Sony A6400 Kit 18-135 Black (ILCE6400MB.CEC)

Код товару: С000008919
Фото: Sony A6400 Kit 18-135 Black (ILCE6400MB.CEC)

Нема в наявності

Ціна: 56 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

      

Sony Alpha A6400 kit 18-135 OSS
 
Знімайте життя у всій красі.

Незважаючи на компактний розмір та малу вагу, камера α6400 має високу продуктивність та оснащена функціями, як у повнокадрових моделей. Знімайте фотографії та відео, робіть креативні композиції та селфі – картинка завжди буде відмінної якості.
 
Неперевершена швидкість фокусування - запорука створення красивих знімків
 
Швидкий та точний автофокус дозволяє знімати швидкоплинні моменти з приголомшливою деталізацією завдяки поєднанню інноваційних технологій. 425 точок фазового автофокусування в поєднанні з контрастним автофокусуванням дозволяють досягти неймовірної швидкості - 0,02 с11, а технологія стежить автофокусування з високою щільністю точок дозволяє відстежувати навіть об'єкти, що хаотично рухаються.

Точніший автофокус при тьмяному освітленні
 
Високоточне автофокусування тепер можливе навіть в умовах низького освітлення завдяки удосконаленням алгоритму автофокусування. У цій моделі нижня межа діапазону яскравості автофокусування була зменшена до EV-212 у режимі AF-S.

Функція збільшення фокусованої області з АФ для більш точного регулювання фокусу
 
Якщо потрібно надточне автофокусування, наприклад при макрозйомці, можна збільшити зону, на якій необхідно сфокусуватися, а потім точно відрегулювати точку фокусування у видошукачі або на РК-екрані.

Спрощене ручне фокусування з покращеною функцією виділення зони різкості
 
У режимі ручного фокусування спеціальна функція камери виділяє кольором зображення області з найвищим рівнем різкості. Тепер для підсвічування фокусу також використовується синій колір (на додаток до червоного, жовтого та білого). Це дозволяє покращити видимість зон різкості під час тонкого фокусування при макрозйомці або портретній зйомці.

Функція відстеження у реальному часі утримує у фокусі захоплені об'єкти
 
Під час відстеження швидкорухомих об'єктів покращений автоматичний трекер руху застосовує новий алгоритм розпізнавання та утримання об'єкта, що передбачає використання інформації про колір, структуру (яскравість), відстань до об'єкта (глибина) та положення обличчя/очей.

Удосконалене автофокусування по очах у реальному часі підтримує портретну зйомку
 
Автофокусування по очах у реальному часі розпізнає очі об'єкта зйомки та фокусується на них при натисканні кнопки затвора. Можна вказати ліве чи праве око або автовибір. Якщо вибрано режим AF-C, він зберігає стабільне фокусування, навіть якщо частина обличчя прихована, обличчя підсвічене ззаду або об'єкт дивиться вниз.

Високошвидкісна серійна зйомка з відстеженням АФ/АЕ
 
Зафіксуйте будь-яку дію за допомогою функції серійної зйомки з частотою до 11 кадрів/с (з наступним переглядом) або 8 кадрів/с (з безшумним затвором) та 8 кадрів/с (для моніторингу Live View). Затримка відображення на дисплеї зведена до мінімуму. Також доступна зйомка максимум 116 зображень JPEG (стандарт)15 з груповим виведенням на дисплей. Робочі можливості камери та доступ до різних функцій під час запису даних також були значно покращені16.

Інноваційна система обробки зображень
 
Камера оснащена CMOS-матрицею ExmorTM формату APS-C на 24,2 МП, що забезпечує широкий діапазон чутливості та чудову якість зображення з низьким рівнем шуму. У поєднанні з процесором зображень нового покоління BIONZ XTM ця матриця дозволяє отримувати красиві зображення з високою роздільною здатністю, рівнем різкості та відтворенням текстур.

Неймовірна якість зображення, низький рівень шуму та розширений діапазон ISO
 
Максимальна стандартна чутливість ISO була збільшена до ISO 32000 (розширено до ISO 102400 для фотографій), в той час як покращені алгоритми візуалізації, технологія відтворення деталей та локальне шумозаглушення сприяють кращій деталізації затемнених ділянок, а також більш реалістичній передачі текстур та кольорів, включаючи та натуральні кольори рослин.    

