Marumi 40,5mm ND64

Код товару: С000009007
Фото: Marumi 40,5mm ND64

У наявності

Ціна: 950 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Фільтр нейтральної щільності Marumi DHG ND64 40,5mm допомагає контролювати кількість світла та встановлювати необхідну витримку під час зйомки. Це дозволяє запобігати виникненню пересвічених ділянок на знімках та відкриває творчі можливості для зйомки рухомих об'єктів та води.
 
При зйомці вдень, на тривалих витримках із застосуванням світлофільтру Marumi DHG ND64 нерухомі об'єкти залишаються різкими, а рухомі – розмитими. Прекрасний результат виходить при зйомці водоспадів та швидких гірських річок.
 
У практиці фотографа нерідко виникають ситуації, коли світла занадто багато, і лише застосування світлофільтру Marumi DHG ND64 40,5mm дозволяє досягти бажаного образотворчого ефекту, наприклад, зйомка на максимально відкритій діафрагмі з мінімальною глибиною різкості та розмиванням заднього плану.
 
Фільтри серії DHG виконані з двостороннім антивідблиском мультипросвітленням в тонкій матовій оправі. світлофільтри виготовлені із надтонкого та міцного оптичного скла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати понад ширококутні об'єктиви.
 
Оправа світлофільтра покрита спеціальним нітридним чорнінням, що зводить до нуля будь-які внутрішні переображення. Різьблення світлофільтрів серії DHG має тефлонове покриття.
 
Серії DHG ND64 дозволяють встановлювати більш тривалу витримку за тих самих умов освітлення. Число ступенів діафрагми (f-stop) для фільтрів серії DHG ND64 - 6 ступенів діафрагми
 
Виробництво світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 
 
 
 

Marumi 40,5mm ND64 - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-маркет abcphoto. Виберіть із каталогу Фільтр зі знижками? Щоб швидко підібрати Фільтр, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Marumi і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Marumi. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Вироби, які можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад RODENSTOCK. Якщо виникли під час вибору Marumi 40,5mm ND64 Запитайте наших професійних менеджерів. Фототовари можна отримати в Полтаві у мінімальні терміни.

 
Виробник
Марумі
Діаметр різьблення
40.5 мм
Тип фільтра
Нейтрально-сірий