Slik SH-724E Head

Код товару: С000009574
Фото: Slik SH-724E Head

У наявності

Ціна: 2 308 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Штативна головка Slik SH-724E підходить практично до всіх професійних та карбонових штативів. з кріпильним різьбленням 1/4 дюйма і розрахована на навантаження до 3 кг.
Легка та зручна у застосуванні, штативна головка Slik SH-724E здатна обертатися у 3-х площинах, забезпечуючи втілення будь-яких творчих задумів.
Завдяки наявності двох прогумованих ручок-фіксаторів, управління положенням камери стає максимально зручним і простим, а знімний майданчик зробить установку камери на штатив набагато оперативнішою. Slik SH-724E оснащена міхуровим рівнем. При транспортуванні одну з ручок можна зняти і вкрутити в іншу.
Вага голівки складає 520 грам.
 
 

Slik SH-724E Head - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Штативні головки А також інші фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Штативна головка за доступною ціною. Щоб легше було підібрати Штативна головка, за допомогою зручної навігації. Введіть: Slik І Ви побачите перелік з Штативні головки Slik. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Novoflex. Якщо з'явилися при купівлі Slik SH-724E Head Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлену продукцію можна отримати в Бердянське без затримок.

Материал 
алюміній
Тип головки 
3D
Максимальне навантаження
3 кг
Висота
97 мм
Різьблення для встановлення камери
 
¼ дюйма
Різьблення для встановлення головки
 
¼ дюйма
Вага
0,54 г