Slik SH-737HD Head

Код товару: С000008991
Фото: Slik SH-737HD Head

У наявності

Ціна: 3 822 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

SH-737HD – 3-х позиційна рідинна головка з плавним рухом. Вона має швидкознімну пластину для легкої установки та зняття дзеркалки або відеокамери. Ціліснометалічна головка дозволяє використовувати два фото та відео зйомки і переміщається у двох площинах, як професійна відеоголовка.
SLIK SH-737HD також має ручки керування нахилом та панорамуванням, які відокремлені від замків ручок панорамування/нахилу. Це дозволяє фотографу точно налаштувати плавність (опір) руху залежно від ваги камери та об'єктива. Головка може утримувати камери до 5 кг.
Тип бульбашкового рівня: один бульбашковий рівень
Розмір платформи камери: 56 х 76 мм
Монтажний гвинт для камери: ¼ дюйма
Тип майданчика QRS 6264
Кріпильний гвинт для штатива: ¼ дюйма
Висота: 105мм
Вага: 650г
Навантаження: до 5 кг

 

Slik SH-737HD Head - в онлайн-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Штативні головки А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш інтернет магазин АВС Фото. З асортименту виберіть Штативна головка за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Штативна головка, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Slik і Вам будуть показані всі Штативні головки Slik. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Товари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Novoflex. Якщо виникли під час підбору Slik SH-737HD Head Питання можна уточнити у наших менеджерів. Доставка проводиться Сумах в швидкі терміни.

Модель SH-737HD
Матеріал алюміній
Тип голівки 3D
Змінний майданчик так
Максимальне навантаження (кг) 5
Висота (мм) 105
Різьблення для встановлення камери (дюйми) 1/4
Різьблення для встановлення головки (дюйми) 1/4
Рівень 1
Колір чорний
Вага, кг) 0.65
Гарантія (років) 2