Slik PBH-535AS Head

Код товару: С000009571
Фото: Slik PBH-535AS Head

Нема в наявності

Ціна: 3 100 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Штативна головка SLIK PBH має недавно розроблену швидкознімну систему кріплення «Cam Lock» і замок Arca-Swiss для легкої установки камери. Система швидкого розблокування Cam Lock дозволяє користувачеві прикріплювати або від'єднувати камеру від верхньої частини майданчика, і немає необхідності вставляти або виймати пластину з паза.
The PBH-535AS кульова головка витримує 5 кг навантаження і має окреме блокування панорамування, яке фіксує шарнір на місці, дозволяючи голівці обертатися на 360 градусів. Регулятор затягування контролює швидкість руху шарніра. Головка здатна працювати з повнорозмірною професійною цифровою дзеркальною фотокамерою зі стандартним об'єктивом. Крім стандартного важеля блокування шарніра рукояткою на головці, є ручка регулювання натягу для точного настроювання опору руху шарніра.
Це також має окремий панорамний замок з маркуванням ступеня навколо основи для зшивання разом для панорамних фотографій.
 
 
 
 

Slik PBH-535AS Head - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Штативні головки або інші елементи фотототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн магазин abcphoto. З каталогу підберіть Штативна головка зі знижками? Щоб легше було підібрати Штативна головка, за допомогою зручної навігації. Введіть: Slik і перед вами з'явиться все Штативні головки Slik. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Vanguard. З'явилися при виборі Slik PBH-535AS Head Запитайте наших професійних менеджерів. Фототовари можна отримати в Білій Церкві якомога швидше.

Тип рівня
Пухирцевий
Максимальне навантаження
5 кг
Різьблення кріплення до камери
U1/4
Різьблення штативної головки
U1/4 ・3/8
Діаметр бази
50 мм
Розмір платформи
38 x 63 мм
Висота
98 мм
Вага
378 г
Навантаження
5 кг
Тип майданчика
QRS 6507