Rime Lite Маска для софтбокса 100х100 см

Код товару: С000007852
Фото: Rime Lite Маска для софтбокса 100х100 см

У наявності

Ціна: 1 234 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Маска для софтбоксу Rime Lite 100х100 дозволяє перетворити квадратний софтбокс, на софтбокс з круглою поверхнею, що розсіює, діаметром 100 сантиметрів. Маска для софтбоксу виготовлена ​​з щільного матеріалу чорного кольору, що не пропускає світло, що дозволяє сформувати рівномірний круглий відблиск. Маска Rime Lite 100х100 кріпиться до бортика на передній грані софтбоксу. 
 
За рахунок простої конструкції без жорстких елементів, кругла маска для софтбокс складається як звичайна тканина, і не займає багато місця.

Rime Lite Маска для софтбокса 100х100 см - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Аксесуари для студійного обладнання або інші елементи фотототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Аксесуар З вигодами? Щоб простіше було підібрати Аксесуар, за допомогою навігації. Введіть: Rime Lite і перед вами будуть усі Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість деталей можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Falcon. З'явилися під час замовлення Rime Lite Маска для софтбокса 100х100 см Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Білій Церкві в швидкі терміни.

Виробник
Rime Lite
Розмір
100х100 см
Тип
Соти та маски