Marumi 30mm DHG UV

Код товару: С000008113
Фото: Marumi 30mm DHG UV

У наявності

Ціна: 199 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ультрафіолетовий світлофільтр (UV, УФ-фільтр)  є хорошим помічником фотографу для зйомок у місцях, яких багато ультрафіолету, наприклад, у горах або на березі водойм. UV-фільтр ефективний для зниження ефекту серпанку, що з'являється на великих відстанях, фільтр такого типу здатний затримувати ультрафіолетові промені. З  УВ  -фільтром Ви можете створювати зображення без надмірної синяви та падіння контрасту. 
UV-фільтри  можу також називатися Protect (Захисний) або Haze (Невидимий), що не змінює їх природи.

Крім захисту від ультрафіолетового проміння,  світлофільтр Marumi UV  захищає оптику камери або фотоапарата від механічних пошкоджень.

 

Marumi 30mm DHG UV - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Фільтри та інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Фільтр вигідно? Щоб правильно вибрати Фільтр, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться все Фільтри Marumi. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими компаніями, наприклад Marumi. Якщо з'явилися при підборі Marumi 30mm DHG UV Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення отримаєте Запоріжжі у стислі строки.