Nikon D6 body

Код товару: С000009206
Фото: Nikon D6 body

Очікується

Ціна: грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Ефективна робота системи фокусування

Як зафіксувати в кадрі все, що відбувається? За допомогою спеціального процесора АФ, який працює швидше, ніж будь-коли раніше. Система зі 105 вибираних датчиків перехресного типу із щільністю покриття в 1,6 рази вище, ніж у D5. Групова АФ з додатковими налаштуваннями користувача забезпечують безпрецедентну точність при відстеженні. Покращена система розпізнавання сюжетів виключно для точного наведення на об'єкт. Фотокамера D6 дає вам більше можливостей, ніж будь-коли раніше, щоб передбачити та відобразити дію.

Зробіть найвдаліший знімок


Завдяки збільшеному діапазону шаблонів групової АФ, що вибираються, ви можете оптимізувати налаштування АФ для будь-якого завдання. Уникайте фіксованих перешкод, таких як тенісні сітки, на лінії прямої видимості та робіть більш чіткі знімки.

Фокус на очах


D6 - це перша цифрова дзеркальна фотокамера, яка дозволяє приділяти пріоритетну увагу фокусуванню на очах об'єкта при використанні автоматичного вибору зони АФ або 3D стеження. У поєднанні з високою щільністю та широким покриттям ви зможете відобразити вираз рішучості на обличчі об'єкта.

Передбачайте дію


З фотокамерою D6 можна визначити початкову точку фокусування під час зйомки в режимі автоматичного вибору зони АФ. Інформація з усіх 105 точок фокусування використовується для отримання та відстеження об'єкта, тому ви можете зосередитися на кадруванні.

Чіткі зображення за будь-якого освітлення


Фотокамера забезпечує феноменально точне стеження, навіть у найскладніших умовах освітлення. Чутливість АФ до -4,5 EV в центральній точці фокусування і -4 EV у всіх інших точках дозволяє стежити за тим, що відбувається всю ніч.

Універсальні гнізда для карток пам'яті


Ви можете одночасно записувати зображення JPEG+ та JPEG на два гнізда, які сумісні з картами CFexpress або XQD. Легко записуйте невеликі або середні JPEG-файли у другому гнізді для карт пам'яті для швидкої передачі зображень

Технічні характеристики:

  • Байонет F Nikon (з пару АФ і контактами АФ)
  • КМОП-матриця формату FX розміром 35,9 x 23,9 мм
  • Загальна кількість пікселів 21,33 млн.
  • Функція очищення матриці, еталонні дані для видалення пилу (потрібне програмне забезпечення Capture NX-D)
  • Ефективна кількість пікселів 20,8 млн.
  • Носії даних Карти пам'яті CFexpress (тип B) та XQD
  • Подвійні гнізда для карток пам'яті 2 картки CFexpress (тип B) або 2 картки XQD. Карту в гнізді 2 можна використовувати у разі переповнення, для резервного копіювання, а також для роздільного зберігання зображень у форматі NEF (RAW) та копій зображень у форматі JPEG, знятих з налаштуваннями якості зображення NEF (RAW) + JPEG, а також для зберігання окремих копій зображень у форматі JPEG з різними розмірами та ступенями стиснення. Крім того, підтримується копіювання знімків з однієї картки на іншу.
  • Файлова система DCF 2.0, Exif 2.31
  • Видошукач Дзеркальний прямий видошукач з пентапризмою
  • Покриття кадру FX: прибл. 100% по горизонталі та 100% по вертикалі, 1,2x: прибл. 97% по горизонталі та 97% по вертикалі, DX: прибл. 97% по горизонталі та 97% по вертикалі, 5: 4: прибл. 97% по горизонталі та 100% по вертикалі, 1: 1: прибл. 95% по горизонталі та 100% по вертикалі, 16: 9: прибл. 100% по горизонталі та 96% по вертикалі
  • Збільшення Прибл. 0,72-кратне (для об'єктива 50 мм з діафрагмою f/1,4, сфокусованого на нескінченність; з корекцією -1,0 м-1)
  • Точка фокусу видошукача 17 мм (-1,0 м-¹; від центральної поверхні лінзи окуляра видошукача)
  • Діоптрійне налаштування Від –3 до +1 м-¹
  • Фокусувальний екран Матовий екран типу BriteView X з фокусувальними рамками зони АФ (можливе відображення сітки кадрування)
  • Дзеркало Швидко-поворотного типу
  • Попередній перегляд глибини різкості Доступно. При натисканні кнопки Pv встановлюється значення діафрагми об'єктива, вибране користувачем (режими А та М) або фотокамерою (режими P та S)
  • Діафрагма об'єктива Миттєво-поворотного типу з електронним керуванням
  • Сенсорний РК-монітор TFT з діагоналлю 8 см, роздільною здатністю прибл. 2359 тис. точок (XGA), кутом огляду 170°, практично стовідсотковим покриттям кадру, ручним регулюванням (11 рівнів) яскравості та регулюванням колірного балансу
  • Батарея Одна літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL18c
  • Мережевий блок живлення EH-6c; потрібен роз'єм живлення EP-6 (придбано додатково)
  • Штативне гніздо 1/4 дюйма (ISO 1222)
  • Розміри (Ш x В x Д Прибл. 160 x 163 x 92 мм
  • Вага Прибл. 1450 г з батареєю та двома картами пам'яті CFexpress, але без захисної кришки та кришки черевика для приладдя; прибл. 1270 г (тільки корпус фотокамери)

      

 

Nikon D6 body - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо потрібно вибрати Фотоапарати або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Фотоапарат за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Фотоапарат, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться все Фотоапарати Nikon. Як бачите, все досить просто. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими брендами, наприклад Nikon. Виникли при покупці Nikon D6 body Питання можна прояснити у наших менеджерів. Надсилання проводиться в Запоріжжі в потрібні терміни.

Основне
Тип фотокамери цифрова дзеркальна
Матриця
Тип матриці КМОП (CMOS)
Розмір матриці full frame
Чищення матриці
Запис у RAW-форматі
Об'єктив
Кріплення (Байонет) Niko n F
Ручна фокусування
Стабілізація зображення Відсутнє
Привід автофокусування (викрутка)
Зйомка фото
HDR
Вимір балансу білого
Автобрекетинг
Режими експозиції автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний режим
Система виміру експозиції точкова
центрозважена
матрична (оцінна)
Зйомка відео
Зйомка HD (720) 1280x720 пікс 60 к/с
Зйомка Full HD (1080) 1920x1080 пікс 60 к/с
Ручне фокусування відео
Порти підключення HDMI
аудіовихід
аудіовхід мікрофона
Фокусування
Режими автофокусу один знімок
AI фокус
стежить
по обличчю
Система автофокусування TTL
Сенсорна фокусування
Підстроювання фронт/бек
Видошукач та затвор
Видошукач оптичний (пентапризма)
Тип затвора механічний
Автоспуск
Дисплей
Сенсорний екран
Додатковий екран
Акселерометр
Пам'ять та комунікації
2 слоти для карт пам'яті
Спалах
Вбудована спалах
Підключення зовнішнього спалахи
живлення
Тип харчування Акумулятор
Загальне
Матеріал корпуси магнієвий сплав
Пило-, волого-, ударозахист