Sony Alpha A7 III Kit 28-70mm OSS (ILCE7M3KB.CEC)

Код товару: С000007772
Фото: Sony Alpha A7 III Kit 28-70mm OSS (ILCE7M3KB.CEC)

Нема в наявності

Ціна: 86 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Фотоапарат Sony Alpha A 7III black

 Чудова сучасна камера для універсального використання та різних типів зйомок марки Sony Alpha a7 III (α7) дозволяє отримати якісні фото та відео не тільки професійним фотографам, а й любителям, а досить висока ціна, за якою можна купити фотоапарат Соні Альфа А7 3, повністю відповідає його якості та можливостям. Гнучка система налаштувань дозволяє адаптувати Sony Alpha7 3 відповідно до вимог його власника. Перевагами камери є:

  • можливість автоматичного фокусування, що дозволяє отримувати чіткі знімки об'єктів, що рухаються;
  • висока деталізація зображення;
  • можливість використання знімного об'єктива;
  • можливість налаштування автофокусування по очах, що дозволяє вести портретну зйомку;
  • швидкісна зйомка 8-10 кадрів на секунду не дозволить пропустити цікавий кадр, дозволить вибрати найкращі моменти;
  • можливість вести зйомку відео у форматі 4К;
  • наявність гіроскопічної системи з п'ятирівневою системою стабілізації забезпечує вирівнювання та знижує ймовірність відхилень.

 Поряд із моделлю Sony Alpha A 7 III (a7 lll), було випущено і нове покоління S-серії, зовні Соні Альфа A7S 3 (111) нагадує модель А 7 r IV, але має покращені технічні характеристики та підходить для професійного застосування. Sony 7s III має шарнірний дисплей, високий рівень стабілізації, оптимізована для зйомки відео 4K та FullHD.

Професійна та аматорська фото- та відеозйомка

 Придбання камери Sony Alpha7 (Soni Alfa a7, Alfa7, 7) III відкриває нові можливості для творчості, оскільки під час зйомки можна отримати зображення з максимально реалістичними кольорами, плавними переходами між різними відтінками. Завдяки інноваційним технологіям фотокамера дозволяє відобразити як красу навколишнього світу під час пейзажної зйомки, так і чарівність людського обличчя під час портретної. Якісна відеозйомка у форматі HDR також доступна завдяки камері Соні Альфа, відео має природні кольори, гарантовано відсутність відблисків та мерехтіння від джерел штучного освітлення. CMOS-матриця має високу світлочутливість, забезпечує відсутність шумів та гарний рівень деталізації. Камера оснащується процесором BIONZ X, який відрізняється високою продуктивністю та швидкістю обробки даних.

Розширений діапазон ISO у фотокамері дозволяє змінювати поріг світлочутливості, чим вищий показник ISO, тим менше часу потрібно, щоб матриця або плівка вважала зображення з об'єктива. Чим ширший діапазон, тим більше можливостей має користувач.

З пристроєм можна використовувати одразу дві карти пам'яті. Ємний акумулятор забезпечує автономну роботу фотоапарата протягом тривалого часу, зазвичай одного заряду вистачає більш ніж 700 знімків. Інтерфейс керування фотокамерою відрізняється простотою та доступністю. Безперечною перевагою є міцний корпус із магнієвого сплаву, який добре захищає від попадання вологи та пилу, а значить, фотоапарат може використовуватися для зйомки в екстремальних умовах, він стане вірним супутником у будь-якій подорожі.

Купити фотоапарат SONY Alpha а7 III body в Україні

Професійні фотографи та любителі можуть купити фотокамеру SONY Alpha a7 III body (Соні Альфа а 7, Sony ILCE 7) та більш досконалу версію camera серії a7S (а7s), Canon Mark (Марк) 3 за найвигіднішою ціною в інтернет-магазині АВС Фото (Україна), який спеціалізується на продажі фотоапаратів та об'єктивів від відомих виробників. Наш магазин є офіційним партнером Nikon, Canon, Sony. Широкий вибір фотоапаратів та об'єктивів високої якості дозволить кожному покупцеві вибрати найбільш підходящу модель як за характеристиками, так і за вартістю.

Співробітники магазину допоможуть зробити правильний вибір та підібрати фотоапарат під індивідуальні потреби. Наші магазини є у Києві та Дніпрі, де можна забрати замовлення самовивозом. В інші міста України доставка замовлень здійснюється транспортною компанією - як до відділення служби доставки, так і за адресою. Вся продукція має гарантію якості, а якщо з якихось причин ви хочете повернути замовлення, це можна зробити протягом 14 днів.

 
 
 
 

Sony Alpha A7 III Kit 28-70mm OSS (ILCE7M3KB.CEC) - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно купити Фотоапарати А також інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Фотоапарат за собівартістю. Щоб легко було підібрати Фотоапарат, скористайтеся зручною системою. Введіть: Sony і Ви побачите список з Фотоапарати Sony. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари, які можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Sony. Виникли при підборі Sony Alpha A7 III Kit 28-70mm OSS (ILCE7M3KB.CEC) Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари отримаєте Білій Церкві найшвидше.

Об'єктив у комплекті

Ні

Інтерфейси

3.5 mini-jack

micro-HDMI

USB Type-C

WI-Fi

Bluetooth

NFC

Видошукач

Електронний

Максимальна роздільна здатність відео, пікселів

UHD 4K (3840x2160)

Сенсорний дисплей

Так

Поворотний дисплей

Так

Кількість мегапікселів

24 Мп

Тип фотокамери

Системний фотоапарат

Виробник

Sony

Стабілізація зображення

Стабілізація зсувом матриці

Розмір матриці

Full frame (36 x 24 мм)

Тип та розмір матриці

Повнокадрова (35,6 x 23,8 мм) CMOS-матриця Exmor R на 35 мм

Кількість ефективних пікселів

Прибл. 24,2 мегапікселя

Чутливість ISO

Діапазон чутливості до ISO 51200 (можна збільшити до ISO 50–204800 для фотографій)

Характеристики видошукача

Кольоровий видошукач електронний 1,3 см (тип 0,5), XGA OLED

РК дисплей

7,5 см (тип 3,0), TF

Акумулятор

Один акумулятор NP-FZ100

Комплектація

Адаптер змінного струму AC-UUE12

Акумулятор NP-FZ100

Заглушка для камери

Заглушка роз'єму для кріплення аксесуарів

Кабель Micro USB

Кришка видошукача

Плечовий ремінь

Габарити (Ш х В х Г)

Прибл. 126,9 x 95,6 x 73,7 мм

Вага

Прибл. 650 г