Sony A6400 body (ILCE6400B.CEC)

Код товару: С000008917
Фото: Sony A6400 body (ILCE6400B.CEC)

Нема в наявності

Ціна: 37 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Інновація в обслуговуванні вашої творчості

Камера α6400 переносить безліч новітніх технологій із знаменитої лінійки повнокадрових камер Sony у компактну та легку камеру з матрицею формату APS-C. Ця нова швидкодіюча камера має швидке автофокусування, яке наводить зображення на різкість за 0,02 секунди, а також представляє нові можливості автофокусування та стеження в реальному часі - функції "АФ по очах у реальному часі" та "Стеження за об'єктом у реальному часі". Передбачені також швидка безперервна зйомка зі швидкістю до 11 кадрів в секунду з автофокусом/автоекспозицією, що стежить, процесор обробки зображення нового покоління BIONZ X, який забезпечує відмінну якість картинки, запис 4K-відео, сенсорний РК екран з поворотом на 180 градусів і безліч інших функцій,

Висока швидкодія, що дозволяє вловити вирішальні моменти

Вражаюча система автофокусування камери 6400 успадковує багато технологій з новітньої лінійки повнокадрових камер Sony, що включає моделі 9, 7 RIII і 7 III. Нова камера має 425 точок фазового автофокусу та 425 точок контрастного автофокусу, які щільно покривають усю область зображення, охоплюючи близько 84% її площі. Ця швидка, високо ефективна система автофокусування, що стежить, поєднується з новітнім процесором BIONZ X, що дозволяє камері наводити зображення на різкість всього за 0,02 секунди і ефективно фіксувати об'єкт. Таким чином гарантується простота стеження і зйомки навіть для об'єктів, що дуже швидко рухаються.

Камера α6400 представляє вдосконалене автофокусування "АФ по очах у реальному часі", новітню версію популярної технології Sony "АФ по очах". Ця цікава функція використовує розпізнавання об'єкта на базі штучного інтелекту для того, щоб у реальному часі знайти та обробити дані про очі, що дозволяє підвищити точність, швидкість та ефективність стеження функції "АФ по очах". Тепер при натисканні до половини затворної кнопки у всіх режимах автофокусування камера автоматично знаходить очі об'єкта і активує функцію "АФ по очах". У режимах AF-C або AF-A можна також вибрати праве або ліве око об'єкта як точку фокусування. У меню можна вибрати значення Auto / Right Eye / Left Eye (авто/праве око/ліве око), а функцію перемикання з одного ока на інший Switch Right/Left Eye можна призначати на програмовану кнопку. Ця цікава нова технологія забезпечує фотографу впевненість у тому, що фокусування очей об'єкта буде бездоганним, і дозволяє йому повністю зосередитися на композиції. Влітку 2019 року через систему оновлення програмного забезпечення буде додано функцію "АФ по очах для зйомки тварин".

У камері α6400 вперше представлено розроблений Sony новий режим стеження реального часу "Real-timeTracking". Цей режим використовує розроблений Sony найновіший алгоритм розпізнавання об'єктів на базі штучного інтелекту. Він обробляє колір, відстань до об'єкта (глибина), текстуру (яскравість) як просторову інформацію, щоб забезпечити високу точність передачі всіх об'єктів. Крім того, при фото чи відеозйомці людей чи тварин штучний інтелект розпізнає положення обличчя та очей, і з надзвичайно високою точністю стежить за очима об'єкта у реальному часі. Цей режим можна активувати простим натисканням до половини кнопки затвора або можна призначити його на програмовану кнопку.

Щодо загальної швидкості зйомки, нова камера може знімати зі швидкістю до 11 к/с з безперервним стеженням АФ/АЕ при використанні механічного затвора, і до 8 к/с з безперервним стеженням АФ/АЕ при безшумній зйомці. На кожній із цих швидкостей камера може зняти до 116 кадрів у форматі JPEG Standard / 46 кадрів у форматі RAW зі стисненням, що значно збільшує шанси зняти ідеальний момент.

Загальне покращення якості зображення

Нова камера Sony α6400 оснащена 24,2-мегапіксельною матрицею APS-C, яка у поєднанні з модернізованим процесором BIONZ X забезпечує підвищення якості зображення та відтворення кольору за будь-яких умов зйомки. Чутливість у стандартному діапазоні до ISO 32 000 як для фото, так і для відео, з можливістю розширення до ISO 102 400 для фото з відмінним придушенням шумів при середній і високій чутливості. Ця камера використовує також багато алгоритмів обробки зображення з найновіших повнокадрових камер Sony, які чудово пригнічують шуми, зберігаючи роздільну здатність та покращуючи відтворення текстури.

