Slik SVH-501

Код товару: С000010039
Фото: Slik SVH-501

У наявності

Ціна: 3 861 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Slik SVH-501 являє собою гідравлічну головку компактного розміру, вагою 540 г і здатну витримувати 3.0 кг обладнання в будь-якому положенні, забезпечуючи плавні рухи панорамування і нахилу. Голова забезпечує необхідний опір при русі голови, тому руху на відео будуть плавними, а відстеження об'єктів - простим. Кутова ручка головки може повертатися на 360 градусів для вашої зручності.
 
Головка включає в себе 70-міліметрову швидкознімну пластину типу"Arca". Ручка блокування зручна і велика, до неї легко дістатися при встановленій камері. Головка обладнана висувним запобіжним стопором, який запобігає зісковзування пластини з головки в разі, якщо ви забудете затягнути пластину. Обмежувач безпеки також можна повернути в сторону, щоб використовувати сторонню майданчики типу"Arca".
 
 
 

Slik SVH-501 - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Штативні головки або інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Виберіть із каталогу Штативна головка З вигодами? Щоб точно підібрати Штативна головка, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Slik і перед вами з'явиться все Штативні головки Slik. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Vanguard. З'явилися при покупці Slik SVH-501 Запитайте нашого менеджера. Замовлений товар можна отримати Рівному без затримок.

Призначення Відео
Знімна головка Ні
Тип головки Відео
Робоча висота головки 11 см
Безпечна корисне навантаження 3 кг
Передній нахил -80 ° / + 80 °
Панорамне обертання 360°
Бульбашковий рівень Немає
Контроль тертя Немає
Швидкознімна майданчик Є
Матеріал корпуса Алюміній
Комплектація Штативная головка Slik SVH-501
Майданчик Slik Q.R.S. 6502
Вага 0.5 кг