Нове форматне співвідношення 1:1 для зйомки матеріалів, що публікуються у соціальних мережах
 
На додаток до форматного співвідношення (ширини та висоти) 3:2 та 16:9 також опціонально пропонується співвідношення 1:1, що використовується для соціальних мереж. Це дозволяє уникнути стомлюючої необхідності вручну обрізати зображення після зйомки під час підготовки до публікації у соціальних мережах.

14-бітний вихідний сигнал RAW з точними градаціями відтінків
 
Під час зйомки у форматі RAW 14-розрядні цифрові сигнали, одержувані з аналогових шляхом перетворення в матриці, передаються на препроцесор LSI та процесор BIONZ X, де виконується їхня обробка у форматі 16 біт перед зворотним перетворенням у кінцеве 14-розрядне RAW-зображення. Це дозволяє досягти м'якшої та природнішої тональної градації. 1. Матриця. 2. Новий високошвидкісний препроцесор LSI. 3. 16-розрядна обробка зображення.

Запис 4K-відео у форматі XAVC S із високою швидкістю потоку
 
Функція 4K-відеозапису у форматі Супер-35 мм з повним зчитуванням даних і без підсумовування зарядів суміжних осередків дозволяє передавати приблизно в 2,4 рази більше інформації в порівнянні зі стандартними вимогами для запису в 4K (QFHD: 3840 x 2160), фактично забезпечуючи обсяг інформації, необхідну для 6K, і створюючи більш реалістичну глибину. Висока швидкість потоку даних (макс. 100 Мбіт/с) у форматі XAVC S18, адаптована версія формату для зйомок на професійному рівні та підтримка HLG підвищують якість відеозаписів.

Стабільне та точне автофокусування для підвищення якості відео
 
Швидке гібридне автофокусування забезпечує високу швидкість, точність та ефективність відстеження для відповідності суворим вимогам до автофокусування під час створення 4K-відео. Чутливість відстеження автофокусування можна відрегулювати (налаштувати стабільне фокусування або швидке повторне фокусування) в залежності від характеру сцени, а спеціальна сенсорна функція дозволяє почати відстеження об'єкта, що рухається, просто торкнувшись РК-екрана

Зйомка з профілями S-Gamut/S-Log20
 
Зйомка з використанням профілю S-Log дозволяє застосовувати корекцію кольору на стадії постобробки, роблячи картинку більш виразною. Криві гамма-характеристики S-Log3 та S-Log2 забезпечують розширений динамічний діапазон (до 1300%), що допомагає звести до мінімуму небажане освітлення або затемнення. Профіль гами S-Log3 також забезпечує разючі 14 ступенів широти експозиції.

Уповільнена та прискорена зйомка, а також високошвидкісний запис із частотою 120 кадрів за секунду
 
Доступні функції уповільнення максимум у 5 разів та прискорення максимум у 60 разів за високої якості запису в режимі Full HD. Для перегляду знятих за допомогою цих функцій матеріалів не потрібно постобробки на ПК. Крім того, записи з високою швидкістю потоку (до 100 Мбіт/с) у форматі Full HD можна використовувати при поствиробництві для створення відеозаписів у режимі уповільненої зйомки з високою якістю зображення.
Удосконалені функції для спрощення процесу кінозйомки
Камери α6400 полегшують робочі процеси професійних операторів завдяки широкому розмаїттю функцій, включаючи підтримку чистого HDMI-сигналу, тимчасового коду та бітів користувача, керування записом, відображення і налаштування маркера, функцію «Зебра», функцію «Зебра» запис проксі-відео, вилучення фотографій з відео та їх окреме збереження, відображення даних гами, а також відображення на моніторі поточного значення ISO під час зйомки при ISO в авторежимі.
 
Підтримка мікрофонних та аудіовходів професійного рівня
 
Зовнішні мікрофони можна підключити через роз'єм мікрофона. Також існує можливість використання лінійного входу через роз'єми XLR за допомогою комплекту адаптерів XLR, що набуває окремо, який дозволяє підключати різні високотехнологічні мікрофони для запису звуку професійного рівня.