Покращений запис 4K-відео зі швидким гібридним автофокусуванням

Універсальна модель α6400 є винятковою відеокамерою, яка забезпечує внутрішню 4K-відеозапис (QFHD: 3840 x 2160) з повним зчитуванням без об'єднання пікселів для збору приблизно в 2,4x рази більшого обсягу даних, ніж потрібно для 4K-відео. Згодом камера передискретизує ці дані для отримання високоякісного 4K-відео з винятковою детальністю та глибиною зображення. Швидке та безперервне автофокусування під час зйомки відео забезпечується завдяки вдосконаленій технології швидкого гібридного АФ, який постійно підтримує різкість зображення об'єкта незалежно від сюжету, навіть якщо перед цим об'єктом у кадрі з'являється інший об'єкт. Така вдосконалена АФ ​​у поєднанні з сенсорними функціями фокусування роблять цю камеру ідеальною для багатьох блогерів та відеографів,

Для уповільненої відеозйомки в новій камері передбачено інтервальний запис, в якому може бути встановлений будь-який інтервал від 1 до 60 секунд із загальним числом знімків від 1 до 9 999. Під час інтервальної зйомки для чутливості автоматичної експозиції, що стежить, можна встановлювати значення “Висока”, “ Середня або Низька, що дозволяє зменшити зміни експозиції під час інтервалу зйомки.

На додаток до перерахованих функцій, вперше для бездзеркальних камер Sony з матрицею APS-C, у новій моделі передбачено профіль зображення HLG (Hybrid Log-Gamma), який підтримує зйомку в режимі прямого потоку HDR. Це дозволяє відтворювати на HDR (HLG) сумісному телевізорі чудове реалістичне 4K HDR-відео. Крім того, є профілі зображення S-Log2 та S-Log3 для більш широкої градації кольору, а також функції виведення зебри, Gamma Display assist та запису проксі-файлу. Ця камера може також записувати відео у форматі Full HD зі швидкістю 120 к/с при швидкості потоку до 100 Мбіт/с, що дозволяє згодом монтувати відеофайли з уповільненням руху в 4x або 5x разів з роздільною здатністю Full HD і автофокусуванням.

Модернізована конструкція для максимальної зручності користування

Нова камера має забезпечити високий рівень функціональності та персоніфікації, щоб надати користувачеві максимальну свободу зйомки. Новинкою в моделі Sony α6400 є відкидний 3-дюймовий РК-екран з роздільною здатністю 921k, що перевертається на 180 градусів і дозволяє просто та ефективно кадрувати зображення при зйомці селфі як на фото, так і на відео. Використовуючи цю можливість, блогери зможуть перевіряти та контролювати композицію протягом усього процесу зйомки. РК-екран оснащений сенсорними функціями, такими як "Сенсорна панель", "Сенсорний фокус", "Сенсорний затвор", а також новою функцією "Сенсорне стеження", яка дозволяє швидко активувати режим "Стеження в реальному часі" одним дотиком до екрана.

Камера оснащена високоякісним видошукачем XGA OLED Tru-finder™, який передбачає широкі можливості персонального налаштування, що дозволяють призначати 89 функцій на 8 кнопок. У камері використовуються нові функції MyDialі MyMenu, покращена робота з меню в цілому, передбачені екран підказок для меню, рейтинг для зображень (зірочки), а також безліч інших функцій, які роблять зручним процес зйомки. У конструкції камери використаний міцний магнієвий сплав, вона захищена від пилу та вологи та оснащена надзвичайно надійним затвором, розрахованим приблизно 200 тисяч циклів спрацьовування. Камера також забезпечує передачу файлів у смартфон або планшет при підключенні до нової програми ImagingEdgeMobile.

 

Sony A6400 body (ILCE6400B.CEC) - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Фотоапарати А також інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. З асортименту підберіть Фотоапарат з вигодами для бюджету Щоб легко було підібрати Фотоапарат, за допомогою фільтрів. Введіть: Sony і перед вами з'явиться все Фотоапарати Sony. Як бачите, все досить просто. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які є у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Sony. Виникли при замовленні Sony A6400 body (ILCE6400B.CEC) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Чернігові максимально швидко.

Тип процесора BIONZ X
Тип матриці (світлочутливий елемент) CMOS (КМОП)
Модель Alpha a6400
Модельний ряд Alpha
Розмір матриці APS-C
Світлочутливість (ISO) 100–32000
Кількість мегапікселів 24,2 Mpix
Максимальний розмір знімка 6000x4000
Формат файлів AVCHD, JPEG, MPEG-4, RAW, XAVC S
Тип фокусування Авто, Ручна
Кріплення об'єктива (байонет) Sony E-mount
Дисплей (діагональ) 3.0"
Роздільна здатність дисплея, тис. пікс 921,6
Поворотний дисплей Так
Сенсорний дисплей Так
Наявність видошукача Так
Видошукач Електронний
Покриття кадру (видошукач),% 100%
Збільшення видошукача 1,07x
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів 4K (3840x2160)
Відео HDR Так
Частота кадрів відеозйомки, кадр/сек 3840 x 2160 (30p, 25p, 24p), 1920 x 1080 (120p, 60p, 60i, 24p) ,1440 x 1080 (30p), 640 x 480 (30p)
Формат відеофайлів MPEG-4
Типи карт пам'яті Memory Stick PRO Duo, microSD, microSDHC, microSDXC, SD, SDHC, SDXC
Роз'єми і порти Micro HDMI, USB 2.0, Аудіовхід мікрофона
Бездротові інтерфейси Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Живлення NP-FW50
Пило-, волого-, ударозахист Пилозахищеність
Матеріал корпусу  Магнієвий сплав
Колір (основний) Чорний
Габарити (ВхШхГ), мм 59,7x120x66,9
Об'єктив у комплекті Body