Kenko 55mm MC UV Digital

Код товару: С000003577
Фото: Kenko 55mm MC UV Digital

У наявності

Ціна: 396 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Багатоцільовий фільтр для сонячної погоди
 

Ультрафіолетовий фільтр серії MC не пропускає ультрафіолетового проміння, роблячи знімок чітким і контрастним. Фільтр сумісний із цифровими камерами та класичними камерами, що використовують чорно-білу та кольорову плівку.

УФ-промені - це та причина, через яку знімки, зроблені на відкритому повітрі в горах або на морі, страждають від ефекту серпанку і можуть здаватися нечіткими. Для підвищення контрастності та яскравості фотографій, зроблених у подібних умовах, використовуються ультрафіолетові світлофільтри.

- BAF - Алюмінієва оправа з чорною матовою поверхнею не викликає бічних відбитків.

- BRG - На торець скла, що використовується в серії PRO1D, нанесено спеціальне вугільне чорне покриття, яке знижує ризик виникнення відбиття від торцевої поверхні скла.

- LPF - Вузька оправа дозволяє використовувати фільтр із ширококутними об'єктивами, не викликаючи ефекту віньєтування. Кришка об'єктива може надягати прямо на фільтр.

- KEF - Зубчаста поверхня оправи забезпечує надійний ухват пальців за оправу, що дозволяє швидше надягати та знімати фільтр з об'єктива.

- UVC - Пластиковий кейс захищає поверхню фільтра від ультрафіолетових променів, продовжуючи тим самим термін служби вашого фільтра.

 

 

Kenko 55mm MC UV Digital - на сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Фільтри та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фільтр з вигодами для бюджету Щоб вам простіше було вибрати Фільтр, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Kenko і Ви побачите, які доступні для замовлення Фільтри Kenko. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу випускають відомі виробники, наприклад Hoya. Якщо виникли під час вибору Kenko 55mm MC UV Digital Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення отримаєте Рівному максимально швидко.

 
Діаметр, мм
55
Матеріал оправи
Алюміній
Товщина оправи, мм
4.2
Просвітлення
Мультипросвітлення MC
Рівень просвітлення
4
Світловідображення
1% і менше
Скло
Оптичне скло
UV-cut ефект
Є
Товщина скла, мм
2.0
Колір скла
Жовтит (рівень жезти середній)
Чорнення грані скла
Є