Marumi DHG ND64 77mm

Код товару: С000008189
Фото: Marumi DHG ND64 77mm

У наявності

Ціна: 1 950 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Розглянутий світлофільтр Marumi DHG ND64 77mm зменшує обсяг світлового потоку, що проходить через об'єктив без зміни кольорового балансу, і ви можете навмисно контролювати витримку та значення діафрагми. Він використовують у різних сценаріях, наприклад, щоб створити динамічну експресію за допомогою тривалої витримки, а також для запобігання пересвіткам, спричиненим тривалою витримкою.

При зйомці вдень, на тривалих витримках із застосуванням даного світлофільтра нерухомі об'єкти залишаються різкими, а рухомі – розмиті. Прекрасний результат виходить при зйомці водоспадів та швидких гірських річок.
У практиці фотографа нерідко виникають ситуації, коли світла занадто багато, і лише застосування фільтра нейтральної щільності Marumi DHG ND64 77mm дозволяє досягти бажаного зобразчого ефекту, наприклад, зйомка на максимально відкритій діафрагмі з мінімальною глибиною різкості та розмиванням заднього плану.
Матриці цифрових камер перетворюють світло на електричні сигнали. Тому різні світлові спотворення, наприклад, внутрішні відбиття світла в об'єктиві, відблиски від сонця або від спалаху безпосередньо і дуже впливають на якість зображення. Серія DHG може мінімізувати ці явища і максимально збільшити продуктивність вашого об'єктива.
Фільтр серії DHG виконаний з двостороннім антивідблиском мультипросвітленням у тонкій матовій оправі. Він використовує ультра-тонкий каркас, який запобігає віньєтуванню. світлофільтри виготовлені із надтонкого та міцного оптичного стекла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати понад ширококутні об'єктиви.
Оправа світлофільтра покрита спеціальним нітридним чорнінням, що зводитиме до нуля будь-які внутрішні переображення. Різьблення світлофільтрів серії DHG має тефлонове покриття.
Серії DHG ND64 дозволяють встановлювати тривалішу витримку за тих самих умов освітлення. Далі наведено світловий об'єм, еквівалентне значення експозиції та щільності фільтрів у діапазоні Marumi ND: DHG ND64 | 1/64 | 6 стопів | 1.8
Число ступенів діафрагми (f-stop) для фільтрів серії DHG ND64 - 6 ступенів діафрагми
 
Виробництво світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 

Marumi DHG ND64 77mm - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо потрібно придбати Фільтри або інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Фільтр за вигідною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Marumi і Ви побачите список з Фільтри Marumi. Як бачите, все досить просто. Як товари можна бути впевненими. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими виробниками, наприклад Schneider B+W. З'явилися під час замовлення Marumi DHG ND64 77mm Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Надсилання проводиться в Краматорську в необхідні терміни.