Rime Lite Адаптер для спалахів накамерних SPS (95705)

Код товару: С000007872
Фото: Rime Lite Адаптер для спалахів накамерних SPS (95705)

У наявності

Ціна: 876 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Адаптер Rime Lite Dodecagon Speedbox для накамерних спалахів дозволяє використовувати як джерело світла виносний накамерний спалах будь-якого виробника, а як розсіювач софтбокс октагон Rime Lite Speedbox 95см.
 
Адаптер Rime Lite Dodecagon Speedbox для накамерних спалахів виготовлений з якісного пластику має три регулювальних гвинти з металевими різьбленнями для регулювання положення черевика спалаху щодо прикріпленого софтбоксу по горизонталі, гвинти для регулювання софтбоксу відносно спалаху на вертикалі Цей адаптер може бути встановлений. Останнє регулювання дозволяє нахиляти адаптер зі встановленим спалахом та софтбоксом по вертикалі для вибору необхідного кута освітлення.
 
Адаптер Rime Lite Dodecagon Speedbox для камерних спалахів може бути встановлений як на стандартну фотостійку так і на штативний майданчик з використанням гвинта на майданчику штатива.
 
На адаптері Rime Lite Dodecagon Speedbox для накамерних спалахів є кишеня для зберігання запасної батарейки для системи бездротового керування виносним спалахом. Цей функціонал корисний тим, хто використовує додаткове бездротове керування для виносного камери спалаху.
 
Якщо у вашому арсеналі вже є софтбокс октагон Rime Lite Speedbox 95см, ви можете значно розширити його застосування, використовуючи адаптер Rime Lite Dodecagon Speedbox для спалахів.

Rime Lite Адаптер для спалахів накамерних SPS (95705) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Аксесуари для студійного обладнання або інші фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. З каталогу підберіть Аксесуар за гарною ціною? Щоб максимально просто підібрати Аксесуар, скористайтеся зручною системою. Введіть: Rime Lite і перед вами з'явиться все Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Falcon. З'явилися при покупці Rime Lite Адаптер для спалахів накамерних SPS (95705) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилання прийде в Житомирі максимально швидко.

Найменування Адаптер для камерних спалахів
Підгрупа для камерних спалахів
Бренд Rime Lite
Модель SPS
Розмір (см) 16х18х11 см