
 
 
Круглий електронний видошукач
Фотокамеру Nikon Z fc оснащено електронним видошукачем із високою роздільною здатністю, але він має круглу форму, як і оптичний видошукач на Nikon FM2. Він забезпечує чітке зображення і вмикається, щойно фотокамеру наближають до ока.
 
 
Сучасна конструкція
Бездзеркальна фотокамера Z fc може виглядати так, ніби вона щойно перенеслась із 80-х років, але міцний корпус із магнієвого сплаву гарантує її готовність до вимог сьогодення. Він не лише абсолютно надійний, а ще й легкий і портативний. Повісьте фотокамеру на плече і будьте готові до захоплених поглядів перехожих.
 
 
Відчутна якість
Каркас фотокамери Nikon Z fc виготовлено з магнієвого сплаву – цей матеріал використовується в професійних моделях Nikon. Завдяки оптимальному співвідношенню міцності й легкості ця фотокамера може бути з вами всюди, куди вас покличе натхнення.
 
 
Чудова продуктивність
Бездзеркальна фотокамера Z fc, розроблена на основі революційного байонета Nikon Z, може зафіксувати знакові моменти вашого життя з неймовірною якістю. Завдяки байонету Z 20,9-мегапіксельний датчик формату DX сприймає більше світла. А більша кількість світла означає збільшення всього – різкості, контрасту, швидкості фокусування й ефективності в умовах слабкого освітлення.
 
Знакові моменти в найдрібніших деталях
Фотокамера Nikon Z fc не лише має знаковий вигляд. Завдяки датчику з високою роздільною здатністю та широкому діапазону автоматичної світлочутливості 100–51 200 одиниць ISO ця фотокамера забезпечує просто надзвичайні різкість, деталізацію та чіткість, як вдень, так і вночі. Швидка та плавна система автофокусування дає змогу знімати з частотою до 11 кадрів на секунду. Незалежно від того, наскільки швидкоплинним може бути момент, ви збережете його на знімку.
 
 
Відмінна робота за будь-якого освітлення
Знакові моменти не чекатимуть на ідеальне освітлення, і фотокамера Z fc також. Завдяки широкому діапазону чутливості ISO й АФ за недостатнього освітлення ви можете продовжувати зйомку й після заходу сонця.
 
 
Фільтри й ефекти
У фотокамері передбачено 20 ефектів Creative Picture Control (Творча система Picture Control) для фотографій і відео, дію яких можна бачити в режимі реального часу під час зйомки. Просто відрегулюйте інтенсивність ефекту відповідно до свого творчого бачення.
 
 
Друзі й родина
Знімаєте портрети? Функція АФ із виявленням очей швидко знаходить очі об’єктів – і не лише людей, а й котів і собак – і утримує їх у різкому фокусі, навіть під час руху.
 
Розповідайте історії по-своєму
Як ви збережете знакові моменти свого життя? Дзеркальна фотокамера Nikon FM2 не мала функції відеозйомки, але її випуск все одно став революційним проривом завдяки небачено коротким витримкам. Z fc дає змогу знімати неймовірне відео – а ще це перша фотокамера Nikon Z, яку оснащено монітором зі змінним кутом нахилу. Будьте готові до нового рівня компонування кадрів під час зйомки як із рук, так і з використанням штатива.
 
Майстерні відео
Ви можете записувати відео у форматі 4K/UHD 30p або перетворити звичайні моменти на епічні, знімаючи уповільнені відео у форматі Full HD. Також можна знімати нерухомі зображення під час відеозйомки та створювати виразні відео з прискореним плином часу у форматі 4K просто на фотокамері.\
 
Неймовірні ракурси
Завдяки сенсорному монітору з високою роздільною здатністю і змінним кутом нахилу можна легко вести зйомку під будь-яким кутом. Поверніть монітор уперед, і фотокамера автоматично перейде в режим автопортрета. Це чудовий варіант для зйомки селфі.
 
Жваві відеоблоги
Чудовий контент також заслуговує на чудовий вигляд. Фотокамера Z fc забезпечить вам неймовірну різкість і ефектну глибину різкості. Використовуйте її для зйомки інтерв’ю або поверніть монітор зі змінним кутом нахилу до себе, щоб записати ідеально скомпоновані відеофрагменти прямо на камеру.
 
 
Відеотрансляції на професійному рівні
Створюйте прямі трансляції, що відрізняються чудовою якістю відео. Виглядайте в ефірі якнайкраще завдяки фотокамері Nikon Z fc і безкоштовній програмі Nikon Webcam Utility.
 
