Rime Lite Панель відбивача White/Soft Gold 80х120

Код товару: С000007836
Фото: Rime Lite Панель відбивача White/Soft Gold 80х120

У наявності

Ціна: 1 871 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Відбивач студійний Rime Lite White/Soft Gold 80х120 см  є набором, в який включені: панель для відбивача певного кольору розміром 80x120см, стійка з газовим амортизатором, поворотна головка-тримач і спиці.
Відбивач студійний Rime Lite дуже компактний у розібраному вигляді, а в зібраному дозволяє без помічника зафіксувати відбивач під будь-яким кутом та на вибраній висоті завдяки поворотній головці та стійці.
Відбивач виготовлений із міцного зносостійкого матеріалу, а структура безшовної тканини перешкоджає появі складок та гарантує тривалий термін експлуатації.
  • White (білий)  – не змінює колірну температуру світла, що відображається, дозволяє підсвітити тіні м'яким світлом. При використанні білої поверхні, що відбиває, досить сильно падає інтенсивність світла при відображенні.
  • Soft Gold (м'яке золото)  - трохи знижує колірну температуру світла, що відображається, дозволяє домогтися «теплого» відтінку, що дуже часто необхідно при зйомці портрета. Матеріал відбивача Soft Gold має золотисте покриття з білими вкрапленнями і має більш слабку дію, ніж золотиста поверхня, що відбиває.

Rime Lite Панель відбивача White/Soft Gold 80х120 - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно купити Аксесуари для студійного обладнання або інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Аксесуар на кращих умовах. Щоб простіше було підібрати Аксесуар, за допомогою зручної навігації. Введіть: Rime Lite І Ви побачите перелік з Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість деталей можна не хвилюватися. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Falcon. Якщо виникли під час вибору Rime Lite Панель відбивача White/Soft Gold 80х120 Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилку отримаєте Житомирі у стислі строки.