Sony FX3 Body (ILMEFX3)

Код товару: С000011102
Фото: Sony FX3 Body (ILMEFX3)

У наявності

Ціна: 165 840 154 877 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
Повнокадрова зйомка навіть тьмяних сцен

Повнокадрова матриця зображення камери FX3 й інноваційні технології захоплення світла забезпечують чітке зображення навіть в умовах низької освітленості. Стандартний діапазон чутливості ISO 80–102 400 для фільмів можна розширити до 409 600. 

Широкий динамічний діапазон для творчих ідей

Камера FX3 має винятковий динамічний діапазон – більше ніж 15 кроків – для різних умов: від добре освітлених приміщень до ранкової й вечірньої зйомки. Знімайте кожну деталь і відчуйте безпрецедентну кінематографічну свободу в градації кольорів.

Чудовий ефект боке й повнокадрова зйомка

Знімайте сцени з кінематографічною роздільною здатністю 4K, малою глибиною різкості, вражаючим ефектом боке й кінематографічною свободою, яку забезпечує повнокадрова матриця.

Кінематографічні кольори S-Cinetone™

Для кінематографічної виразності в FX3 за замовчуванням використовується вигляд S-Cinetone, розроблений для визнаної камери FX9 від Sony. Його ретельно відрегульовано відповідно до вимог сучасних авторів контенту, а його насичені кольори й природні відтінки шкіри відповідають іншим камерам Cinema Line без градації. 

Зйомка 4K 120 кадр./с з кожним кадром у фокусі 

Завдяки високоточному автофокусуванню та швидкісному зчитуванню даних камера FX3 може записувати деталізоване зображення 4K навіть із високою частотою кадрів. Режим сповільненого й прискореного запису (S&Q) дає вам повний контроль над частотою кадрів під час зйомки. Тож ви зможете створювати чудові сцени руху зі сповільненням до 5 разів (з вихідною частотою 24p). 

10-бітний S-Log3 і запис у форматі HDR для плавної градації

Гама-крива S-Log3 й S-Gamut3.Cine забезпечують високоякісне відтворення кольорів у широкому динамічному діапазоні під час зйомки та відповідність кольорів під час роботи з відеоматеріалами, знятими на інші камери Cinema Line. Крім того, профіль зображення HLG (Hybrid Log-Gamma) HDR дає змогу відтворювати записи HDR (HLG) безпосередньо на сумісних телевізорах. 

Передавання 16-бітних файлів RAW через HDMI 

Для складних проектів доступне передавання 16-бітних файлів RAW на сумісні зовнішні записувальні пристрої через інтерфейс HDMI. Водночас файли XAVC HS 4K, XAVC S 4K або XAVC S-I 4K і проксі-файли записуються на камеру. Відеофайли RAW мають роздільну здатність 4264 × 2408 [16:9] – вищу, ніж DCI-4K

Знімайте з високою деталізацією й природними кольорами

Камера FX3 може записувати у внутрішню пам’ять відео у форматі 4K з 10-бітною глибиною кольору й колірною субдискретизацією 4:2:2, застосовуючи методи стиснення All-Intra й Long GOP. Це забезпечує природну градацію кольорів і значно ширші можливості під час обробки.   
 

[1] All-Intra (All-I) [2] Long GOP [3] Група зображень 

Надійне й точне автофокусування

Під час автофокусування із широким охопленням визначається фаза у фокальній площині для надійного відстеження об’єкта майже по всьому кадру. Система швидкого гібридного АФ забезпечує точне автофокусування навіть за малої глибини різкості й високої частоти кадрів – 4K/120p (QFHD)

АФ із відстеженням для стабільного фокуса

Функції відстеження тримають об’єкт у фокусі, щоб ви могли зосередитися на композиції. АФ на очах із відстеженням у реальному часі забезпечує точний фокус на обличчі й очах за допомогою алгоритмів розпізнавання об’єкта на основі штучного інтелекту від Sony. 

Плавні переходи й фокусування дотиком 

Для автофокусування в камері FX3 передбачено сім налаштувань швидкості та п’ять налаштувань чутливості. Таким чином, ви зможете регулювати, як легко переключатиметься фокус або як довго він утримуватиметься на об’єкті. Можна також вибрати потрібний об’єкт фокусування, просто торкнувшись LCD-монітора. 

Переваги об’єктивів Sony для відеозйомки

Дізнайтеся про чотири унікальні переваги об’єктива Sony E-mount для відеозйомки. Поєднання об’єктивів і камер Sony покращує можливості зйомки.

Висока мобільність будь-де

Компактний розмір і мала вага камери FX3 сприяють чудовій мобільності. Ручка й відкриті отвори для кріплення аксесуарів забезпечують зручнішу зйомку, прискорюють налаштування камери й пакування після зйомки. Корпус і кришки камери виготовлено з легкого магнієвого сплаву задля більшої міцності й надійності роботи навіть у складних умовах.

Ручка XLR

Ручку, обладнану адаптером XLR із двома повнорозмірними роз’ємами XLR, можна прикріпити до камери через багатоінтерфейсний роз’єм (MI) для зручного керування й стабільності під час зйомки в складних умовах, наприклад із низького положення. 

Вбудована система стабілізації зображення 

Активний режим – це система 5-осьової оптичної стабілізації зображення, яка забезпечує посилену стабілізацію для зйомки відео. Щоб зберегти якість зображення, датчик гіроскопа точно вимірює тремтіння камери й компенсує його оптично. Це забезпечує стабільність навіть в умовах ручної зйомки без підвісного стабілізатора, на ходу та з роздільною здатністю 4K. 