 
Легке поширення
Вам потрібно лише раз підключитися до фотокамери Z fc через програму SnapBridge. Після цього ви зможете передавати фотографії та відео в ручному або автоматичному режимі – для зручного поширення або резервного копіювання.
 
Заряджання через USB
Фотокамеру Z fc можна заряджати (у вимкненому стані) або живити через USB⁶. Це зручно, якщо ви хочете знімати протягом тривалого часу в приміщенні або під час запису відео з прискореним плином часу.
 
 
Ідеальні партнери
З легкістю переходьте від портретів до ширококутних сюжетів. Просто поєднуйте фотокамеру Z fc з об’єктивами, що входять до її комплекту – NIKKOR Z 28mm f/2 SE або NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR.
 
 
Готовність до зйомки
Фотокамера Nikon Z fc належить до сімейства Nikon Z, тож вона працює з усіма об’єктивами Nikon NIKKOR Z. Також передбачено додаткову ручку для надійнішого утримання й аксесуари для створення відеоблогів.
 
 
 
 

Nikon Z fc kit 28mm - в електронному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Фотоапарати фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний маркет АВС Фото. Виберіть із каталогу Фотоапарат за економною ціною? Щоб легше було підібрати Фотоапарат, за допомогою навігації. Введіть: Nikon і Вам будуть запропоновані різні Фотоапарати Nikon. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Nikon. З'явилися при покупці Nikon Z fc kit 28mm Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення можна забрати в Олександрії найшвидше.

Тип фотоапарата Беззеркальний
Байонет Nikon Z
роздільна здатність матриці 20.9 млн пікселів
Розмір Матриці 33.5 x 15.7 мм
Тип Матриці CMOS
Максимальний розмір кадру 5568 x 3712
Кроп-фактор 1.5
Тип фокусування Авто (209 точок), ручна
Режими автофокусу Покадрове АФ (AF-S)
Безперервна автофокусування (AF-C)
Автоматичний вибір режиму AF-S / AF-C (AF-A; доступна тільки в режимі фотозйомки)
Постійна АФ ​​(AF-F; доступна тільки в режимі відеозйомки)
Режими зйомки Автоматичний, програмний автоматичний режим із можливістю гнучкої програми (Р), автоматичний режим із пріоритетом витримки (S), автоматичний режим із пріоритетом діафрагми (А), ручний режим (М)
Серійна зйомка До 11 кадрів/сек
Автопортрет 2, 5, 10, 20 сек
Чутливість ISO Авто, 100-51200
Витримка затвора 30-1/4000 сек
Баланс білого «Авто» (3 типи), «Автоматичний для природного освітлення», «Пряме сонячне світло», «Хмарно», «Тінь», «Лампи розжарювання», «Лампи денного світла» (7 типів), «Спалах», вибір колірної температури (2500-10 000 К), «Ручне регулювання» (можливість зберігання до 6 значень); для всіх значень, крім вибору колірної температури, доступна тонка настройка
Експозамер Мульти, Центрально-зважений, Замір по яскравим дільницях
Експокорекція ± 5 EV з кроком 1/3, 1/2 EV
видошукач Електронний
Режими відеозйомки UHD 4K (3840 x 2160) @ 24, 30 кадрів/сек
Full HD (1920x1080) @ 24, 25, 30, 50, 60, 100, 120 кадрів/сек
Тривалість відеозапису Макс. тривалість 29 хв 59 сек.
Діагональ дисплея 3"
Поворотний дисплей Так
Сенсорний дісплей Так
Слот карти пам'яті SD/SDHC/SDXC
Інтерфейси підключення USB Type-C, HDMI D (Micro), 3.5 мм стерео мікрофон
Бездротові підключення Wi-Fi, Bluetooth
Пило-вологозахист Ні
Кріплення для штатива Так
Вбудований спалах Ні
Підключення зовнішнього спалаху Так
Підключення зовнішнього мікрофона Так
Елемент живлення Літій-іонний акумулятор EN-EL25
Об'єктив в комплекті Nikon NIKKOR Z 28mm f/2.8 (SE)
Фокусна відстань 28 мм
Світлосила f/2.8
Стабілізатор зображення Немає
Мінім. дистанція фокусування 0.192 м
Діаметр фільтра 52 мм
Комплектація Фотоапарат Nikon Z fc
Об'єктив Nikon NIKKOR Z 28mm f/2.8 (SE)
Літієво-іонний акумулятор EN-EL25
Зарядний пристрій MH-32
Кришка корпусу BF-N1
Шийний ремінь AN-DC23
Інструкція
Розміри 135 x 94 x 46 мм / об'єктив 71.5 x 43 мм
Вага 390 г / об'єктив 160 г