Marumi Close-Up S(+1,+2,+4) 72mm

Код товару: 09499
Фото: Marumi Close-Up S(+1,+2,+4) 72mm

У наявності

Ціна: 2 325 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

НАБІР ВЕЛИКИМ ПЛАНОМ +1, +2, +4
Фільтри, що збільшують, не призначені для макрозйомки. CLOSE-UP серія фільтрів застосовується незалежно від дальності об'єкта, що наближається, в той час як лінзи для макрозйомки вимагають розташування близько до об'єкта.
Виготовляються лінзи в наборі CLOSE UP SET +1, +2, +4 з мультипросвітленням і без нього (три лінзи у шкіряному футлярі).
 
 

Marumi Close-Up S(+1,+2,+4) 72mm - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно замовити Фільтри або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Фільтр за прийнятною ціною? Щоб правильно вибрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Marumi і Вам будуть показані всі Фільтри Marumi. Як бачите, все досить просто. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Carl Zeiss. Виникли при замовленні Marumi Close-Up S(+1,+2,+4) 72mm Запитайте наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Дніпродзержинське якомога швидше.