Rime Lite Адаптер софтбокса для Multiblitz varlolite (62145)

Код товару: С000007870
Фото: Rime Lite Адаптер софтбокса для Multiblitz varlolite (62145)

Нема в наявності

Ціна: 879 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Адаптер Rime Lite Multiblitz (varlolite)  дозволяє встановлювати софтбокс Hyundae Photonics на студійні спалахи Multiblitz (varlolite).

Адаптер Hyundae Photonics Multiblitz (varlolite) виготовлений із міцного алюмінієвого сплаву та здатний витримувати значне навантаження, що дає можливість використовувати софтбокси будь-якого розміру. Адаптер дозволяє обертати софтбокс навколо осі і встановлювати його в будь-якому положенні, що дуже важливо для правильного розташування світла при здійсненні фотозйомки.

Rime Lite Адаптер софтбокса для Multiblitz varlolite (62145) - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Аксесуари для студійного обладнання або інші аксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Аксесуар з вигодами для бюджету Щоб точно підібрати Аксесуар, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Rime Lite і Ви побачите всі необхідні Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Falcon. Якщо виникли під час вибору Rime Lite Адаптер софтбокса для Multiblitz varlolite (62145) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилку отримаєте Рівному у стислі строки.