Інтервальна зйомка для створення відеозаписів із уповільненням руху
 
Тепер камера оснащена функцією серійної зйомки із заданим інтервалом від 1 до 60 секунд, а з використанням отриманих фотографій та програми Viewer на ПК (додатки Imaging EdgeTM для ПК) можна створювати відео з уповільненням руху. Проста функція попереднього перегляду зі змінною швидкістю дозволяє переглянути зображення на камері та дізнатися, як виглядатиме готовий фільм.

РК-екран з кутом нахилу 180° та універсальними сенсорними функціями
 
3-дюймовий РК-екран з високою роздільною здатністю (921 000 пікселів) можна нахилити вгору на повні 180°, що спрощує зйомку автопортретів та сюжетів для відеоблогів. Функції інтуїтивного сенсорного керування РК-екрана включають сенсорну панель (плавне переміщення точки фокусування), сенсорне фокусування (встановлення точки фокусування), сенсорний затвор (спуск затвора) та відстеження об'єкта (увімкнення автофокусування в реальному часі).

Плавне відображення на OLED-видошукачі
 
Висококонтрастний видошукач XGA OLED Tru-FinderTM з високою роздільною здатністю забезпечує відмінну видимість, неймовірну деталізацію навіть у затемнених областях, точну передачу кольорів і плавне відображення з частотою 60 або 120 кадрів/с і можливістю вибору частоти кадрів для більш плавного перегляду. Налаштування стандартної та високої якості доступні як для видошукача, так і РК-монітора.

Спеціальні функції для розширення можливостей
 
Восьми кнопкам та елементам керування камери можна призначити будь-яку з 89 функцій зйомки та відтворення. Функції, що часто використовуються, також можна призначити дисковому перемикачу та диску керування за допомогою функції My Dial. Завдяки функції «Моє меню» можна додати до 30 пунктів меню, а на екрані налаштувань користувача можна стежити за всіма призначеннями. Довідкову інформацію можна викликати на екрані меню натисканням однієї кнопки.
Удосконалення інтерфейсу користувача для ефективного керування налаштуваннями
Нова функція дозволяє відображати часто використовувані діапазони ISO на екрані налаштування ISO. Інша функція виводить на екран налаштування зони автофокусування типи зон фокусування, що часто використовуються. У режимі універсального точкового фокусування зону автофокусування тепер можна зміщувати вгору, вниз, праворуч і ліворуч – це зручно під час зйомки спортивних подій, коли об'єкт часто переміщається в зоні АФ.
 
Підвищений контроль над налаштуваннями балансу білого
 
Автоматичний баланс білого (якщо він заздалегідь увімкнено) тепер можна заблокувати або розблокувати в будь-який час, щоб підвищити однорідність відтінків за наявності кількох джерел світла. Налаштування балансу білого користувача спрощені. Тепер можна вибрати потрібний параметр пріоритетності в AWB під час зйомки з люмінесцентними джерелами освітлення: «Зовнішнє освітлення» (теплий тон) або «Білий» (точна передача білого).

Більш універсальні функції спалаху
 
При зйомці із сумісними бездротовими зовнішніми спалахами тепер можна налаштувати синхронізацію по задній шторці23 та повільну синхронізацію, що розширює творчі можливості для створення необхідного освітлення.

Спрощена система оцінок та захист від видалення
 
Фотографії можна присвоїти рейтинг або захистити їх від видалення. Доступ до обох функцій можна отримати за допомогою попередньо призначених кнопок.
 
Удосконалення віддаленого керування камерою
 
При виконанні дистанційної зйомки за допомогою програми Remote, доступної серед програм Imaging Edge для ПК, тепер можна використовувати зображення, що накладається для точного налаштування фокусу і композиції, контролюючи процес в режимі реального часу на екрані ПК.

Пульт дистанційного керування One Touch, обмін в один дотик, прив'язка геоданих

Пульт ДК One Touch дозволяє перетворити мобільний пристрій на видошукач та пульт дистанційного керування, в той час як функція обміну в один дотик дає можливість відправляти фотографії та відео на свій пристрій для публікації в соціальних мережах. Камера також може отримувати геодані через Bluetooth®. (Ці функції мобільного пристрою доступні після встановлення програми Imaging Edge від Sony.)
 
