Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (Impact)

Код товару: С000007866
Фото: Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (Impact)

У наявності

Ціна: 957 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Адаптер Hyundae Photonics/Broncolor дозволяє встановлювати софтбокс Hyundae Photonics на студійні спалахи фірми Broncolor.

Адаптер Hyundae Photonics//Broncolor виготовлений із міцного алюмінієвого сплаву та здатний витримувати значне навантаження, що дає можливість використовувати софтбокси будь-якого розміру. Адаптер дозволяє обертати софтбокс навколо осі і встановлювати його в будь-якому положенні, що дуже важливо для правильного розташування світла при здійсненні фотозйомки.

Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (Impact) - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Аксесуари для студійного обладнання А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Аксесуар за прийнятною ціною? Щоб правильно вибрати Аксесуар, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Rime Lite і Ви побачите, які доступні для замовлення Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Aputure. Виникли при виборі Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (Impact) Запитайте наших професійних менеджерів. Доставка проводиться Івано-Франківську без затримок.