[1, 2] Кутові рухи (обертання й нахил) [3, 4] Зсув (горизонтальний і вертикальний) [5] Повертання

Стабілізація зображення та зручніше редагування з Catalyst

Вбудований гіроскоп записує метадані тремтіння камери, що дає змогу вирівняти й стабілізувати знятий без штатива відеоматеріал під час обробки. У додатку Catalyst Browse або Catalyst Prepare від Sony легко відрегулювати автоматичну компенсацію тремтіння та рівні обрізання зображення. Catalyst також ефективно використовує записані дані обертання камери. 

Можливість розширення та зручність керування для авторів контенту. Передні й задні індикатори запису 

 

Світлові індикатори запису на передній і задній панелях камери FX3 показують, чи записує в цей час камера. Їх добре видно як оператору, так і людині, яку знімають.
 
Поворотний сенсорний LCD-монітор

Поворотна сенсорна 3-дюймова LCD-панель (1,44 мільйона точок) відкривається вбік, що забезпечує гнучкість у виборі положення та кращу видимість, коли камеру закріплено на підвісах. Вона також має зручні елементи керування для багатьох налаштувань камери. 

Усі необхідні елементи керування для зйомки

Шість налаштовуваних кнопок і найпотрібніші елементи керування легко дістати однією рукою, завдяки чому інша звільняється для роботи з об’єктивом. А для більшої зручності аксесуари можна кріпити безпосередньо до камери за допомогою отворів під гвинти на корпусі й ручці. 

Безперервний запис відео 4K/60p
 
Для безперервного запису відео 4K/60p камеру FX3 обладнано інноваційною системою розсіювання тепла. Розташування радіаторів, система циркуляції повітря та безшумний вентилятор забезпечують оптимальне охолодження навіть під час тривалої зйомки.
 

Адаптер XLR і цифровий вхід для якісного звуку

Окрім зручного вбудованого мікрофона, до камери можна підключати зовнішні професійні мікрофони за допомогою повнорозмірних роз’ємів XLR на ручці через цифровий аудіоінтерфейс багатоінтерфейсного гнізда (MI). На вибір доступні три формати запису, зокрема 24-бітний 4-канальний звук. Крім того, можна записувати цифровий звук, прикріпивши цифровий мікрофон, як-от ECM-B1M, навіть коли ручка не використовується.

Два швидкісних гнізда для карт пам’яті 

Карти CFexpress Type A, створені для зйомки нового покоління, підтримують високу швидкість передавання даних. Два однакових гнізда камери підтримують як карти CFexpress Type A, так і традиційні SDXC UHS-I і UHS-II, а також дають змогу вести "естафетний" або резервний запис.

Дистанційне керування камерою та передавання через мережу

Завдяки підтримці дротового (USB Type-C) і бездротового (Wi-Fi®) підключення до мережі можливе дистанційне керування зі смартфонів і планшетів за допомогою NFC або з’єднання вручну. Дистанційно керувати зйомкою з комп’ютера або мобільного пристрою можна за допомогою додатків Imaging Edge Desktop™ або Imaging Edge Mobile™ від Sony. Зняті фото- й відеофайли можна швидко передавати через FTP. 

Дистанційний попередній перегляд, зйомка й трансляція

Дротове або бездротове дистанційне керування зйомкою доступне на комп’ютері або на пристрої з установленою програмою Imaging Edge Mobile, що забезпечує ефективну роботу в складних умовах. Програма Imaging Edge Webcam™ дає змогу транслювати високоякісне відео онлайн. 

 

 

 

 

Sony FX3 Body (ILMEFX3) - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно замовити Фотоапарати або інші фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний каталог abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фотоапарат з хорошими знижками. Щоб не витрачати час на вибір Фотоапарат, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Sony і перед вами з'явиться все Фотоапарати Sony. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Nikon. Виникли при замовленні Sony FX3 Body (ILMEFX3) Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлений товар можна отримати Білій Церкві у стислі строки.

Модель FX3
вбудована пам'ять Ні
Роздільна здатність відео 4K (3840×2160)
LOG S-Log 2, S-Log 3
Відео HDR Є
Частота кадрів, кадр/с 1-240
Тип матриці (світлочутливий елемент) CMOS
Розмір матриці Full Frame (36х24 мм)
Ефективних мегапікселів (відео) 10,2
Кількість мегапікселів 12,1
Вбудований проектор Ні
Відео формати XAVC S
Світлосила f/2.0
Стабілізація зображення Оптична стабілізація
Ручне фокусування Є
Сенсорний дисплей Ні
Видошукач Ні
Наявність видошукача Ні
Формат звуку MPEG-4 AAC-LC (16 біт, 2 канали), LPCM 2 канали (48 кГц, 16 біт), LPCM 2 канали (48 кГц, 24 біти), LPCM 4 канали (48 кГц, 24 біти)
Нічна зйомка Ні
Бездротове підключення Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Порти та роз'єми Audio-jack 3.5 mm, HDMI-вихід, USB-інтерфейс, Вихід на навушники
Вбудована підсвітка Є
Час роботи від акумулятора, год До 1,35
Комплект поставки Акумулятор, Відеокамера, Кабель живлення
Клас Професійна
вага, кг 640 г
Габарити (ШхВхГ) 129,7 х77, 8х84, 5 мм