Довговічна та міцна конструкція для надійної роботи
 
Затвор з низьким рівнем вібрації розрахований на приблизно 200 000 спусків, що підтверджують результати випробувань. Для виготовлення корпусу, а також верхньої та передньої панелі використовують легкий, але міцний магнієвий сплав. Основні кнопки та регулятори герметичні, а компоненти корпусу мають двошарову структуру для захисту від пилу та вологи.

Програми Imaging Edge для ПК

Робіть високоякісні фотографії за допомогою Imaging Edge для ПК. Використовуйте програму Remote для керування зйомкою та спостереження за нею в реальному часі на екрані ПК, Viewer – для зручного перегляду та оцінки зображень, а також їх вибору з великих бібліотек, Edit – для обробки RAW-даних та створення високоякісних фото.
 
 
 
 
 
 

 

Sony A6400 Kit 18-135 Black (ILCE6400MB.CEC) - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Фотоапарати А також інші фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto. Виберіть із каталогу Фотоапарат зі знижками? Щоб точно підібрати Фотоапарат, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Sony І Ви побачите перелік з Фотоапарати Sony. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не хвилюватися про якість товарів. Товари, які можна замовити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Sony. Якщо з'явилися при підборі Sony A6400 Kit 18-135 Black (ILCE6400MB.CEC) Питання можна уточнити у наших фахівців. Товар можна отримати в Чернівцях максимально швидко.

Тип та розмір матриці
CMOS-матриця Exmor типу APS-C (23,5×15,6 мм)
Кількість ефективних пікселів
Прибл. 24,2 мегапікселя
Об'єктив
Sony E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS (SEL18135.SYX)
Чутливість ISO
Фотозйомка: ISO 100-32000 (чутливість ISO до ISO 102400 може бути встановлена ​​як розширений діапазон ISO)
AUTO (ISO 100–6400, з вибором верхньої та нижньої межі), відеозйомка: еквівалент ISO 100–32000
АВТО (ISO 100 вибором нижньої та верхньої межі)
Стабілізатор зображення
Ні (стабілізація зображення забезпечує об'єктив)
Тип фокусування
Швидке гібридне автофокусування (фазове/контрастне)1
Система/точки автофокусування
Швидке гібридне автофокусування (фазове/контрастне)1
Режими автофокусування
AF-A (автоматичне автофокусування), AF-S (автофокусування для одного знімка), AF-C (безперервне автофокусування), DMF (пряме ручне фокусування), ручне фокусування
Допоміжний промінь світла для автофокусування
Є
Режими виміру експозиції
Мультисегментний, центрозважений, точковий, точковий по стандартній/крупній ділянці, усереднений для всього екрану, по найяскравішій області
Компенсація експозиції
+/–5,0 EV (крок 1/3 EV або 1/2 EV на вибір)
Діапазон роботи експозаміру
EV-2–EV20 (при еквіваленті ISO100 з об'єктивом зі світлосилою f/2.0)
Тип затвора
Контрольований електронікою, вертикального ходу, шторно-щілинного типу
Характеристики видошукача
Електронний видошукач 1,0 см (тип 0.39) (кольоровий)
РК дисплей
7,5 см (тип 3.0), широкий TFT
921 600 пікселів
Інтерфейс для підключення до комп'ютера
Зовнішній накопичувач, MTP, пульт дистанційного керування для ПК
Джерело живлення
Адаптер живлення змінного струму AC-PW20 (продається окремо)
Карта пам'яті
Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), картка пам'яті SD, картка пам'яті SDHC (сумісність з UHS-I), картка пам'яті SDXC (сумісність з UHS-I), картка пам'яті microSD, картка пам'яті microSDHC, картка пам'яті microSDXC
Комплектація
Адаптер змінного струму AC-UUE12
Акумулятор NP-FW50
Бленда об'єктива
Заглушка для камери
Заглушка роз'єму для кріплення аксесуарів
Задня кришка об'єктива
Кабель Micro USB
Кабель живлення
Кришка видошукача
Кришка об'єктива
Кришка об'єктива
Плечовий ремінь
Габарити (Ш х В х Г)
Прибл. 120,0 x 66,9 x 59,7 мм
прибл. 120,0 x 66,9 x 49,9 мм (від ручки до монітора) 
Вага
Прибл. 403 г