Rime Lite Сота для софтбокса 60х60 см

Код товару: С000007861
Фото: Rime Lite Сота для софтбокса 60х60 см

У наявності

Ціна: 2 070 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Стільникова насадка для софтбоксу 60х60 см - Rime Lite FGS 1818 призначена для фокусування та обмеження світлового потоку. Соти на софтбокс необхідні формування чітко орієнтованого потоку світла. Стільникові грати на софтбоксі зменшує розсіювання світла і робить світло більш спрямованим, залишаючи при цьому залишаючи загальну м'якість світлового потоку. Ці властивості стільникової насадки дозволяють успішно застосовувати Rime Lite FGS 1818 разом з квадратним з офтбоксом  Rime Lite в художній портретній і предметній фотографії.

Соти на софтбоксі дозволяють створити більш спрямований потік світла. Завдяки цьому модифікатору зменшується кут розсіювання світла. Потік світла стає більш спрямованим, м'яко згасаючи до країв світлового потоку, що дозволяє керувати світлом для отримання бажаного розподілу світла.
Стільники Rime Lite FGS 1818 зроблені з чорного нейлону, до софтбоксу кріпляться на липучки поверх білого дифузора. Для специфічних задумів, наприклад отримання більш жорсткого і спрямованого світла можливе використання без білого дифузора.
 

Rime Lite Сота для софтбокса 60х60 см - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Аксесуари для студійного обладнання А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Аксесуар з хорошими знижками. Щоб легко підібрати Аксесуар, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Rime Lite і Ви побачите, які доступні для замовлення Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Arsenal. Якщо виникли під час вибору Rime Lite Сота для софтбокса 60х60 см Питання можна поставити нашому фахівцю. Транспортуємо продукцію в Краматорську в необхідні терміни.

Соти Rime Lite 60х60 см  специфікація:
Тип об'єкту Соти для софтбокса 60х60см
Тип кріплення Липучки
Кут сот 40°
Габарити 60х60 см